did написа:На български е "колело". За да не стават обърквации, може да се конкретизира "предно колело" или "задно колело".
Точно така ги виждам и аз нещата. И по този начин съответстват и с колелата на другите машини - автомобили, камиони и т.н...
did написа:На български е "колело". За да не стават обърквации, може да се конкретизира "предно колело" или "задно колело".
PtD написа:did написа:На български е "колело". За да не стават обърквации, може да се конкретизира "предно колело" или "задно колело".
Точно така ги виждам и аз нещата. И по този начин съответстват и с колелата на другите машини - автомобили, камиони и т.н...
За дарт 2 или други подобни, според мен това са перфектните спирачки: http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=7048Дарт 2 със Джуси 5 185мм.
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
nofear921 написа:Нали се сещаш че твойта спирачна сила е повече, сравнение с мойта. Тук идва момента че има разлика между спирачките. И аз ако сложа един Saint или Stroker Ace 160mm вилката ще започне да се суче зверски. Затова се казва че компонентите трябва да се подбират според стила и начина на каране, а не защото те кефят и искаш да се правиш за "гъзар" пред аверите като правиш преден баланс с метри.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта