obelix написа:Друго има ли ?
EccentricMOTION написа:Ако е с IS уши се къса долното при по-голям диск
PtD написа:Този въпрос е толкова дъвкан, че ми се повръща от него. Темата ще бъде заключена скоро.
EccentricMOTION написа:Ако е с IS уши се къса долното при по-голям диск.
Отваря луфт на втулките.
Осуква каплата 203ката, т.е. дърпа каплата по посоката на диска.
PtD написа:Към автора - най-често цитираният проблем е разхлабване и изтръгване на QR-a. Това за 7 години не ми се е случило НИТО веднъж. Има си една малка цака - слагаш закопчалката от противоположната на ротора страна, т.е. от дясно.
За да ти се разлуфти вилката не знам как трябва да спираш. При мен не се е случвало никога. Изтръгване на уши мога да си представя само при фабричен дефект на вилката, или ако вилката е ZOOM, разбира се.
Voiso написа:Как усуква като е на фланеца на гавината незнам ???
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
EccentricMOTION написа:Сладур, епикона остана без уши от 203 и Juicy 5ае да си премълча, нали нищо никога не разбираме, нищо не сме виждали...не всички караме фокс бе БАТЕ.....
EccentricMOTION написа:Сладур, епикона остана без уши от 203 и Juicy 5ае да си премълча, нали нищо никога не разбираме, нищо не сме виждали...не всички караме фокс бе БАТЕ.....
TeDo_BaPHa написа:Voiso написа:Как усуква като е на фланеца на гавината незнам ???
Май много неща не знаеш и ти предстои да научиш...
Voiso написа:Незнам EccentricMOTION и TeDo_BaPHa ,а май и ти се опитвате да ме убедите че, при спиране напрежението...
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Voiso написа:Просто казно единя ботуш "изостава"
TeDo_BaPHa написа:Voiso написа:Незнам EccentricMOTION и TeDo_BaPHa ,а май и ти се опитвате да ме убедите че, при спиране напрежението...
Както казах, доста неща не знаеш и доста има да научиш!
Започни напримерно с преглед на правописния речник, секция "Слято/разделно писане на частине 'не' ", продължи към секция "Позициониране на запетаи при наличие на частица 'че' ", "Използване на и/й", "Пълен/непълен член". След това започни да се вслушваш в съветите дадени ти от по-Ентелигентни хора, с по-дългогодишен стаж в колоезденето и досега с колело. Междувременно направи посочения от bikerider тест, ако мога така да го нарека.
bikerider написа:@Voiso, PtD: ще бъда благодарен ако ми предложите адекватен термин за wheel, за да не стават такива недоразумения
bikerider написа:@Voiso, PtD: ще бъда благодарен ако ми предложите адекватен термин за wheel, за да не стават такива недоразумения
Wheel = колело
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта