Monster Energy Вече в България :)

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Re: Monster Energy Вече в България :)

Мнениеот jd » Вто Дек 07, 2010 1:02 pm

Цялата тая работа с Монстъра ми напомня как в началото и средата на 90те години много хора си купуваха "емблеми", които после зашиваха на различни дрехи, за да бъдат "маркови".... :dontknow:

Комплексите на българина май трябва да вземат да се категоризират в една енциклопедия, като това с монстъра май ще е една от тях. Само дето тая енциклопедия, ще е бая дебеличка...
Изображение
Аватар
jd

Рейтинг: 2000

Мнениеот airborneone » Вто Дек 07, 2010 1:45 pm

АЙРЯЯЯЯН ЕНЕРДЖИ!!!! :D
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот nisanz » Вто Дек 07, 2010 3:13 pm

Antares написа:Това е новина, която определено си заслужава да си го преместя в противоположния крачол. Помня на Тепе мини дъхъто имаше няколко "гъзари", които цял ден ближеха по едно кенче с монстър и се чувстваха ужасно горди и гледаха сякаш целия свят им дължи по лев и педесе... Тъжна картинка, тъжна...

Да,то масово се използва не толкова за нуждата от него,а за гъзария ...
nisanz

Рейтинг: 1133

Мнениеот RAM-FR » Вто Дек 07, 2010 4:31 pm

airborneone написа:АЙРЯЯЯЯН ЕНЕРДЖИ!!!! :D

Кво за мен ?
Аватар
RAM-FR

Рейтинг: 1958

Мнениеот TheAnimal » Вто Дек 07, 2010 4:36 pm

ахахахахахааааааааааа :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Ше ми опада козината от смех бе :roll2: :roll2: :roll2:
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот bikerider » Вто Дек 07, 2010 6:02 pm

Pr3d4t0R написа:една компания в източна Азия

Osotspa ли имаш предвид?
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот PRobably » Вто Дек 07, 2010 9:51 pm

Antares написа: Помня на Тепе мини дъхъто имаше няколко "гъзари", които цял ден ближеха по едно кенче с монстър и се чувстваха ужасно горди и гледаха сякаш целия свят им дължи по лев и педесе... Тъжна картинка, тъжна...

Напитката е друга,ама май схванахте идеята. :rofl:
Изображение

Он топик: днеска пред училището ми беше спрял пикапа на монстър и раздаваха безплатно,разбира се взех един шмугнах го на 2 глътки да видя има ли ефект. :D 20-30 мин след това получих сърцебиене,да не говориме,че половината даскало беше полудяло от тази напитка. :rofl:
"Don't let your mind bully your body into believing it must carry the burden of its worries."
Аватар
PRobably

Рейтинг: 1657

Мнениеот Stancho » Сря Дек 08, 2010 11:37 am

Ех няма да се научите, че това не е сокче, а енергиина напитка, от която да светнете като лампа за цял ден.
Аватар
Stancho

Рейтинг: 1699

Мнениеот PRobably » Сря Дек 08, 2010 11:46 am

Като ми дават да го хвърлям ли. :D Попринцип не съм им фен,но ми се случва от време на време да пия,защото не обичам кафе...А цялата тая работа с енергията и ''светването'' 90% ти е в главата.Като си кажеш ''ее са удрям един монстър и полудявам'' наистина става така,но това до голяма степен се дължи на нагласата ти,а не на ''магическата напитка''
"Don't let your mind bully your body into believing it must carry the burden of its worries."
Аватар
PRobably

Мнениеот bikerider » Сря Дек 08, 2010 1:35 pm

Мдааа, кофеина и таурина не влияят, всичко е в главата :)
Утре и коката няма да ти влияе :)
Аватар
bikerider

Мнениеот Pr3d4t0R » Сря Дек 08, 2010 7:06 pm

bikerider написа:
Pr3d4t0R написа:една компания в източна Азия

Osotspa ли имаш предвид?

Не - T.C Pharmaceuticals. Eто го конкретно първоизточника - Krating Daeng.
Аватар
Pr3d4t0R

Мнениеот PRobably » Сря Дек 08, 2010 10:23 pm

bikerider написа:Мдааа, кофеина и таурина не влияят, всичко е в главата :)
Утре и коката няма да ти влияе :)

Прочети пак какво съм написал. :) 90% е можеби малко преовеличено,но не можеш да отречеш,че поне половината енергия идва от нагласата ти.Ясно ми е,че кофеина и таурина влияят,но мисля че ще постигнеш,ако не същите то подобни резултати,ако дадеш на някой вода с оцветители и кажеш ''на пий,това е новата енергийна напитка''. Ще ти дам един пример със другата нова мода-Power Balance гривните.Един приятел от училище си беше купил и всички иху аху тя наистина работи...Правиха там някакви тестове и всички бяха в полза на гривничката.2 дни след това разбрахме,че е менте...Идеята ми е,че като си наумиш,че това помага по някакъв начин то ще ти помогне,мисля че се казваше плацебо,но може и да греша,поправи ме ако е така. :)
Аватар
PRobably

Мнениеот did » Сря Дек 08, 2010 10:26 pm

Идея си нямаш, колко голяма е разликата между плацебото и възбуждащите нервната система химии :xx(:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот subritual » Сря Дек 08, 2010 10:56 pm

И кво, днес Монстър,утре дизайнерски наркотици... :D
Аватар
subritual

Мнениеот PRobably » Сря Дек 08, 2010 11:17 pm

did написа:Идея си нямаш, колко голяма е разликата между плацебото и възбуждащите нервната система химии :xx(:

Съгласен съм,просто така си го обеснявам аз.Добрият маркетинг е всичко...Просто само кутииката като видя и вече преливам от енергия. :lol: Цялата работа е,че не си струва да се пие това,колкото дава,толкова и зима.
Аватар
PRobably

Мнениеот Stancho » Чет Дек 09, 2010 10:53 am

PRobably написа:Като ми дават да го хвърлям ли. :D Попринцип не съм им фен,но ми се случва от време на време да пия,защото не обичам кафе...А цялата тая работа с енергията и ''светването'' 90% ти е в главата.Като си кажеш ''ее са удрям един монстър и полудявам'' наистина става така,но това до голяма степен се дължи на нагласата ти,а не на ''магическата напитка''

Не съм съгласен, защото ми се е случвало да изпия един Shark и да седна да уча по История и след 10-тата минута да заспя... А с Monster Energy когато съм бил първа смяна и преди това вечерта на купон (спане от 2-3 часа) не ми се е доспивало по цял ден, като въпросния ден имах всякакви предмети, предразполагащи към хубава дрямка...

Тук резултатът си е по - скоро 90 % напитка и 10% моя психическа нагласа...
Аватар
Stancho

Мнениеот hobi » Чет Дек 09, 2010 4:40 pm

Голям праз, че го има.
Вече сме в очакване на Rockstar :D :agree:
Бог обича смелите!
Аватар
hobi

Рейтинг: 1187

Мнениеот subritual » Чет Дек 09, 2010 5:02 pm

Днес разговарях с един пич от К.Кола, който каза, че реклама няма да има.
Може и да е прав,като гледам как всички са луднали.
Само да не предруса някое детенце.
Аватар
subritual

Мнениеот quinnie96 » Чет Дек 09, 2010 10:14 pm

hobi написа:Голям праз, че го има.
Вече сме в очакване на Rockstar :D :agree:

Ти да не мислиш, че има голяма разлика?
Лично аз НЕ намирам разлика между:
Pitbull
Redbull
Monster
Shark
Fireball
и др... Може би има ралика в Monster-a, защото има различни вкусове, но иначе като вкус всичките са ми еднакви.
Най-голяма изгода би трябвало да има ако си вземете 2л. Питбул, вместо един Редбул (250мл.) за същите пари.
Не че разбирам много, но повечето е в рекламата.
Те сигурно от Monster не дават и 1лв за правенето на напитката...
П.П. И въпреки всичко, което казах, на мен са ми вкусни енергийните напитки и чат-пат пия.
Не очаквам да ми даде Hiper-Mega-Giga-Ultra-Super сила, но е приятно на вкус.
quinnie96

Рейтинг: 1281

Мнениеот CYBER » Пет Дек 10, 2010 6:48 am

PRobably написа:Он топик: днеска пред училището ми беше спрял пикапа на монстър и раздаваха безплатно,разбира се взех един шмугнах го на 2 глътки да видя има ли ефект. :D 20-30 мин след това получих сърцебиене,да не говориме,че половината даскало беше полудяло от тази напитка. :rofl:

БРАВО, ГЕРОЙ!
PRobably написа:преовеличено

Като гледам май и мозъка ти е като кенче от енергийна напитка.
hobi написа:Вече сме в очакване на Rockstar :D :agree:

Тежко ти е и на тебе положението...
quinnie96 написа:Най-голяма изгода би трябвало да има ако си вземете 2л. Питбул, вместо един Редбул (250мл.) за същите пари.

Ако под 'изгода' значи да си натровиш половината органи и да си стресираш сърцето, сигурно. По тая логика е най-изгодно да отидеш във фабриката и да си купиш 10 литра за 3 лв, после и по телевизията ще те дават.
quinnie96 написа:Те сигурно от Monster не дават и 1лв за правенето на напитката...

Всъщност им струва около 3-4 стотинки ;)
CYBER

Рейтинг: 1539

Мнениеот Stancho » Пет Дек 10, 2010 8:59 am

Тука нещо почнаха много да се намесват хора, които не уважават енергийните напитки, и мисля че е време да спрете да спамите за глупости... По информация от представител на Кока Кола от 18-ти до 31-ви този месец на всички места, където има скейтъри (НДК, Борисова Градина) ще има Монстър Трък и безплатен Монстър (ДА ще има реклама) и можете да си вземете. И все пак това, че пиете Монстър Енерджи не ви прави безсмърти и може да не позирате с това, защото изглежда много жалко... Вярно, напитката е хубава и аз я харесвам, но позата ви идва в повече. :nono:
Аватар
Stancho

Мнениеот quinnie96 » Пет Дек 10, 2010 3:22 pm

Stancho написа:Тука нещо почнаха много да се намесват хора, които не уважават енергийните напитки, и мисля че е време да спрете да спамите за глупости... По информация от представител на Кока Кола от 18-ти до 31-ви този месец на всички места, където има скейтъри (НДК, Борисова Градина) ще има Монстър Трък и безплатен Монстър (ДА ще има реклама) и можете да си вземете. И все пак това, че пиете Монстър Енерджи не ви прави безсмърти и може да не позирате с това, защото изглежда много жалко... Вярно, напитката е хубава и аз я харесвам, но позата ви идва в повече. :nono:

С CYBER не се караме, обясняваме си...
Мерси, че ни открехна за безплатния Монстър! :D
Ама те кога се сетиха, то зима стана...
quinnie96

Рейтинг: 1281

Мнениеот Pr3d4t0R » Пет Дек 10, 2010 3:32 pm

Бре в кой свят живеете - вземете се научете да разпознавате кога ви облъчват с реклама и кога не - за ваше добро е : - ) Рекламните стратегии на Red Bull (заради които съществува тази индустрия) и Monster се припокриват - позициониране и спонсориране на екстремни спортове.

Послушайте хората по-горе относно вредите при използването на такива напитки. При добре планирано време за сън и почивка въобще няма и да помислите за подобна напитка ; - )
Аватар
Pr3d4t0R

Мнениеот crossenduro2 » Пон Дек 13, 2010 6:19 pm

Вече ги вкараха и в Добрич на цена от 2.80 лв . Изпих едно преди каране да видя как е и беше супер, но вчера изпих едно докато стоях пред компютъра и после ми беше едно тегаво, болеше ме главата и не ми повлия добре. Извода е, че трябва да го пиете когато ще се натоварвате, а не като вода вкъщи !
Изображение
crossenduro2

Рейтинг: 1225

Мнениеот TeDo_BaPHa » Пон Дек 13, 2010 6:49 pm

Eдинственото, което получих след употреба от моя страна бе вкус в гърлото и оригване с вкус на Монстър около 6 часа след като съм го изпил... :dontknow: Явно просто ня някои хора им действа , на други въобще...
За това пък една Загорка винаги ми услажда живота :D :beer:
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот bikerider » Пон Дек 13, 2010 9:12 pm

@Probably: освен всичко цялата история зависи и от нервната система - дали влияе или не, дали щади или вреди... но химията си е химия :agree:
Аватар
bikerider

Мнениеот niki4040 » Пет Дек 24, 2010 8:18 am

TeDo_BaPHa написа:Eдинственото, което получих след употреба от моя страна бе вкус в гърлото и оригване с вкус на Монстър около 6 часа след като съм го изпил... :dontknow: :

И при мен се получава същото :erm: . Не ми дава някъква енергия, но има хубав вкус :)
airborneone написа:АЙРЯЯЯЯН ЕНЕРДЖИ!!!! :D
Продавам обтегач Shimano SLX за 9 скорости: viewtopic.php?f=19&t=161923
niki4040

Рейтинг: 1139

Мнениеот did » Пет Дек 24, 2010 12:24 pm

TeDo_BaPHa написа:оригване ... на Монстър

Предупреждавай другия път, когато пиеш такова, да не се навъртаме наблизо :D
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот KiD_WiTh_GuN » Пет Дек 24, 2010 3:17 pm

Аз бях пил преди година и нещо в Холандия просто ей така, защото ми беше интересно какво толкова рекламират. Изпих едно и наистина имаше ефект дигна ме но това за около 2-3 часа, после се чувстваш все едно цял ден си мъкнал чували с картофи. Вкараха го и тук и исках да си взема не за друго ами за да видя дали е същото нещо което пих, по вкус да същото но в никакъв случай ефекта не е същия като онова което пих в Холандия. :beer:
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
Аватар
KiD_WiTh_GuN

Рейтинг: 1418

Мнениеот Discount » Пет Дек 24, 2010 3:27 pm

Епа супер си е и вкуса и сичко, изпих 2 на х преди часа и така яко се оригнах че г'сжата ма изгони :clap: и после целия почнах се треса, сбих се с един ... :D аве суперяко си е , е са си купих 5 да имам за довечера :beer:

:beer:
viewtopic.php?t=73233#p642789
Fox40 е от пластмаса!
Discount

Рейтинг: 877

ПредишнаСледваща

Назад към Други