Monster Energy Вече в България :)

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Re: Monster Energy Вече в България :)

Мнениеот azze » Пет Дек 24, 2010 4:01 pm

Discount написа:Епа супер си е и вкуса и сичко, изпих 2 на х преди часа и така яко се оригнах че г'сжата ма изгони :clap: и после целия почнах се треса, сбих се с един ... :D аве суперяко си е , е са си купих 5 да имам за довечера :beer:

:beer:

:crazy: Луд ли си?Доколкото помня,дори според производителя,не трябва да се пият повече от 3 на ден.Даже мисля,че и това е много.Плюс това е сметнато за някакво средно тегло от 70-75 кила сигурно и идеята е да се пие при движение.Това,че се тресеш означава,че трябва да спреш да пиеш помията!Ако изпиеш още толкова със сигурност ще си прекараш Бъдни вечер много "приятно".
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот EccentricMOTION » Пет Дек 24, 2010 10:39 pm

Мерак, мерак...Сядам в китайския - Монстър в менюто?! Изпуках един на екс, освен да се оригна друго не направих. Ефект нулев. Вкъщи имах внос от Европата, викам си дай да пробвам и него, че тези с бг-надписите ги няма нещо. Излях си и него в гърлото, пак нищо...
Вместо тази помия предпочитам ампула витамин С, ампула витамин Б12 и Б6. Ефекта е по-фрапиращ...
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Мнениеот Discount » Пет Дек 24, 2010 10:53 pm

azze написа:Ако изпиеш още толкова със сигурност ще си прекараш Бъдни вечер много "приятно".

Много приятно си я прекварвам, сега пия 3-то

:burp:
viewtopic.php?t=73233#p642789
Fox40 е от пластмаса!
Discount

Рейтинг: 877

Мнениеот PRobably » Пет Дек 24, 2010 10:54 pm

Discount написа:Епа супер си е и вкуса и сичко, изпих 2 на х преди часа и така яко се оригнах че г'сжата ма изгони :clap: и после целия почнах се треса, сбих се с един ... :D аве суперяко си е , е са си купих 5 да имам за довечера :beer:

:beer:

Еее смешко,слез на земята... ;) Тоя един да те беше ошамарил,че да се успокоиш малко.
"Don't let your mind bully your body into believing it must carry the burden of its worries."
Аватар
PRobably

Рейтинг: 1657

Мнениеот VALKS » Съб Дек 25, 2010 12:57 am

И аз да споделя- пробвах от любопитство! Ефекта беше нулев, даже отрицателен. Доспа ми се по- рано от колкото обикновено :lol: 2,50 за такава простотия...не, мерси :beer:
Аватар
VALKS

Рейтинг: 1191

Мнениеот KiD_WiTh_GuN » Съб Дек 25, 2010 1:21 pm

Немога да разбера, защо всички казват нещо от рода "изпих едно на екс" или "изпих 6 на екс и се сбих" ? Да не си мислите, че е някакво голямо геройство? :dontknow:
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
Аватар
KiD_WiTh_GuN

Рейтинг: 1418

Мнениеот Alpina » Съб Дек 25, 2010 9:07 pm

http://www.facebook.com/pages/Monster-E ... 3832138428

:D Просто страшната реклама си правят с една от първите си снимки в галерията :evil:
Титани!

Дали не заслужават да са в seir.bg и всички подобни :nuts:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Мнениеот pascalaa623 » Съб Дек 25, 2010 9:48 pm

Много химия,донякъде вкусно,нулев ефект. :)
Изображение
Аватар
pascalaa623

Рейтинг: 1265

Мнениеот Stancho » Нед Дек 26, 2010 11:31 am

Само знам, че не са същите като тези, които ги взимахме преди през Ebay... Просто с другите енергията беше в пъти повече... Поредното прецакване на продукт за българския пазар.
Аватар
Stancho

Рейтинг: 1699

Мнениеот NWD » Нед Дек 26, 2010 4:44 pm

Stancho написа: Поредното прецакване на продукт за българския пазар.

:agree:
Аватар
NWD

Рейтинг: 1056

Мнениеот DTD » Пон Дек 27, 2010 5:40 pm

Не съм го пробвал, но няма и да го пробвам, особено когато ще карам, ако си мислите, че ще добиете PRO концентрация и рефлекси с това - няма да стане. :)
Човешката глупост е безкрайна.
DTD

Рейтинг: 1793

Мнениеот did » Пон Дек 27, 2010 7:47 pm

Добре де. Не можете ли да направите елементарна сметка:

Български пазар. Трябва ниска цена, а няма реално голяма група шарани-потребители. Трябват пари за реклама, пикап, безплатни кутийки в ТУ и другаде, реклами, реклами, реклами,... спонсорства..., които всъщност трябва другите потребители да платят... Това естествено води до нещо, което ще се продаде на цена, 30 пъти над производствената. Никой производител не работи на загуба :D

Разделете цената на бълвоча на 30 и ще разберете, какво всъщност пиете - химическа боза от 8 стотинки :lol:

Направо се чудя, че още има шарани, които да се ловят на този миризлив червей.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Stancho » Пон Дек 27, 2010 11:48 pm

Ехх много ги обичам тез тесни специалисти по икономика и маркетинг във форума. Първо всички тея разходи на едно кенче Monster Energy се равняват на някакви стотинки, а не както ти го изкарваш от цена 2.50 - 2.40 за маркетинг... Второ цялата кампания е за сметка на досегашните приходи и се очаква евентуално възвръщане в бъдеще. Трето, за да тръгне един продукт на пазара и да навлезе в него при условия на голяма конкуренция - това е начина. Оттук нататък без голяма реклама не става, но пак това не значи че продукта е със себестойност 1/10000000 от цената... И ако се замислиш чисто реалистично, ако продукта е 0.08 ст. или стойности няколкократно по - ниски от продажната цена, мислиш ли, тази себестойност ще покрие цената на кенчето, водата в него и евентуално другите химии??? :nono:
Аватар
Stancho

Мнениеот Alpina » Пон Дек 27, 2010 11:53 pm

Ти пък си блестящия пример за "разбирач"
Продаде се за кюфтак... който даже не си изял - балъче :rofl:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Stancho » Вто Дек 28, 2010 2:44 pm

Ако тръгна да пиша подробно ще трябва да пиша супер съчиненията, а нямам намерение. Вече по - горе съм казвал - който иска да си го пие... Аз казвам, че прекалено много храните новите неща... Защото съм сигурен, че и ти пиеш Coca Cola или някой друг такъв продукт или сок някакъв, които са не по - малко химия от другите неща... Тука какво ще кажеш по въпроса? Дори и соковете, които се продават, са химия и истинския сок е 1/12497384732 от това, което купуваш в този литър "сок". Почти всичко вече е химия и няма как да избягаш от това. Само искам да ви кажа, че може да не е чак такъв боклук тоя Monster, нищо че може да се избягва употребата му. :eek3:
Аватар
Stancho

Мнениеот EccentricMOTION » Вто Дек 28, 2010 3:51 pm

@този който повдигна въпроса за разликата между БГ и чуждите, мисля че няма, онзи ден глътнах един БГ и един от Чехия, все една ...
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Мнениеот KiD_WiTh_GuN » Сря Дек 29, 2010 1:33 pm

EccentricMOTION написа:@този който повдигна въпроса за разликата между БГ и чуждите, мисля че няма, онзи ден глътнах един БГ и един от Чехия, все една ...

Има, има ;)
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
Аватар
KiD_WiTh_GuN

Рейтинг: 1418

Мнениеот did » Сря Дек 29, 2010 3:31 pm

Stancho написа:Ехх много ги обичам тез тесни специалисти по икономика и маркетинг във форума. Първо всички тея разходи на едно кенче Monster Energy се равняват на някакви стотинки, а не както ти го изкарваш от цена 2.50 - 2.40 за маркетинг... Второ цялата кампания е за сметка на досегашните приходи и се очаква евентуално възвръщане в бъдеще. Трето, за да тръгне един продукт на пазара и да навлезе в него при условия на голяма конкуренция - това е начина. Оттук нататък без голяма реклама не става, но пак това не значи че продукта е със себестойност 1/10000000 от цената... И ако се замислиш чисто реалистично, ако продукта е 0.08 ст. или стойности няколкократно по - ниски от продажната цена, мислиш ли, тази себестойност ще покрие цената на кенчето, водата в него и евентуално другите химии??? :nono:

Виж ся, продавал съм преди време химикали с чистота, годна за хранителни цели. Знам, примерно, колко струват 100 грама кофеин, пък и всички други съставки, изброени на етикета на тия помийки. Там си пише от кое по колко има. Себестойността на самата напитка на едро, като сума от вложените продукти, не надхвърля 15 стотинки. Другото е алуминиева кутия и маркетинг.

Хората ви продават не напитка (щото тя даже е вредна), а имидж, емоции и възможност да се правиш на интересен с малки разходи.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот ico 1 » Сря Дек 29, 2010 8:02 pm

Чета и се чудя на някои от младежите и децата, които пият боклуци.
Толкова ли сте изморени, на работа ли ходите, на смени ли работите, не се наспивате от е*ане ли, че ви трябва помиена чорба преди каране?
Карането само по себе си тонизира. Само вода да има е достатъчно.
Свикнете първо да въртите, после мислете за алуминиеви кутийки с животворни течности. Точка.
Аватар
ico 1

Мнениеот azze » Сря Дек 29, 2010 9:07 pm

@ico
Хайде сега!Нали,ако не държиш,не снимаш и не пиеш "напитката на Сам Хил",не си готин.Това е всичко.Хората от Монсър Енерджи,работещи в маркетинговия отдел,са си свършили работата идеално,щом много хора си лепят лепенки по всевъзможни неща и си рисуват логото по колелата.
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот Stancho » Чет Дек 30, 2010 10:57 am

@did, хубаво, самата концентрация може да е равна на 15-тина стотинки грубо. Но хайде сега добави разходите за новата машина за производство на кенчета от половин литър, за направата на тези кенчета, за новата машина за забъркване на напитката? Тях къде ги забравяш? Тъй като това е ново пройзводство или ще взимат готови кенчета от някой друг, който си смята тези разходи в цената, или ще си ги правят сами (което е по - вероятното). Точно това го пропускате, че в момента има към 1 лв. разходи и за тези неща... Хайде сега сметни и някакви стотинки за така наречената спомагателна дейност, която включва транспорт (гориво, заплата на шофьор и разходи за МПС-то), административна дейност (всяко кенче се осчетоводява като разход и приход...). И накрая ще ти кажа, че едровата цена на тези кенчета е 2.10 лв/бр (познат с магазинче ми е казал), в които има и включено ДДС.

И към всичко това със сигурност има в момента нещо, което изпускам. Хайде сега вмъкни маркетинга да видим колко остава за него да го е*а... :eek3:

П.П. Маркетинга е заложен като начало от чужбина, защото рекламите по всички ралита, мото състезания и такива са ги наложили чуждестранните производители и Coca Cola в момента взима наготово. И пак казвам, че напитката не е върха и трябва да се пие (даже ако може я избягвайте), но идеята ми е, че цената не е от 2.50 - 2.35 лв за реклама и глупав имидж както го изкарвате всички ...
Аватар
Stancho

Мнениеот Stoks1 » Чет Дек 30, 2010 12:14 pm

Днес видях енергийната напитка в Димитровград. За колегите, който са от моя град и пишат във форума да знаят, че има такива и тук :agree:
Аватар
Stoks1

Рейтинг: 1460

Мнениеот TeDo_BaPHa » Чет Дек 30, 2010 5:00 pm

@Stancho
Никой не говори за едровата цена, на която магазинера взима продукта ;)... И тя е в пъти повече от производствената. Както каза ти понякога оскъпяването идва точно от трансорти и прочие :), но самостойността на кенчето... А и когато нещо се продава,и то излиза на производителя(не търовеца, не дистрибутора, не касиерката) мн евтино, то тогава цената на машините включени в процеса на производство и инвестициите са възвращаеми :). Както и да е... Монстъра си е бозЪ, ама не е толкова як :P! Аз имам тук една боза със срок на годност до 19.10.2010, като я изпия знаеш ли къв монстър ще стана :D...
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот Stancho » Чет Дек 30, 2010 6:44 pm

Внимавай с нея, че ми бяха разправяли, че от бозЪ расрели 'убави гърди... Да не стане мутантска работа... :boggled:
Аватар
Stancho

Мнениеот controltech » Чет Дек 30, 2010 7:04 pm

Discount написа:
azze написа:Ако изпиеш още толкова със сигурност ще си прекараш Бъдни вечер много "приятно".

Много приятно си я прекварвам, сега пия 3-то

:burp:

Ама нова година ше си дежурен ;) :evil:
controltech

Рейтинг: 999

Мнениеот controltech » Чет Дек 30, 2010 7:07 pm

nisanz написа: цената...2.90лв.Преди давахме по 6лв за бройка

Абе друго си беше онова от 6 лева съвсем различен вкус :bowdown:
controltech

Рейтинг: 999

Мнениеот bik3r_b0y » Пет Яну 07, 2011 12:31 am

Вече ги има и в Монтана. :beer: :bowdown: :magnify: :eyebrow: :D :liplick:
Изображение
Карам RAM
Аватар
bik3r_b0y

Рейтинг: 1024

Мнениеот bik3r_b0y » Пет Яну 07, 2011 11:29 am

Monster Energy зеления мирише на пръдня и има вкус на пикня!!!!!! :xx(:
Изображение
Карам RAM
Аватар
bik3r_b0y

Рейтинг: 1024

Мнениеот otka4al4o » Пет Яну 07, 2011 7:18 pm

bik3r_b0y написа:Monster Energy зеления мирише на пръдня и има вкус на пикня!!!!!! :xx(:

Е за тва ли ти е на аватара?
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
Аватар
otka4al4o

Рейтинг: 1874

Мнениеот Kiikes » Пет Яну 07, 2011 9:02 pm

тоа монстър от 2,50 е бахти бълбоча вкус на престояла бозица ама повечко и такъв пауър ми дойде че щях да заспя докато се прибирах.тия дето се наливат с тая пикня мн сте големи евала !! ако ви се пие енерджи дринк WHOSYOURDADY според мен е нещото което си заслужава.. лично мое мнение
Продавам лаптоп HP изгодно за инфо ЛС както и Ел-Джи кууки
Аватар
Kiikes

Рейтинг: 1154

ПредишнаСледваща

Назад към Други