Harka написа:outfaced написа:Пайка няма и толкова готина настройка на на компресията. Моушънконътол-а не може да се сравнява с лоуспуйд компресията на фокс.
С това категорично не мога да се съглася. Специално на 36 Float RC2 lowspeed компресията влияе и на highspeed компресията и при затваряне на бавноскоростната - вилката става абсолютно дърво (за щастие и при докрай отворени компресии вилката запазва стабилност при сгъване). При motion control проблемът е по-скоро в rebaund-а (на мен ми идва леко бавен). Но в никакъв случай не и в lowspeed компресията. Дори напротив - според мен е една от най-добре работещите.
то малко офтопик отиде, ама ай ..
При 32 няма хай спийд има само лоу и честно казано не мога да споделя твоите негативни наблюдения. Лоуспийда наистина си е само лоу и при малко по-бърз удар реагира адекватно. Е, ок ... има малко влияние, но не бих казал че дразни. Фокс твърдят, че са взели FIT-a от големите вилки уж (е, опростен вариант де). Но на първо четене си работи според очакванията ми. Локаута е малко безмислен, защото гейта е брутално висок. Ако беше малко по нисък щеше да има полза и от него.
Аааа, да .. рибаунда го бях заправил. Всички RS, които съм пробвал съм ги карал на макс отворен рибаунд

... Фокса определено има повече мегдан. Още му свиквам