hitar_potter

Ами не е като да не съм карал и по черни пътища и по пътеките на Южен Парк
Мисълта ми и най - вече мерака ми за черни пътища стига точно до колкото е описанието на клас allmоuntain в сайта на РАМ

та за това не си ме разбрал като разказвах за бабуни и т.н. . просто съм стигнал заслужено смятам за по - висок клас колело

.. просто практиката ми на колело е в пъти пъти повече отколкото теорията.. с която съм бос като цяло
Вече почти съм разнебитил едно нисък клас колело Крос Ендуро от 1-вите модели и просто реших че няма смисъл да го съживявам, не е това моето колело

За това и реших да се допитам до вас, за да не набия 1000 лв примерно в не - толкова успешен модел/марка! Иначе ми е ясно вече, че съм си за хард тейл байк
Това е че повечето тук са доста advanced и е нормално да има разимнаване в представите ни
А пък меракът ми за планините се появи точно поради причината че не малко километри съм навъртял градско/ асвалт с предишните ми нисък клас колелета ( поне 5000км последните
години )
Та относно сбирките за начинаещи, нямам нищо против, стига да не е асвалтирани пътища

) имам опит както вече споменах

edit : ето го и кросака ---------->
http://picasaweb.google.com/lyubomirvasilev/CrossEnduroSled2GodExplotacia# ( от както съм го купил, нищо не съм му правил, само педалите смених с по - истински /които ми подариха/ , а на сестра ми приятел е правил някакви пълни bullshits, като се е опитвал да смаже вилката)

ама не разбира момчето какво да правиш...