- IMG_9590.jpg (384.78 KiB) Прегледано 1980 пъти
Аз лично отправям сериозни критики към водача на групата за тва, че остави 3 човека да изостанат. Себе си изключвам от сметката. Ама ако некой имаше сериозно счупване нещо немаше въобще да бъде отразен. Затова призовавам случая да бъде анализиран и да бъдат взети необходимите мерки, особено с оглед на предстоящите зимни карания.
kvelikov написа:Понеже знам, че повечето от вас скоро не са качвали/спускали трасето на "Черни връх", ако не измислите нещо по-интересно,
ви предлагам следколедното каране да качите до Момина скала (по пътя) и да си го спуснете като едни пичове по:
- оригиналното трасе на ралито
- пътеката вляво преди Момина скала (излиза на Дендрариума) и оттам по пътеката на качването на Ч. връх
- обратно към Златните мостове и оттам надолу по трасето (качване) на ЧВ
azsa-bachinito написа:Аз лично отправям сериозни критики към водача на групата за тва, че остави 3 човека да изостанат. Себе си изключвам от сметката. Ама ако некой имаше сериозно счупване нещо немаше въобще да бъде отразен. Затова призовавам случая да бъде анализиран и да бъдат взети необходимите мерки, особено с оглед на предстоящите зимни карания.
Иначе яко зимна приказка бацета. Е сега ще кача некви снимки само да си намеря кабела.
azsa-bachinito написа:При така поставени нещата оттеглям критиките.
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта