Това е като Kолелото ... не се забравя ! 
shaady написа:Сънтур може да работи като марзочи или сънтур, марзочито няма подобен избор.
DrebenG написа:Мерси за съветите,но много хора ми казват,че е добра рамка и че аз няма да я сцепа и другото което е че тази рамка ще е временна макс. 1 година ще карам с нея и след това смятам Ram freeride/DHX . Има оферта в screambikes драгомир фактори дх с шок за 565 лв и мисля да я зема ?
shaady написа:Сънтур може да работи като марзочи или сънтур, марзочито няма подобен избор.
frrider91 написа:Омг факторито ще се спука на първата седмица и тфа е най-убитата рамка коят съм виждал.
И рама на @Doncho* е бил само на ония фалкона, който я е бил завирил супер добре и тая рамка не е мръднала(Лично аз съм я виждал на живо преди 3 седмици - сега е разглобена и я огледах и си беше във абсолютно перфектно състояние - готова за яко каране)
П.П Не я купувам по простата причина че имам събрани над 2 хиляди и съм решил да си взема по - добра рамка.
Успех

frrider91 написа:самоче дх-а изглежда 100 пъти по- хубав , със 100 пъти по - добър шок и не на последно място има
90 настройки
bozidar написа:frrider91 написа:
Хващам ти бас, че новото Factory със новия шок и новите втулки, ще работи на същото ниво като ДХ, ако не и по добре.
Това е като Kолелото ... не се забравя ! 
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта