Voiso написа:След като махнеш диска на болта без глава вече не му деиства напрежение на опън и ще го отсраниш клещи много лесно ! Успех .
zafirovp написа:Но като вече главата я няма, как хващаш болта?
zafirovp написа:И на мен това ми беше първата идея, но стругаря, който познавам ще е свободен чак в Събота.
zafirovp написа:Досега удрях с чук и отверка, немога да пиша, понеже още ми е изтръпнала ръката от вибрациите. Поне се получи малко улейче за ножовката. Утре ще дам feedback какво е станало. Мерси, много ми помогнахте.
EDIT: Сега пък се оказа, че проблемните болтове са 2.Мога ли да намеря такива болтове по железариите?
zafirovp написа:zafirovp написа:Досега удрях с чук и отверка, немога да пиша, понеже още ми е изтръпнала ръката от вибрациите. Поне се получи малко улейче за ножовката. Утре ще дам feedback какво е станало. Мерси, много ми помогнахте.
EDIT: Сега пък се оказа, че проблемните болтове са 2.Мога ли да намеря такива болтове по железариите?
Ами ти защо не четеш предишните мнения? Като нзнедей! Мерси, много ми помогнахте. - какво трябва да означава? Не съм махнал болта понеже е 12 и 38 и поне в Европа не ми се вярва да има магазин, които работи. Темата може да се заключва, ще постна снимка на развития болт и начина по-който съм го направил в някоя друга, по-малко осрана тема.
ПС: Тоя па минус за какво?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта