aceto написа:Ходите да карате и да се забавлявате. Добре.
Ама не дейте си писа името на клуба на всеки срешнат камък де.
Качвам се до Мусала викам айде да направя една снимка на хубавия пейзаж и гледам на камъка пред мене написано Сидере Куче Анатема. Вървя още малко гледам пак написано същото на друг камък. Изнервящо е това пръскайте се вие с тея спрейове не загрозявайте красивата природа.
Айде спреде да ги пишете тея глупости кадето ви падне.
Разваляте кефа на хората от разходката в гората.
Pr3d4t0R написа:Ами всъщност нормално е един път да си храсталясаме надолу - досега ми се случваше все нагоре : - )
Беше много забавно ; - )
Абе тия тетриси що ли не показват колко на гъсто са дърветата и храстите : - D
RedHawk написа::rofl: Колко процента беше карането и колко катеренето по дървета?![]()
Милко - все успяваш да хванеш най-забавните и интересни моменти от едно каране.
Не са съвсем нелепи......подобни нелепи въпроси.
Rayko написа:...29ката е лунохода при колелата...
taurus13 написа:Ама много екзотични още...иначе бих набил една 29-ка само отпред.
kvelikov написа:Това трябва да го направим следващия път (като го гледам на картата е към 15 км) и така ще обединим двете ралита - ще стане Черни Връх 100.![]()
Rayko написа:kvelikov написа:Това трябва да го направим следващия път (като го гледам на картата е към 15 км) и така ще обединим двете ралита - ще стане Черни Връх 100.![]()
Браво, Краси, на това му се казва добра идея. Правил съм го - Ч.В. - 100, но на обратно - София - Черни вр. - Чуйпетльово - Кладница - София. Много яко каране беше, но спускането преди Чуйпетльово ме озори. Твоя вариант е по-добър, защото поне на мен ми харесва повече, да нося нагоре, отколкото надолу. Хайде при първа възможност и подходящо време да го направим. Тъкмо ако има недоволни, ще си виновен ти, по подразбиране.
kapitanblood написа:Ако Любо ми даде права,като направи новите промени,ще намаля много тая тема...
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта