Кажете ми дали си заслужава да взема ZX6-ицата или мога спокйоно да мина и с ZX5...
Цени на новите рамки не знам...а също и каква им е цената..
sailman написа:"Новото" Онтарио е като "старото" Онтарио...боичките са други.![]()
Falcor написа:Двете рамки имат различен челен ъгъл според мен!
Да не те подведа пак,но 12,13 килограма,може и да стане.Само така мисля!!!spur написа:А горе-долу колко е теглото на цял велосипед с рамка от класа на Epicon (тегло от порядъка на 1800 грама) и монтаж от средния клас? Имам предвид не XTR или XT сериите на Shimano или X9/X0 на Sram.
spur написа:Та - според вас коя рамка е по-подходяща за леко крос-кънтри: RAM HT3 или гореобсъдените Drag-ове?
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
spur написа:Та - според вас коя рамка е по-подходяща за леко крос-кънтри: RAM HT3 или гореобсъдените Drag-ове?
Plamen_EM написа:Здравей, гледам се интересуваш от крайното тегло на велосипеда, което е и редно, но прегледа ли из форума различните вариации на тема: Готово от магазина или част по част?
Защото ми се струва, че ако си го събираш ти, цената ще ти се доближи до окомплектована XC.one, а там теглото на рамката е 1250 гр. Дано помогнах, а не обърках!
Pr3d4t0R написа:Карал съм РАМ НТ2 и след като го смених с добра ХС рамка се преродих - цялата возия и въртене станаха много по-лесни.
ZX рамката до колкото знам е двойно кована с хидроформени тръби, което означава, че обработката й е значително по-прецизна от тази на РАМ, а й е доста по-лека. Аз лично бих се спрял на Драг-а.
Която и да избереш с каране по предназначение няма да имаш проблеми със здравината.
1.
3.
gagauzov написа:Моята рамка ram ht 3 тежи 2,310 и я смених с drag zx6 която е 1,820
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта