Тема за тъпи въпроси

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: Тема за тъпи въпроси

Мнениеот aceto » Съб Яну 15, 2011 10:27 pm

От къде мога да си взема огледална плака за Thor Hero освен от CRC.
aceto

Рейтинг: 1365

Мнениеот CaXky » Съб Яну 15, 2011 11:23 pm

Antares написа:
CaXky написа:Къде и защо имам минус? :dontknow:
Абе я си гледай работата бе! К'ъв си, че ше ти се обясняваме кой къде ти е цъкнал минус!?
Аре, считай занапред, където и да имаш минус - бил е от мен. Обяснението - лазиш ми по нервите с т'ва постоянно реване. Доволен ли си? Вече знаеш защо имаш минус.

Най-сигурния начин да нямаш минуси е да спреш да пишеш. Едва ли много хора ще страдат, ако го направиш. Ако на теб не ти харесва - потърси помощ тук.

Ем аз пък напук на теб ще продължа да пиша, ще продължа да рева и да те дразня пък ти ми цъкаи минуси колкото искаш...
Изображение
Изображение
Аватар
CaXky

Рейтинг: 1139

Мнениеот taurus13 » Съб Яну 15, 2011 11:25 pm

Много тъп въпрос - Досега бях установил, че само на Админ и модераторите никовете им излизат в зелено. Обаче за мое голямо учудване попадам на този:
Елемента е от Елхово, пише на шльокавица и админ чинно му отговаря и дори не му прави забележка за това... :crazy:
Мистерияяяя.... всичко е в зеления цвят... :D
Изображение
Аватар
taurus13

Рейтинг: 2000

Мнениеот crossenduro2 » Съб Яну 15, 2011 11:41 pm

taurus13 написа:Много тъп въпрос - Досега бях установил, че само на Админ и модераторите никовете им излизат в зелено. Обаче за мое голямо учудване попадам на този:
Елемента е от Елхово, пише на шльокавица и админ чинно му отговаря и дори не му прави забележка за това... :crazy:
Мистерияяяя.... всичко е в зеления цвят... :D

Годината е 2003 ! Тогава не е бил задължителна кирилицата и "Елховския елемент" е бил сигурно модератор :beer:
Изображение
crossenduro2

Рейтинг: 1225

Мнениеот taurus13 » Съб Яну 15, 2011 11:43 pm

Абе има нещо....но сега се води в групата регистрирани потребители. :D - интересно, но в общия списък с потребители си е с нормален син цвят, докато в темата от веломеханик е със зелен.....
Няма значение....стара работа, просто ми се наби в очите изключението...
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот Antares » Съб Яну 15, 2011 11:53 pm

CaXky написа:Ем аз пък напук на теб ще продължа да пиша, ще продължа да рева и да те дразня пък ти ми цъкаи минуси колкото искаш...
Дами и господа - ИМАМЕ СДЕЛКА!
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот PtD » Нед Яну 16, 2011 12:22 am

taurus13 написа:Абе има нещо....но сега се води в групата регистрирани потребители. :D - интересно, но в общия списък с потребители си е с нормален син цвят, докато в темата от веломеханик е със зелен.....
Няма значение....стара работа, просто ми се наби в очите изключението...

И аз недоумявам... явно форумният софтуер си има лични предпочитания :)
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот moonlight » Нед Яну 16, 2011 12:52 am

Има смущения в Матрицата :evil:
Аватар
moonlight

Рейтинг: 1425

Мнениеот zafirovp » Нед Яну 16, 2011 12:55 am

1.Aко по време на пълнене на хидравлична спирачка Hayes Ride , хвана лостчето със една свинаска опашка и съвсем леко (1см) го приближа до кормилото, това после ще се отрази ли на разстоянието между накладките. Проблемът е, че те са много близо и търкат в ротора, при скорост над 40 км в час. Знам, че е нормално ротора да вибрира, но чак пък да търка в накладките... Настройката на лостчето е само Reach, много хора го бъркат с настройка на разстоянието между накладките.

2.В едно видео за Bleed на Авид, казват че дота трябва да се изтегли със спринцовка и да се разтресе, за да излязат балончетата. Това за всички марки ли важи?
Търся Marzocchi Roco на части.
Аватар
zafirovp

Рейтинг: 1297

Мнениеот crossenduro2 » Нед Яну 16, 2011 1:33 am

Ако маркуча на хидравлична спирачка се пречупи, трябва ли да се притеснявам ? Може ли да стане нещо ?
Изображение
crossenduro2

Мнениеот PtD » Нед Яну 16, 2011 1:46 am

crossenduro2 написа:Ако маркуча на хидравлична спирачка се пречупи, трябва ли да се притеснявам ? Може ли да стане нещо ?

Зависи. На мен ми се е случвало, изправих го и го окръглих с клещи. Да чукам на дърво, не съм имал проблеми. НО, това не е препоръка за други хора да постъпват така. :wavey:
Аватар
PtD

Мнениеот crossenduro2 » Нед Яну 16, 2011 2:14 am

PtD написа:
crossenduro2 написа:Ако маркуча на хидравлична спирачка се пречупи, трябва ли да се притеснявам ? Може ли да стане нещо ?

Зависи. На мен ми се е случвало, изправих го и го окръглих с клещи. Да чукам на дърво, не съм имал проблеми. НО, това не е препоръка за други хора да постъпват така. :wavey:

Той не се прегъна така, че да остане а се върна в нормално положение просто е точно до лостчето :beer:
Изображение
crossenduro2

Мнениеот TeDo_BaPHa » Нед Яну 16, 2011 3:03 am

Има ли течове/сълзене на спирачна течност? Колко точно се е пречупил, има ли нарушение на външната обвивка на маркуча? Една снимчица?
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот PtD » Нед Яну 16, 2011 4:24 am

crossenduro2 написа:
PtD написа:

Той не се прегъна така, че да остане а се върна в нормално положение просто е точно до лостчето :beer:

A видимо прищипан ли е, или не? (Моят беше).
Аватар
PtD

Мнениеот prokalnatiq » Нед Яну 16, 2011 2:11 pm

Изникна проблем с KMPlayer-ът ми. Без да съм пипал настройки изведнъж спря да ми зарежда субтитрите. Като натисна десен бутон, съубтитри, Load... като ги избера, и не ми ги отваря. Обикновено преди излизаше името на субтитрите на екрана, и после изчезва, но сега не се появява, да не говорим и за самите субтитри. Изтеглих си по-новата версия, но и при нея не става. Преинсталирвах на нова, но и това не даде резултат. Къде може да е проблема?
Аватар
prokalnatiq

Рейтинг: 1353

Мнениеот biker_bg » Нед Яну 16, 2011 3:47 pm

prokalnatiq написа:Изникна проблем с KMPlayer-ът ми. Без да съм пипал настройки изведнъж спря да ми зарежда субтитрите. Като натисна десен бутон, съубтитри, Load... като ги избера, и не ми ги отваря. Обикновено преди излизаше името на субтитрите на екрана, и после изчезва, но сега не се появява, да не говорим и за самите субтитри. Изтеглих си по-новата версия, но и при нея не става. Преинсталирвах на нова, но и това не даде резултат. Къде може да е проблема?

Инсталирай си VLC player,не цъкай тук :D
Аватар
biker_bg

Рейтинг: 1046

Мнениеот prokalnatiq » Нед Яну 16, 2011 5:27 pm

Да сигурно ще стане с това, но въпросът ми беше, че с KMРlayer не може да прочете субтитри, които преди е четял. С други програми се отварят субтитрите. Чудя се просто защо става така, при условие, че нищо не съм променял в настройките. И дори при ре-инсталация пак не става. :dontknow:
Аватар
prokalnatiq

Мнениеот ico 1 » Нед Яну 16, 2011 6:49 pm

Зарежи и не му мисли. Просто сменяш player-а и не се занимаваш. Аз например така се оправям и с детските филмчета с bg audio. Имам инсталирани най-различни player-и и пробвам с кой ще стане. Бал съм им и настройките и възможностите за възпроизвеждане. Аз ще гледам ли "Пепеляшка", или ще си играя с глупости? :D
Аватар
ico 1

Мнениеот Alpina » Нед Яну 16, 2011 6:55 pm

Вие сериозно ли? Не - наистина, сериозно ли?
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот crossenduro2 » Нед Яну 16, 2011 7:16 pm

Ето снимка. Емии видимо се забелязва лека резка, но иначе обвивката не е наранена и не тече.
Изображение

Uploaded with ImageShack.us
Изображение
crossenduro2

Мнениеот X_NRG » Нед Яну 16, 2011 7:25 pm

prokalnatiq написа:Здравейте! Има следният лазер: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.2390 . Проблема е, че трудно мога да го накарам да светнена пълна мощност. Проблема идва според мен най-вече от температурата, ако се пробвам навън при температури под 10 градуса, е почти невъзможно да го накарам да светне както трябва. Сменял съм му и батериите, но няма разлика. Някой ако се е сблъсквал с подобен проблем да сподели, нещо което би ми помогнало. И изобщо ако може да кайете дали е нормално това. :beer:

Поздрави!

Ти от къде си сигурен, че не свети с пълната си мощност? Преди е светил по-силно, а сега не иска ли? И внимавай с тия 50mW, защото това е клас на мощност, която като нищо може да нанесе трайни щети на очите (твоите или чужди).
Warning! I listen to metal!
This is my bike. There are many like it, but this one is mine. My bike is my best friend. It is my life. I must master it as I master my life...
Какво продавам.
Аватар
X_NRG

Мнениеот ico 1 » Нед Яну 16, 2011 7:37 pm

Alpina написа:Вие сериозно ли? Не - наистина, сериозно ли?
Да, напълно сериозно. :D
Аватар
ico 1

Мнениеот prokalnatiq » Нед Яну 16, 2011 7:45 pm

Да сигурен съм, по въпроса за лазера. Защото е видима разликата, като задържа 30 сек и повече. Силате се усилва поне 10 пъти. Сигурно просто самият лазер, трябва да загрее, това е най-вероятното. Като изляза навън немога да го накарам да светне така както може, предполагам защото е студено, пък и има метални части :dontknow: .
Аватар
prokalnatiq

Мнениеот Alpina » Нед Яну 16, 2011 7:55 pm

ico 1 написа:
Alpina написа:Вие сериозно ли? Не - наистина, сериозно ли?
Да, напълно сериозно. :D

http://www.free-codecs.com/download/k_l ... c_pack.htm + който й да е плеър и това е
Аз лично исналирам него, после BS Player и повече изобщо не мисля дали нещо, някога ще ми тръгва.
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот did » Нед Яну 16, 2011 8:06 pm

prokalnatiq написа:Сигурно просто самият лазер, трябва да загрее, това е най-вероятното.

Естествено, че трябва да загрее. Под 10 градуса полупроводниковият елемент баца калпаво.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот hitar_potar » Нед Яну 16, 2011 9:13 pm

При преинсталация на OS на телефон (Андроид) трябва ли да се махне Сим-картата, или може да се действа и докато си е вътре? :beer:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот hrgssgg » Нед Яну 16, 2011 9:28 pm

Marzocchi XC 500 става ли за леки скокчета (макс 1 метър) + Драгомир ц2 ? :dontknow:
hrgssgg

Мнениеот crossenduro2 » Нед Яну 16, 2011 9:45 pm

Зависи от скока. Ако е с попивка добре, но самото име на вилката показва за какъв стил е направена :agree:
Изображение
crossenduro2

Мнениеот PtD » Нед Яну 16, 2011 9:55 pm

hitar_potar написа:При преинсталация на OS на телефон (Андроид) трябва ли да се махне Сим-картата, или може да се действа и докато си е вътре? :beer:

Може да си се действа и докато си е вътре :agree: :beer:
Аватар
PtD

Мнениеот Antares » Нед Яну 16, 2011 10:01 pm

hitar_potar написа:При преинсталация на OS на телефон (Андроид) трябва ли да се махне Сим-картата, или може да се действа и докато си е вътре? :beer:
Аз лично преинсталирах без да я вадя. Номерата в нея не съм ги загубил, само тези в телефона и то щото съм умен.
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла