PowerSlide написа:ако искаш и можеш да си позволиш адреналинови атаки, не става с дизеляк.
Eла да ти докажа, че си в грешка

PowerSlide написа:ако искаш и можеш да си позволиш адреналинови атаки, не става с дизеляк.
Дърт Опел Кадет - 500 лв.PowerSlide написа:ако искаш и можеш да си позволиш адреналинови атаки, не става с дизеляк.
Да прехвърля темата тукAlpina написа:Правих такова нещо преди 2-3 години, че не разбираха от добра дума "Не искам да отваряте страници от сорта на sladur.нещо си и подобни..."
Първите дни слагах препращане към страници от сорта на http://online.dechica.com/![]()
После минах към нецензурирани снимки от катастрофи и накрая ги беше страх да отварят страници, които не са питали "може ли"
PowerSlide написа:Не мога да се въздържа, понеже се оляхте с нафтите... Като говорех за адреналин по време на управление на автомобил, ставаше дума за каране на ...
PowerSlide написа:а не за каране на нафтовата печка в насрещното...което пак си е адреналин![]()
PowerSlide написа: Та искам да ми покажете дизеловият еквивалент на двете горепоказани машини (с двигател под 2000 кубика са)![]()
PowerSlide написа:Инак момчето от русе с дъртия форд ме разцепи от смях![]()
![]()
![]()
явно това е ултимативната fun-car
PowerSlide написа:@alpina така като гледам преди последния кръг на WTCC води състезател на шевроле следван от състезател на BMW - и двете коли са с бензинови двигатели![]()
hitar_potar написа:Е ти нафта - http://www.worldcarfans.com/11008162793 ... with-266hp - дали ще има адреналин по време на управление на автомобила? С това ще стават 3 пъти по-красиви дрифтове, отколкото с Ево-то или оная екзотика КТМ-а.![]()
PowerSlide написа:
Та искам да ми покажете дизеловият еквивалент на двете горепоказани машини (с двигател под 2000 кубика са)![]()
Е по-горе съм ти го показал - само ше ме извиняваш, със 100-ина кубика над 2-та литра е.Има и други - потърси БМВ 335d, може и 330d - и то е достатъчно. Те са вече 6 цилиндъра, ама наистина - що да се ограничаваме?
Насочи взор към Льо Ман!!!Там те очаква изненада!
Но технологиите си казват думата - явно не си се возил в модерен дизел. Седни в някоя от колите, които съм посочил по-горе, и се наслади на въртящия момент. Конските сили са селска история!
Harka написа:BMW 335d еквивалент на KTM X-Bow...![]()
Harka написа:И каква изненада го очаква? Не, че искам да ти разбивам детските мечти, но успехите на R10 TDI и 908 HDi в клас LMP1 се дължат на една много прозаична причина - икономични са. А това е от решаващо значение в състезание като 24-те часа на Льо Ман.
Harka написа:Колкото до WTCC - много е трудно да се направи конкурентен автомобил Super 2000 на Diesel 2000. Като прочетете регулациите на FIA по въпроса ще разберете защо.
Harka написа:А ти явно не си се "возил" в по-спортен бензинов автомобил. Или поне не подобаващо...
hitar_potar написа:
Аз видях едни кьорави стопове и един рев ми проглуши ушите. Удоволствие би имало, ако след това събитие се прибера вкъщи и си го пусна на забавен кадър да видя кво се случва, щото нищо не видях.
Наясно съм, че са несравними като вид и като предназначение.
Обаче, честно казано, не те виждам какво точно удоволствие и къв адреналин ще изпиташ в дъждовен ден, заедно с 2-3 приятели, в тоя КТМ.![]()
Изкарваш Пежото и Аудито бавнички като някоя баничарка, разнасяща стоки из града.
Доколкото съм гледал състезанията с прототипите, бензиновите такива не се скъсват да изпреварват дизелаците, движат си се съвсем равностойно. А и Ауди R10 TDI ускорява до 200км/ч за около 6 сек - съвсем не го наричам това бавно и безинтересно.
Сега факта, че дизелите са по-икономични, просто е в техен плюс.
Нямам въобще желание да чета регулациите на ФИА... и не само щото не я харесвам тая организация.![]()
Ми не съм - откровено си признавам.
А ти возил ли си се в по-мощен дизелов автомобил?
Возили са ме най-много с 200-205 с кола, шофирал съм лично най-много с 160-165, возили са ме на мотор с някъде 220-230. И какво от това?
Трябва ли да напомням, че започнахме да дискутираме темата дали в дизелак можеш да получиш сериозна доза адреналин.
Harka написа:...
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
daf4ov написа:Колко обичам да гледам как се разправяте...
@Васко...дизел дизел ама не ми даде да го покам
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта