PtD написа:KiD_WiTh_GuN написа:Ами самото набутване беше различно, защото и човека беше различен!
Доста често това първо впечатление се оказва самозаблуда
Ами незнам!

PtD написа:KiD_WiTh_GuN написа:Ами самото набутване беше различно, защото и човека беше различен!
Доста често това първо впечатление се оказва самозаблуда
KiD_WiTh_GuN написа: Общо взето почивка за да можело след месец месец и половина да ни било пак интересно! Надявам се да е така наистина, като изключим отдръпнатото държание, мацката винаги ми е оправдавала доверието!
KiD_WiTh_GuN написа: Общо взето почивка за да можело след месец месец и половина да ни било пак интересно! Надявам се да е така наистина, като изключим отдръпнатото държание, мацката винаги ми е оправдавала доверието!
taurus13 написа:Вие няма да научите, че няма такова нещо, като почивка от връзка - това е просто начин да те финтира по леко - само след седмица почивка, връзката ви ще е история. Друг е въпросът, къде е проблема - прекалено угодното поведение, често води до усещане за задушаване. Никой не обича лепките.
Бях чел една статистика, според която повечето връзки се разпадали около 6-тият месец. Следващия критичен момент е около 3-тата година. Но това са само нечии статистики...
outfaced написа:Друг е въпросът, къде е проблема - прекалено угодното поведение, често води до усещане за задушаване.
PtD написа:Доста често това първо впечатление се оказва самозаблуда
taurus13 написа:Вие няма да научите, че няма такова нещо, като почивка от връзка - това е просто начин да те финтира по леко - само след седмица почивка, връзката ви ще е история. Друг е въпросът, къде е проблема - прекалено угодното поведение, често води до усещане за задушаване. Никой не обича лепките.
Бях чел една статистика, според която повечето връзки се разпадали около 6-тият месец. Следващия критичен момент е около 3-тата година. Но това са само нечии статистики...
Antares написа:Дали имаш достатъчно трезв поглед, за да прецениш нейните чувства?
Въпросът е риторичен.
Не знам дали такава връзка е възможна с женаbuzzjn написа:и искам до край прозрачна и откровена връзка, каквото и имам
TheAnimal написа:...не да питаш "Какво става ?", а отсреща да ти кажат "Нищо" и да се правят физиономии и к"рвенски номерца...
TheAnimal написа:Що бе? Когато има "проблем" в една връзка по-добрият вариянт е да се казва директно и навреме, не да питаш "Какво става ?", а отсреща да ти кажат "Нищо" и да се правят физиономии и к"рвенски номерца. Това влошава още повече нещата и задълбава "проблема". Щот все пак човекът отсреща не може да чете мисли и нещата съвсем се забатачват съвсем.
TheAnimal написа:Щот все пак човекът отсреща не може да чете мисли и нещата съвсем се забатачват съвсем.
buzzjn написа:Добре е когато всичкото това говорене завърши с животински, изпепеляващ секс.
DenisMutlu написа:Аз съм в малко странна ситуация, опитвам се да се откажа от лошия си навик да чукам всичко де що има пола и ми се усмихва докато имам връзка с жена...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта