LiTle_cedric написа: Фокса ще е втора ръка а боксера нов.
NWD написа:Като гледам май става въпрос за Фокса на Тино от Драг
dancho chalgarq написа:от към работа на вилка Foxa е доста по добър.....този boxxer 2011 в момента който ти си избрал мисля, че никой го няма и няма как да ти отговорят дали е хубав
dancho chalgarq написа:.. вземи Foxa, защото е каран и е настроен да работи добре..
yavka написа:Трябва да се отбележи, че в България са малко хората, които могат да сервизират Фокса. Като цяло фокса е по-труден и по-скъп за поддръжка. Аз съм за боксера, защото е чисто нов, по-лесен и по-евтин за поддържане.
LiTle_cedric написа: защото фокса изглежда пазен и поддържан.
dancho chalgarq написа:Boxxera попринцип е по лек с някакви си 100 g, но от към работа на вилка Foxa е доста по добър според мен си вземи Foxa, защото е каран и е настроен да работи добре,
LiTle_cedric написа:dancho chalgarq написа:Boxxera попринцип е по лек с някакви си 100 g, но от към работа на вилка Foxa е доста по добър според мен си вземи Foxa, защото е каран и е настроен да работи добре,
Може би е имал предвид, че Фокса вече е разработен>
Migel написа:Бееееее.....взимай Boxxer-a да не си различен от останалите....аз ще си карам Fox-a, най-малкото, защото е вечен.![]()
Поздрави,
ТинО!
LiTle_cedric написа:Ако бях решил нямаше да пускам темата.
mishokA написа: Всеки тука ще ти хвали това, което кара - нормално...Замисли се на тебе какво ти трябва и си го купи..
mishokA написа:Замисли се на тебе какво ти трябва и си го купи..
WestIce написа: а по-скоро от това, коя вилка би ти паснала по-добре на предпочитанията, от към работа, изпълнение, настройки. Това е от мен ;]
А като вземеш впредвид, че можеш и да го помпаш, щото е въздух и не се налага да го разглобяваш, за да променяш твърдостта - айде още по- по-.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта