Monster Energy Вече в България :)

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Re: Monster Energy Вече в България :)

Мнениеот azze » Нед Яну 23, 2011 1:31 pm

bik3r_b0y написа:Аз съм пикльооо!!!

Много си хитър,честно. :D
Явно Monster Energy убива мозъчни клетки.
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот hellstorm » Нед Яну 23, 2011 7:53 pm

Monster Energy вече и в България. Това обяснява защо всички, които пиеха тази напитка вчера на Боровец, държаха кутийкита така, че да се вижда логото отпред. Гъзарията е номер едно...
Изображение
Аватар
hellstorm

Рейтинг: 1331

Мнениеот Alpina » Нед Яну 23, 2011 8:20 pm

Не всички, аз се опитвах да го крия, но се оказа трудно :D
C'est la vie
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Мнениеот dEcLiNe » Чет Яну 27, 2011 7:56 pm

На мене мацката ми предложи, но аз и отговорих, че такива шитове не пия(буквално това и казах) и тя си тръгна доста учудена. :D :agree:
Аватар
dEcLiNe

Рейтинг: 1912

Мнениеот airborneone » Чет Яну 27, 2011 11:39 pm

dEcLiNe написа:На мене мацката ми предложи, но аз и отговорих, че такива шитове не пия(буквално това и казах) и тя си тръгна доста учудена. :D :agree:

:lol:
Ако те кефи мацката,
следващия път прилагаш тактика подобна на тази с тези, които рекламират цигари:
Пита те дали пушиш, казваш само след много добър секс, поглеждаш я и казваш
- О вече си взела цигарарите :D
Шансове да сработи: 100% по-големи от това да и кажеш каква гадост са цигарите :eyebrow:
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот dEcLiNe » Пет Яну 28, 2011 12:14 am

airborneone написа: :lol:
Ако те кефи мацката,
следващия път прилагаш тактика подобна на тази с тези, които рекламират цигари:
Пита те дали пушиш, казваш само след много добър секс, поглеждаш я и казваш
- О вече си взела цигарарите :D
Шансове да сработи: 100% по-големи от това да и кажеш каква гадост са цигарите :eyebrow:

Хахаххаха, поклон ! :bowdown: :lol2:
Аватар
dEcLiNe

Рейтинг: 1912

Мнениеот exiteyes » Пет Яну 28, 2011 11:46 am

След 5 страници коментари успокоихте ли страстите със тази новина "еййй вижж, вече и във този магазин има монстър" или някои от пичовете още пият по 2-3 на екс за 1час/1ден..
Дерзайте аз отивам до Кауфланд да си купя ябълки и портокали :lol:
Аватар
exiteyes

Рейтинг: 1837

Мнениеот Vikingonbike » Пет Яну 28, 2011 11:52 am

Бе не знам дали са се успокоили, но силно се надявам оня пич, дето разправяше, че имало вкус на пикня и мирис на пръдня, да е спрял да си опитва собствените секрети :D

@exiteyes - :agree:
КМЯ!
Аватар
Vikingonbike

Мнениеот did » Пет Яну 28, 2011 4:12 pm

Вече го има и в лавката в трети корпус на УХТ-Пловдив при Цеца. Стои до магнитните гривнички, които лекуват всичко. :D
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот bik3r_b0y » Вто Фев 01, 2011 12:17 pm

Vikingonbike написа:Бе не знам дали са се успокоили, но силно се надявам оня пич, дето разправяше, че имало вкус на пикня и мирис на пръдня, да е спрял да си опитва собствените секрети :D

Майкати си ги опитва.

Read-only за 2 седмици. Следващият път ще останем без този член :lol: PtD

Умолявам по-зрелите членове да не се вързват на такива елементарни провокации, а просто да сложат една удивителна на мнението. Благодаря предварително.
Изображение
Карам RAM
Аватар
bik3r_b0y

Рейтинг: 1024

Мнениеот Vikingonbike » Вто Фев 01, 2011 1:34 pm

bik3r_b0y написа:
Vikingonbike написа:Бе не знам дали са се успокоили, но силно се надявам оня пич, дето разправяше, че имало вкус на пикня и мирис на пръдня, да е спрял да си опитва собствените секрети :D

Майкати си ги опитва.

Най-добронамерено те моля да си мериш приказките момче. Нито съм модератор, нито администратор на форума, но за майка ми не желая да слушам коментари. Дано съм бил достатъчно ясен. Живота не е е само във форума.
КМЯ!
Аватар
Vikingonbike

Мнениеот Vikingonbike » Вто Фев 01, 2011 5:13 pm

bik3r_b0y написа:

Майкати си ги опитва.

Read-only за 2 седмици. Следващият път ще останем без този член :lol: PtD

Умолявам по-зрелите членове да не се вързват на такива елементарни провокации, а просто да сложат една удивителна на мнението. Благодаря предварително.

PtD Благодаря за реакцията ти! Да ми беше теглил тоя недорасъл неграмотник на мен псувня - иди-дойди, ама повярвай ми...за майка ми да говори... :nono: (като съм ял на времето здрав бой, си знам сега кое трябва и кое не)
КМЯ!
Аватар
Vikingonbike

Мнениеот ico 1 » Вто Фев 01, 2011 8:53 pm

did написа:Вече го има и в лавката в трети корпус на УХТ-Пловдив при Цеца. Стои до магнитните гривнички, които лекуват всичко. :D
Щом Никито, дето има магазин в нащата кооперация не го е заредил, значи не струва. Никито, иначе прави хубаво винце. До скоро и хубав бахур имаше, ама го изядохме. Сега пием червено вино с ябълки. Много е енерджи.
Аватар
ico 1

Мнениеот PtD » Вто Фев 01, 2011 9:48 pm

Vikingonbike написа:Да ми беше теглил тоя недорасъл неграмотник на мен псувня - иди-дойди, ама повярвай ми...за майка ми да говори...

Напълно ти вярвам... но по-малко сътресения ще има, ако просто докладваш мнението с удивителната. Пък и е по-лесно за нас да виждаме такива неща ако са отбелязани.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот venci95 » Съб Мар 05, 2011 11:54 pm

Stoks1 написа:Е нали са спонсори на al3xma3x. Ако някой е дрифт маняк ще се сети, кой е ! :)

Брато...никакви спонсори не са му,само да те светна,просто кара с такива кори по колата,нищо комерсиално!
Който има 18+ и се чувства пренебрегнат тук-да сменя
форума !!!
Аватар
venci95

Рейтинг: 1078

Мнениеот rodopi_biker » Нед Авг 26, 2012 2:39 pm

Истинската енергийна напитка се казва Боза. Хем наяжда, хем отулява жаждата, хем е полезна. Не се тровете с разни измишльотини :D

Monster - 48kcal /100ml/
Боза - 72kcal /100ml/
Аватар
rodopi_biker

Рейтинг: 1220

Мнениеот marsa » Нед Авг 26, 2012 3:34 pm

^ :agree: Само като видях заглавието и дойдох да напиша точно това. Още по- непонятно ми е как може разни парцалки с надпис "монстер" да струват повече от същите парцалки без него - трябва да си плащаме за да рекламираме комерсиални боклуци ли :^: Въобще разни промо дрехи се продават все едно цветното лого на газирана напитка е равностойно на логото на реномиран спортен производител... на децата лъскаво им дай да му се радват, а ако има и реклама по телевизора: +1 :smash:
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот presiil » Нед Авг 26, 2012 9:10 pm

Айде и аз да се включа :D
1.Всичкото това "Monster Energy" стикери плакати и там глупости стават банални , е поне за мен де.На който му харесва - добре нямам нищо напротив.
2.Тази напитка трябва да дава енергия , нали ? Ами преди 1-2 седмици си бях на село и един приятел беше донесъл едно кен-че (просто от любопитство и на него не му допада) , понеже някои мотокросисти били спонсорирани от "Монстър" бла бла бла...Та и той кара мотор и реши да пробва колко енергия уж трябвало да дава това.Изпи го и покара малко.После се върна и каза , че дори му се доспало о.0 каква ирония....но може този "ефект" да въздейства само на него :dontknow: Това е от мен :peace: :popcorn:
БЪЛГАРИИИИ С ТВЪРДАЦИИИИ
Аватар
presiil

Рейтинг: 1192

Мнениеот THEZOGGO » Нед Авг 26, 2012 10:10 pm

presiil написа:Айде и аз да се включа :D
1.Всичкото това "Monster Energy" стикери плакати и там глупости стават банални , е поне за мен де.На който му харесва - добре нямам нищо напротив.
2.Тази напитка трябва да дава енергия , нали ? Ами преди 1-2 седмици си бях на село и един приятел беше донесъл едно кен-че (просто от любопитство и на него не му допада) , понеже някои мотокросисти били спонсорирани от "Монстър" бла бла бла...Та и той кара мотор и реши да пробва колко енергия уж трябвало да дава това.Изпи го и покара малко.После се върна и каза , че дори му се доспало о.0 каква ирония....но може този "ефект" да въздейства само на него :dontknow: Това е от мен :peace: :popcorn:

На мен пък ми се доспива като пия кафе, а би трябвало да бъде обратния ефект, да ме държи буден.
Иначе за монстър-а, на мен лично ми действа, като след като го изпия и все едно не съм карал, жестока химия е тва. Миналата година на Обиколката на Витоша, на финала, изпих два един след друг и ефекта бе, че сърцето ми щеше да се пръсне. Изпих два един след друг от чисто любопитство, Иначе след първия Монстър, въпреки 100-те навъртяни километра за 7 часа, все едно не бях карал и 1 км. Не знам какво слагат в тва, но от както изпих два монстър-а един след друг, повече не съм пил и нямам и намерение, едвам се прибрах вкъщи.
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот hitar_potter » Нед Авг 26, 2012 11:01 pm

Веднъж снимахме един клип с брат ми, при който трябваше да се вижда как някакъв геймър се налива с енергийни напитки.. Та накупихме няколко монстъра като реквизит. Винаги съм знаел, че тия енергийни напитки са велика глупост, но от друга страна ми харесват като вкус. Та снимаме си видеото и останаха разните монстъри, които все пак трябваше да оползотворим, преди да изхвърлим :D
Та, изпих една чаша от въпросната напитка и след 20ина минути ми се наложи да ходя донякъде с колелото. Карам си аз и осъзнавам, че се движа с малко по-високо от нормалното ми темпо. Въпреки това, не го намалявам и си перкам така по едно баирче.. В тоя момент почнах да усещам как сърцето ми бие адски странно (пулсът беше учестен, но не прекалено много, просто усещаш в гърдите си, че сърцето бие) и направо се ужасих. От тогава май не съм пил такива неща и определено не бих ги пил преди предстоящо ми физическо натоварване..
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот did » Нед Авг 26, 2012 11:31 pm

Абе още ли ги коментирате тия помии? :bigeyes:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот THEZOGGO » Пон Авг 27, 2012 11:51 am

did написа:Абе още ли ги коментирате тия помии? :bigeyes:

Убиваме време.
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот mentalhead » Пон Авг 27, 2012 3:43 pm

rodopi_biker написа:Истинската енергийна напитка се казва Боза. Хем наяжда, хем отулява жаждата, хем е полезна.

Полезна?!? :bigeyes: Попитай, моля те, чичко Гугъл какво ще ти разкаже за най-добрите приятели на бозата - Ацелсулфам К, Аспартам, Цикламат и Захарин.
Аватар
mentalhead

Мнениеот Ozzie » Пон Авг 27, 2012 7:19 pm

Ама някои можем да си правим боза и сами!
Аре, че ми писна от тази тема!!!
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Предишна

Назад към Други