Pr3d4t0R написа:Честито. Както Bolverk натърти - важното е на теб да ти е удобно : - )
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
markovo написа:sailman написа:"Новото" Онтарио е като "старото" Онтарио...боичките са други.![]()
Само седалковата тръба е по тънка и с по-голям диаметър.Както и горната тръба е малко по-заобленка...и е с триста грама по леко.Верно не са един клас,ама имам афинитет към онтариото и затова го предложих.Няма повече да изказвам присрастия!Ще използвам темата да попитам,на zx-a ако му се сложи пайк няма да е коректно нали?
grebo написа:markovo написа:sailman написа:"Новото" Онтарио е като "старото" Онтарио...боичките са други.![]()
Само седалковата тръба е по тънка и с по-голям диаметър.Както и горната тръба е малко по-заобленка...и е с триста грама по леко.Верно не са един клас,ама имам афинитет към онтариото и затова го предложих.Няма повече да изказвам присрастия!Ще използвам темата да попитам,на zx-a ако му се сложи пайк няма да е коректно нали?
И аз имам афинитет към онтариото ама елементарната математика твърди, че 2200 грама не означава 200 грама по-леко от 1700 грама.
Plamen_EM написа:Марково, ако срещу 80 лева можеш да спестиш 200 грама, мисля това ще ти е от добрите сделки. Защото моите спомени са, че при компонентите грам на долу беше 5-6-7 лева.
sensation_blue написа:Понеже споменахте онтариото - някой може ли да каже, защо наистина рамката сега която е на промоция по 85 лвпише, че е 1980 грама, а помня аз преди 2 години като си взимах онтариото (2009) помня някъде гледах, че е 2200 грама ... кое е вярното и дали наистина по-леките са и по-чупливи и от там по-евтини? Искам само да спомена че скоро на моята намерих пукнатина точно на седалковата тръба над заварката с горната тръба... (но може и от вдигнатото на макс колче да е )...
sensation_blue написа:e и аз се чудех доста но така или иначе вече я заварих да ми е спокойна и мирна главата, пък и си взех и по дълго колче - 350мм а тежи колкото предното 300 мм и съм доволенТака обаче и не можах да разглобя цялата рамка да я премеря. В тази връзка се чудех за ZX5 или ZX6 при условие, че са по-леки, дали са по-здрави от онтариото понеже се замислям за смяна...
SenDog написа:Изглеждаш ми солидно момче , я по-добре си заложи на по-здравото(здравето), независимо от теглото.А сили ще намериш да го движиш
...се чудех за ZX5 или ZX6 при условие, че са по-леки...
А ти как разбра, кое е по-здравото? Лабораторни тестове...Изчерпателна статистика, ли?..Що ли???
legacyGX написа:в монтана дали продават само рамки на разумни цени? Сега търся нещо до 120лв и се чудех дали имат. Бях чул за някакви рамки по 79,90лв нови, ама не съм сигурен къде има![]()
![]()
penmark написа:Търси Cross Grip рамка.
hakama написа:Като геометрия, за човек с дискова херния (ще се кара основно градско) коя рамка е най удачна (HT2, Grip, Traction, ZX5) - мисля си, че трябва да е с по-къса хоризонтална тръба) - да не си прекалено наведен, но не и изправен като круизер.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта