Работи си хидравликата и омекотява,може да го видиш като натиснеш кормилото надолу и рязко си вдигнеш ръцете,ако е намален локаута,предното колело леко ще подскочи при разгъването на вилката.
Ако врътнеш в посока заключване,но не до края и повториш упражнението,предното колело няма да подскочи защото патрона си върши работата и е забавил разгъването.
Скоростта на забавяне може да се регулира постепенно от врътката от позиция заключено до бързо,като това са около два оборота.
Поради ограничението на капачката имаш над половин оборот,което си е достатъчно за регулиране дори и в движение(аз например не ползвам заключването и крайното положение е "бавно")
"не си ли мислиш че може да се правиш на интересен на неподходящия човек ? .. не всеки тука е на 16 години ... помисли си за секунда само че "случайно" може да съм на 2 х 16 и 3х размери ...
за пореден път ти казвам без техническа обосновка не приемам глупави коментари ЯСНО ЛИ ТИ Е ?"
ми нема капка сила в твойте думи,не може да се опитваш да налагаш нещо и веднага след това да питаш,...и използваш думи като "глупави"...