Да е*а любовта

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: Да е*а любовта

Мнениеот KiD_WiTh_GuN » Вто Яну 25, 2011 2:06 am

PtD написа:
KiD_WiTh_GuN написа:Ами самото набутване беше различно, защото и човека беше различен! :)

Доста често това първо впечатление се оказва самозаблуда ;)

Ами незнам! :) 9 месеца сякаш не бяха само като първо впечатление, а последните 3 са някак по-отдръпнати! Общо взето почивка за да можело след месец месец и половина да ни било пак интересно! Надявам се да е така наистина, като изключим отдръпнатото държание, мацката винаги ми е оправдавала доверието!
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
Аватар
KiD_WiTh_GuN

Рейтинг: 1418

Мнениеот hitar_potar » Вто Яну 25, 2011 4:58 am

KiD_WiTh_GuN написа: Общо взето почивка за да можело след месец месец и половина да ни било пак интересно! Надявам се да е така наистина, като изключим отдръпнатото държание, мацката винаги ми е оправдавала доверието!

Тъпооооо!!! Тя ако държи на тебе, няма да се "изморява" от връзката ви и да й омръзва. Ти що не я поотсвириш малко? Кат спреш да им обръщаш внимание, минава седмица-две и почват сами да те търсят. :rofl:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Рейтинг: 2000

Мнениеот skiman » Вто Яну 25, 2011 11:10 am

KiD_WiTh_GuN написа: Общо взето почивка за да можело след месец месец и половина да ни било пак интересно! Надявам се да е така наистина, като изключим отдръпнатото държание, мацката винаги ми е оправдавала доверието!

Още един :eyebrow:
Човек не спира да си играе защото остарява, а остарява защото е спрял да си играе.
Аватар
skiman

Мнениеот taurus13 » Вто Яну 25, 2011 11:22 am

Вие няма да научите, че няма такова нещо, като почивка от връзка - това е просто начин да те финтира по леко - само след седмица почивка, връзката ви ще е история. Друг е въпросът, къде е проблема - прекалено угодното поведение, често води до усещане за задушаване. Никой не обича лепките.
Бях чел една статистика, според която повечето връзки се разпадали около 6-тият месец. Следващия критичен момент е около 3-тата година. Но това са само нечии статистики... :)
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот outfaced » Вто Яну 25, 2011 12:18 pm

taurus13 написа:Вие няма да научите, че няма такова нещо, като почивка от връзка - това е просто начин да те финтира по леко - само след седмица почивка, връзката ви ще е история. Друг е въпросът, къде е проблема - прекалено угодното поведение, често води до усещане за задушаване. Никой не обича лепките.
Бях чел една статистика, според която повечето връзки се разпадали около 6-тият месец. Следващия критичен момент е около 3-тата година. Но това са само нечии статистики... :)

потвърждавам за втората статистика ... два пъти
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Мнениеот EmZo » Вто Яну 25, 2011 12:23 pm

:) Моя съвет е - вземи си намери още някое ново хоби и не си губи времето със индивиди от жеснки пол. :D Човек ако е достатъчно удовлетворен от живота и има достатъчно интересни занимания, само ще му пречи. :)
Изображение
Аватар
EmZo

Мнениеот TheAnimal » Вто Яну 25, 2011 12:32 pm

Чикиджии!!!
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот kikon » Вто Яну 25, 2011 12:36 pm

Аз започнах да чета "Мъжете са от Марс, жените от Венера" на Джон Грей и ако някои някога иска да разбере себе си и другия пол, това е задължително четиво! Прави много добър анализ на различията между мъжете и жените.
Flow like water down the hill.

http://keekie.me/
Аватар
kikon

Мнениеот PtD » Вто Яну 25, 2011 12:58 pm

outfaced написа:Друг е въпросът, къде е проблема - прекалено угодното поведение, често води до усещане за задушаване.

Пък и като те опитомят, губят веднага интерес към теб. :look:

@kikon, ти постепенно откриваш топлата вода, а? :deal:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот 25thframe » Вто Яну 25, 2011 1:08 pm

PtD написа:Доста често това първо впечатление се оказва самозаблуда ;)

Sad, but true! :agree:
Аватар
25thframe

Рейтинг: 1860

Мнениеот KiD_WiTh_GuN » Вто Яну 25, 2011 5:59 pm

taurus13 написа:Вие няма да научите, че няма такова нещо, като почивка от връзка - това е просто начин да те финтира по леко - само след седмица почивка, връзката ви ще е история. Друг е въпросът, къде е проблема - прекалено угодното поведение, често води до усещане за задушаване. Никой не обича лепките.

Не е финтиране за късане на 100% ;) По-вероятно я задушавам до някъде, просто съм абсолютно на 100% сигурен, че има чувства към мен но може би проблема е в мен, може би трябва да се променя малко за да не се налага като се съберем след още 1 година да ми изцепи същото нещо. Пък и независимо от това, че сме разделени има доста голяма доза близост и то не защото аз я натискам или нещо такова, просто тя сама ме търси. :)
Аватар
KiD_WiTh_GuN

Мнениеот Antares » Вто Яну 25, 2011 7:32 pm

Дали имаш достатъчно трезв поглед, за да прецениш нейните чувства?
Въпросът е риторичен.
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот KiD_WiTh_GuN » Вто Яну 25, 2011 7:36 pm

Antares написа:Дали имаш достатъчно трезв поглед, за да прецениш нейните чувства?
Въпросът е риторичен.

Няма значение, че е риторичен! Да смятам, че имам това, че ти мислиш друго е друг въпрос. ;)
Аватар
KiD_WiTh_GuN

Мнениеот PtD » Вто Яну 25, 2011 9:48 pm

Ти смяташ едно, а останалите сме го гледали тоя филм толкова много пъти, че смятаме друго. Времето ще покаже :peace:
Аватар
PtD

Мнениеот buzzjn » Сря Яну 26, 2011 12:08 am

Времето ще покаже да, но случаят при всички е твърде индивидуален.
Моето лично мнение: Щом някой в една връзка не може да говори за проблема си, а просто иска "глътка въздух", то нещата не са съвсем вред.
Особено ако този някой е от женски пол, за които индивиди е присъщо общуването и споделянето на проблеми. Друг въпрос е, че една връзка постепенно набира скорост и доверие. Нищо не се случва с щракване на пръсти. Но аз съм максималист и искам до край прозрачна и откровена връзка, каквото и имам :P
buzzjn

Рейтинг: 1190

Мнениеот Antares » Сря Яну 26, 2011 8:23 am

buzzjn написа:и искам до край прозрачна и откровена връзка, каквото и имам :P
Не знам дали такава връзка е възможна с жена :D
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот taurus13 » Сря Яну 26, 2011 10:46 am

Не знам дали е възможна, но според мен не е желателна. :lol: - от много прозрачност, се губи тръпката.
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот TheAnimal » Сря Яну 26, 2011 11:01 am

Що бе? Когато има "проблем" в една връзка по-добрият вариянт е да се казва директно и навреме, не да питаш "Какво става ?", а отсреща да ти кажат "Нищо" и да се правят физиономии и к"рвенски номерца. Това влошава още повече нещата и задълбава "проблема". Щот все пак човекът отсреща не може да чете мисли и нещата съвсем се забатачват съвсем.
TheAnimal

Мнениеот Fanatico » Сря Яну 26, 2011 11:05 am

TheAnimal написа:...не да питаш "Какво става ?", а отсреща да ти кажат "Нищо" и да се правят физиономии и к"рвенски номерца...

.. :(
Аватар
Fanatico

Рейтинг: 1942

Мнениеот taurus13 » Сря Яну 26, 2011 11:43 am

..къде сбърках...???
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот buzzjn » Сря Яну 26, 2011 12:33 pm

TheAnimal написа:Що бе? Когато има "проблем" в една връзка по-добрият вариянт е да се казва директно и навреме, не да питаш "Какво става ?", а отсреща да ти кажат "Нищо" и да се правят физиономии и к"рвенски номерца. Това влошава още повече нещата и задълбава "проблема". Щот все пак човекът отсреща не може да чете мисли и нещата съвсем се забатачват съвсем.

Ех защо и аз не мога да пиша толкова ясно и изчистено? Друг е въпросът е, че понякога човекът с проблем не знае, че го има, а още по-малко знае какъв е. Но в процеса на говорене постепенно се стига, освен до него и до много други странични проблемчета и става една... Добре е когато всичкото това говорене завърши с животински, изпепеляващ секс.
@Antares Ти да не намекваш нещо :eyebrow:
buzzjn

Рейтинг: 1190

Мнениеот PtD » Сря Яну 26, 2011 12:44 pm

TheAnimal написа:Щот все пак човекът отсреща не може да чете мисли и нещата съвсем се забатачват съвсем.

Хмм. Това би било добре да се напише с големи златни букви във всички дамски тоалетни, да припомня...
Аватар
PtD

Мнениеот Antares » Сря Яну 26, 2011 2:55 pm

Изображение
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот DenisMutlu » Чет Яну 27, 2011 5:25 am

buzzjn написа:Добре е когато всичкото това говорене завърши с животински, изпепеляващ секс.

Това става само по филмите и много рядко в реалния живот. В повечето случаи се отварят теми до които никой не иска да стига и накрая излиза, че за да има мир в семейството единия трябва да се наведе...

Аз съм в малко странна ситуация, опитвам се да се откажа от лошия си навик да чукам всичко де що има пола и ми се усмихва докато имам връзка с жена с която постоянно се караме и търпя всички тези глупости единствено заради невероятния секс.
Аватар
DenisMutlu

Рейтинг: 1327

Мнениеот ico 1 » Чет Яну 27, 2011 11:36 am

Аааа, Денис, добре дошъл отново! Тъкмо в тази тема те очаквах. Разкажи през какви премеждия си минал, че нещо изостави карането. :D
Аватар
ico 1

Мнениеот DenisMutlu » Чет Яну 27, 2011 6:07 pm

Карането не съм го изоставил, по-скоро не ми харесва времето за каране :) Въртях няколко пъти докато беше сухо но само из града, нищо сериозно :)

Проблеми с жени не може да се каже, че имам. Обикновенно те имат проблеми с мен :evil:
В повечето случаи от ревност, защото покрай фотографията много момичета започнаха да се навъртат около салама :rofl:
Аватар
DenisMutlu

Мнениеот EmZo » Чет Яну 27, 2011 6:56 pm

Хмм явно трее си зема по голем обектив. :idea: :D
Изображение
Аватар
EmZo

Мнениеот TheAnimal » Чет Яну 27, 2011 7:05 pm

Абе Емо, какво стана с твоята предновогодишна стара любов?
TheAnimal

Мнениеот Ozzie » Чет Яну 27, 2011 8:06 pm

DenisMutlu написа:Аз съм в малко странна ситуация, опитвам се да се откажа от лошия си навик да чукам всичко де що има пола и ми се усмихва докато имам връзка с жена...

т.е. искаш да кажеш, че се опитваш да превключиш от полигамност към моногамност?
:thumb:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот DenisMutlu » Пет Яну 28, 2011 1:32 am

@ Ozzie Афърмитиф, ама не се получава. Прекалено много ме дразни моята и прекалено много ме изкушават останалите жени :)
Аватар
DenisMutlu

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла