Discount написа:Епа супер си е и вкуса и сичко, изпих 2 на х преди часа и така яко се оригнах че г'сжата ма изгонии после целия почнах се треса, сбих се с един ...
аве суперяко си е , е са си купих 5 да имам за довечера
![]()

Discount написа:Епа супер си е и вкуса и сичко, изпих 2 на х преди часа и така яко се оригнах че г'сжата ма изгонии после целия почнах се треса, сбих се с един ...
![]()
azze написа:Ако изпиеш още толкова със сигурност ще си прекараш Бъдни вечер много "приятно".
![]()
Stancho написа: Поредното прецакване на продукт за българския пазар.
EccentricMOTION написа:@този който повдигна въпроса за разликата между БГ и чуждите, мисля че няма, онзи ден глътнах един БГ и един от Чехия, все една ...
Stancho написа:Ехх много ги обичам тез тесни специалисти по икономика и маркетинг във форума. Първо всички тея разходи на едно кенче Monster Energy се равняват на някакви стотинки, а не както ти го изкарваш от цена 2.50 - 2.40 за маркетинг... Второ цялата кампания е за сметка на досегашните приходи и се очаква евентуално възвръщане в бъдеще. Трето, за да тръгне един продукт на пазара и да навлезе в него при условия на голяма конкуренция - това е начина. Оттук нататък без голяма реклама не става, но пак това не значи че продукта е със себестойност 1/10000000 от цената... И ако се замислиш чисто реалистично, ако продукта е 0.08 ст. или стойности няколкократно по - ниски от продажната цена, мислиш ли, тази себестойност ще покрие цената на кенчето, водата в него и евентуално другите химии???
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Discount написа:azze написа:Ако изпиеш още толкова със сигурност ще си прекараш Бъдни вечер много "приятно".
Много приятно си я прекварвам, сега пия 3-то
:burp:
nisanz написа: цената...2.90лв.Преди давахме по 6лв за бройка
bik3r_b0y написа:Monster Energy зеления мирише на пръдня и има вкус на пикня!!!!!!
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта