Antares написа:Абе я си гледай работата бе! К'ъв си, че ше ти се обясняваме кой къде ти е цъкнал минус!?CaXky написа:Къде и защо имам минус?
Аре, считай занапред, където и да имаш минус - бил е от мен. Обяснението - лазиш ми по нервите с т'ва постоянно реване. Доволен ли си? Вече знаеш защо имаш минус.
Най-сигурния начин да нямаш минуси е да спреш да пишеш. Едва ли много хора ще страдат, ако го направиш. Ако на теб не ти харесва - потърси помощ тук.
taurus13 написа:Много тъп въпрос - Досега бях установил, че само на Админ и модераторите никовете им излизат в зелено. Обаче за мое голямо учудване попадам на този:
Елемента е от Елхово, пише на шльокавица и админ чинно му отговаря и дори не му прави забележка за това...![]()
Мистерияяяя.... всичко е в зеления цвят...
Дами и господа - ИМАМЕ СДЕЛКА!CaXky написа:Ем аз пък напук на теб ще продължа да пиша, ще продължа да рева и да те дразня пък ти ми цъкаи минуси колкото искаш...
taurus13 написа:Абе има нещо....но сега се води в групата регистрирани потребители.- интересно, но в общия списък с потребители си е с нормален син цвят, докато в темата от веломеханик е със зелен.....
Няма значение....стара работа, просто ми се наби в очите изключението...
crossenduro2 написа:Ако маркуча на хидравлична спирачка се пречупи, трябва ли да се притеснявам ? Може ли да стане нещо ?
PtD написа:crossenduro2 написа:Ако маркуча на хидравлична спирачка се пречупи, трябва ли да се притеснявам ? Може ли да стане нещо ?
Зависи. На мен ми се е случвало, изправих го и го окръглих с клещи. Да чукам на дърво, не съм имал проблеми. НО, това не е препоръка за други хора да постъпват така.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
crossenduro2 написа:PtD написа:crossenduro2 написа:Ако маркуча на хидравлична спирачка се пречупи, трябва ли да се притеснявам ? Може ли да стане нещо ?
Зависи. На мен ми се е случвало, изправих го и го окръглих с клещи. Да чукам на дърво, не съм имал проблеми. НО, това не е препоръка за други хора да постъпват така.
Той не се прегъна така, че да остане а се върна в нормално положение просто е точно до лостчето
prokalnatiq написа:Изникна проблем с KMPlayer-ът ми. Без да съм пипал настройки изведнъж спря да ми зарежда субтитрите. Като натисна десен бутон, съубтитри, Load... като ги избера, и не ми ги отваря. Обикновено преди излизаше името на субтитрите на екрана, и после изчезва, но сега не се появява, да не говорим и за самите субтитри. Изтеглих си по-новата версия, но и при нея не става. Преинсталирвах на нова, но и това не даде резултат. Къде може да е проблема?
prokalnatiq написа:Здравейте! Има следният лазер: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.2390 . Проблема е, че трудно мога да го накарам да светнена пълна мощност. Проблема идва според мен най-вече от температурата, ако се пробвам навън при температури под 10 градуса, е почти невъзможно да го накарам да светне както трябва. Сменял съм му и батериите, но няма разлика. Някой ако се е сблъсквал с подобен проблем да сподели, нещо което би ми помогнало. И изобщо ако може да кайете дали е нормално това.![]()
Поздрави!
Да, напълно сериозно.Alpina написа:Вие сериозно ли? Не - наистина, сериозно ли?
ico 1 написа:Да, напълно сериозно.Alpina написа:Вие сериозно ли? Не - наистина, сериозно ли?
prokalnatiq написа:Сигурно просто самият лазер, трябва да загрее, това е най-вероятното.
hitar_potar написа:При преинсталация на OS на телефон (Андроид) трябва ли да се махне Сим-картата, или може да се действа и докато си е вътре?
Аз лично преинсталирах без да я вадя. Номерата в нея не съм ги загубил, само тези в телефона и то щото съм умен.hitar_potar написа:При преинсталация на OS на телефон (Андроид) трябва ли да се махне Сим-картата, или може да се действа и докато си е вътре?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта