Migel написа:...
PRobably написа:...
Migel написа:...
Пък и има и друг плюс...
Оста на Фокс-а има по-голям ''off set" спрямо тази на Boxxer-a -> по-ниско средно, в някои случаи и по-добър челен ъгъл... при мен е така, сравнено с геометрията на Росен.

WestIce написа:@hitar_potar : Ако незнаеш как бачкат тези вилки, ще идеш до някой град и ще пробваш някоя от тях. Предполага се че щом имаш пари за някоя от двете, 50 кинта за бензин няма да те сбъркат ;] Отделно, хората ходят и по състезания - може да помолиш някой да ти даде да я пробваш. А относно чупенето на боксерите - и на мен ми викаха, че немога да счупя боксер, но аз пък му откъртих ботуша и то без каквито и да е ненормални аграрщини, издевателства и каране. От година насам съм горд собственик на вилки Marzocchi и ги намирам за по-добри от Rockshox. Вилките които ми хващат окото и са горе-долу в този ценови диапазон са Marzocchi 888 evo, Travis - не са с ненужно надута цена, за разлика от Boxxer-a / Fox-a
hitar_potar написа: автора на темата направи ли своя окончателен избор вече?
LiTle_cedric написа:Извинявам се за това, че не бях оточнил за себе си някои финансови въпроси и си направих сметка, че мога да си позволя Фокс 40 рц2 2011 нов! И моля да пренасочим разсъжденията ни в тази посока. Извинявам се пак!
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта