Shady™ написа: + Маrzocchi-то си е Marzocchi![]()
Че Домейн нема шанс ли??? hitar_potar написа:Shady™ написа: + Маrzocchi-то си е Marzocchi![]()
Това какво точно ще рече?Че Домейн нема шанс ли???
![]()

cladonian написа:От няколко дена съм собственик на същото Z1 и не мога да дам много инфо(не е разработено), но мога да кажа, че с точните настройки няма да имаш проблем за разлика от Domaina. Въздушния preload е много яко нещо заради 3 неща...

hitar_potar написа:Относно Z1 - кое точно му е якото ...Мой приятел имаше ЕТА-версията от 2006...

Krismars написа:З1 от новите не съм карал, но като цяло ми се вижда по-лош вартиант от Домейна. Успех в избора
cladonian написа:Относно кой, къде се произвежда ще кажа само това http://www.youtube.com/watch?v=w-KpEg7z7yQ .
dragomir написа:И какво точно му е предимството на домайна?Аз сам си супер доволен от цокито!Щом не си карал цокито си говориш на изуст!

cladonian написа:Нормално е да стена твърда ако се помпа над границите, а за Z1 са от 0 – 1 атмосфера. Ако толкова трябва да е мека може да се кара без налягане. Просто настройката с въздух може да бъде много прецизна, което мен лично много ме радва.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
PRobably написа:А ти си карал домейна така ли ? Как па така само тия дето си карат з1-цата я хвалят? Просто приемете,че домейна е по-добрата вилка от двете,не е нужно да се самозалъгвате.
Shady™ написа:Domain
+ Хубавото на Domain-a е че може да го upgrade-неш и на 318/318UT.
+ Има 35мм тръби и е здрава вилка, не се чупи толкова лесно
+ Има МАХАXLE тоест лесно си свалящ каплата без инструменти
- Rebound-a ako не го свалиш(тоест врътката за самият rebound) имаш 99.99% шанс да изпадне по време на каране, тоест все трябва да имаш джоб и да си я носиш или пък комплкет шеснтограни/ или еденичен за врътката.
- До колкото си спомням е и по-тежка от Маrazocchi-то.
Маrzocchi:
+ Маrzocchi-то си е Marzocchi![]()
+ Хубавото при него е че имаш камера с въздух и можех да го регулираш по лесно вместо да сменяш пружината
+ Rebound-a ти е отгоре и лесно можеш да си го настровай "от колелото"
+ Rebound-a няма да ти изпадне
+ По-лека е като вилка
- Няма МАXAXLE/QR
- Не подлежи на upgrade (stock)
Горе долу с това мога да ти помогна...
-
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта