Комплексите на българина май трябва да вземат да се категоризират в една енциклопедия, като това с монстъра май ще е една от тях. Само дето тая енциклопедия, ще е бая дебеличка...
Antares написа:Това е новина, която определено си заслужава да си го преместя в противоположния крачол. Помня на Тепе мини дъхъто имаше няколко "гъзари", които цял ден ближеха по едно кенче с монстър и се чувстваха ужасно горди и гледаха сякаш целия свят им дължи по лев и педесе... Тъжна картинка, тъжна...
airborneone написа:АЙРЯЯЯЯН ЕНЕРДЖИ!!!!
Pr3d4t0R написа:една компания в източна Азия
Antares написа: Помня на Тепе мини дъхъто имаше няколко "гъзари", които цял ден ближеха по едно кенче с монстър и се чувстваха ужасно горди и гледаха сякаш целия свят им дължи по лев и педесе... Тъжна картинка, тъжна...
bikerider написа:Pr3d4t0R написа:една компания в източна Азия
Osotspa ли имаш предвид?
bikerider написа:Мдааа, кофеина и таурина не влияят, всичко е в главата
Утре и коката няма да ти влияе
did написа:Идея си нямаш, колко голяма е разликата между плацебото и възбуждащите нервната система химии
PRobably написа:Като ми дават да го хвърлям ли.Попринцип не съм им фен,но ми се случва от време на време да пия,защото не обичам кафе...А цялата тая работа с енергията и ''светването'' 90% ти е в главата.Като си кажеш ''ее са удрям един монстър и полудявам'' наистина става така,но това до голяма степен се дължи на нагласата ти,а не на ''магическата напитка''
hobi написа:Голям праз, че го има.
Вече сме в очакване на Rockstar![]()
PRobably написа:Он топик: днеска пред училището ми беше спрял пикапа на монстър и раздаваха безплатно,разбира се взех един шмугнах го на 2 глътки да видя има ли ефект.20-30 мин след това получих сърцебиене,да не говориме,че половината даскало беше полудяло от тази напитка.
PRobably написа:преовеличено
hobi написа:Вече сме в очакване на Rockstar![]()
quinnie96 написа:Най-голяма изгода би трябвало да има ако си вземете 2л. Питбул, вместо един Редбул (250мл.) за същите пари.
quinnie96 написа:Те сигурно от Monster не дават и 1лв за правенето на напитката...
Stancho написа:Тука нещо почнаха много да се намесват хора, които не уважават енергийните напитки, и мисля че е време да спрете да спамите за глупости... По информация от представител на Кока Кола от 18-ти до 31-ви този месец на всички места, където има скейтъри (НДК, Борисова Градина) ще има Монстър Трък и безплатен Монстър (ДА ще има реклама) и можете да си вземете. И все пак това, че пиете Монстър Енерджи не ви прави безсмърти и може да не позирате с това, защото изглежда много жалко... Вярно, напитката е хубава и аз я харесвам, но позата ви идва в повече.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Eдинственото, което получих след употреба от моя страна бе вкус в гърлото и оригване с вкус на Монстър около 6 часа след като съм го изпил...:
airborneone написа:АЙРЯЯЯЯН ЕНЕРДЖИ!!!!
TeDo_BaPHa написа:оригване ... на Монстър
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта