zafirovp написа:Защо QR трябва да седи от страната на роторите?
zafirovp написа:Защо QR трябва да седи от страната на роторите?
veskoz написа:zafirovp написа:Защо QR трябва да седи от страната на роторите?
Аз лично не съм съгласен. Коментирали сме го и друг път. Разрови се в търсачката. Моя е от другата страна от температурни съображения.
Night_Falcon написа:Може ли да му стане нещо на шока (fox dhx 5.0) ако въртя градско с него без пружина ?
Night_Falcon написа:Може ли да му стане нещо на шока (fox dhx 5.0) ако въртя градско с него без пружина ?
Gasolin написа:Има ли разлика м/у преходниците за 20-ка и 9-ка ос? Защото като сложа на Drop Off III-ката стария преходник и спирачка, постоянно опира в едната накладка и няма начин да се премести по-навънка, така че да е точно. Говорим за к18 + главина формула + диск формула. Мога да направя някво побългаряване на предходника с шайби м'у ушите на вилката и самия преходник, но не мисля, че трябва да е така.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
X_NRG написа:Night_Falcon написа:Може ли да му стане нещо на шока (fox dhx 5.0) ако въртя градско с него без пружина ?
![]()
Тая екстра да не им става нищо като караш без пружина я имат само Air моделите.
хахахахахаDownHillara написа:НЕ БАТИСВАЙ РАКИЯТА БЕ!!!ГРЕШНИК!Давам ти най-смръдливия чорап..Цопнат във зелев сок+миризма на ноги!
Drag4o0 написа:Как по-малко ще си троша колелото-като газя стълбите бързо, или като ги газя бавно?
Едит:Опция "да прескоча" няма, защото са повече от 10метра дълги.
biker_bg написа:5.Класифицирахте чугуните според вида на въглерода в тях?
6.напиши една марка нисковъглеродна качествна,констр. стомана и посочете приложението и ?
Помощ..
Discount написа:Това да не е няква копирация на ррам фреериде?
NWD написа:Арзоник.
X_NRG написа:Щом цените са достатъчно близо, че да се пренебрегнат, си прецени новата рамка с какво е по-добра ЗА ТЕБ и струва ли си занимавката и няколкото лева отгоре.
PRobably написа:Не сериозно к'ви са тия въпроси ?
хахахахахаDownHillara написа:НЕ БАТИСВАЙ РАКИЯТА БЕ!!!ГРЕШНИК!Давам ти най-смръдливия чорап..Цопнат във зелев сок+миризма на ноги!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта