bik3r_b0y написа:Аз съм пикльооо!!!
Много си хитър,честно.

Явно Monster Energy убива мозъчни клетки.
bik3r_b0y написа:Аз съм пикльооо!!!
dEcLiNe написа:На мене мацката ми предложи, но аз и отговорих, че такива шитове не пия(буквално това и казах) и тя си тръгна доста учудена.![]()
airborneone написа:![]()
Ако те кефи мацката,
следващия път прилагаш тактика подобна на тази с тези, които рекламират цигари:
Пита те дали пушиш, казваш само след много добър секс, поглеждаш я и казваш
- О вече си взела цигарарите![]()
Шансове да сработи: 100% по-големи от това да и кажеш каква гадост са цигарите
Vikingonbike написа:Бе не знам дали са се успокоили, но силно се надявам оня пич, дето разправяше, че имало вкус на пикня и мирис на пръдня, да е спрял да си опитва собствените секрети![]()
@exiteyes -
bik3r_b0y написа:Vikingonbike написа:Бе не знам дали са се успокоили, но силно се надявам оня пич, дето разправяше, че имало вкус на пикня и мирис на пръдня, да е спрял да си опитва собствените секрети![]()
@exiteyes -
Майкати си ги опитва.
bik3r_b0y написа:Vikingonbike написа:Бе не знам дали са се успокоили, но силно се надявам оня пич, дето разправяше, че имало вкус на пикня и мирис на пръдня, да е спрял да си опитва собствените секрети![]()
@exiteyes -
Майкати си ги опитва.
Read-only за 2 седмици. Следващият път ще останем без този членPtD
Умолявам по-зрелите членове да не се вързват на такива елементарни провокации, а просто да сложат една удивителна на мнението. Благодаря предварително.
Щом Никито, дето има магазин в нащата кооперация не го е заредил, значи не струва. Никито, иначе прави хубаво винце. До скоро и хубав бахур имаше, ама го изядохме. Сега пием червено вино с ябълки. Много е енерджи.did написа:Вече го има и в лавката в трети корпус на УХТ-Пловдив при Цеца. Стои до магнитните гривнички, които лекуват всичко.
Vikingonbike написа:Да ми беше теглил тоя недорасъл неграмотник на мен псувня - иди-дойди, ама повярвай ми...за майка ми да говори...
Stoks1 написа:Е нали са спонсори на al3xma3x. Ако някой е дрифт маняк ще се сети, кой е !
presiil написа:Айде и аз да се включа![]()
1.Всичкото това "Monster Energy" стикери плакати и там глупости стават банални , е поне за мен де.На който му харесва - добре нямам нищо напротив.
2.Тази напитка трябва да дава енергия , нали ? Ами преди 1-2 седмици си бях на село и един приятел беше донесъл едно кен-че (просто от любопитство и на него не му допада) , понеже някои мотокросисти били спонсорирани от "Монстър" бла бла бла...Та и той кара мотор и реши да пробва колко енергия уж трябвало да дава това.Изпи го и покара малко.После се върна и каза , че дори му се доспало о.0 каква ирония....но може този "ефект" да въздейства само на негоТова е от мен
![]()
did написа:Абе още ли ги коментирате тия помии?
rodopi_biker написа:Истинската енергийна напитка се казва Боза. Хем наяжда, хем отулява жаждата, хем е полезна.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта