След като през не'ам коя си година бяха забранени партиите и коалиции на етническа и верска основа, в сегашните избори участваха абсолютно неетнически и неверските чисти като капки кръв по девствена путка партии - ДПС, Евророма и под номер 18 в бюлетината Християни Някакви.
Гласувах за тези последните. Защото баба ми така ми каза. Защото виждам, чувам, усещам с дупката на гъза си че НЯМА никакво значение кой ще дойде отгоре ми. След 89-та имаше някви СДС-та, дупките по улиците на града ми бяха съвсем малко по-дълбоки от землянките дето са останали от втората световна на село. После имаше някви БСП-та, опашки за хляб, за кисело мляко, на баща ми му побеля косата. После пак СДС и беше дори още по-лошо. После пак БСП. После пак някви други - ами изобщо не ги различавам. Зная, защото съм бил в съзнание последните много години че на образованието всички дружно му ебаха майката. На медицината освен това й свършиха анално във всичките й роднини по женска линия. На правораздаването дори и мъжките роднини бяха обезчестени.
Смятам че бе подобрена работата на полицията - за да може като хванат някой престъпник по-добре да изразходват МОИТЕ пари да го нахранят, напоят и защитят в съда след 14 години.
Също така бе подобрен комфорта на членуващите в неНародното Събрание (Столипиново да ги ебе по 400 пъти всичките дано), смениха на няколко пъти колите си чудейки BMW или Mercedes има дава по-добри проценти. Изключително се гордея от факта, че от 2000г. семейството ми има чисто нова кола, произведена 1995-та година, ама е западна и вече дори заплатите на всички ни не стигат за нея, ех, колко се мъчехме преди това с един полски фиат и колко ни беше гадно да остават пари за ходене на почивка лятото и други такива много комунистически неща. За сметка на това сега ОТНОВО се налага да работя на две места, защото има не само МЕТРО, Billa, Ebala, Srala, ОМV, EcoPetrolium но и още много други съвсем български консорциуми със съвсем български, дори изписани на кирилица имена в които сънародниците ми не са на каторга, о, моля ви, та може ли подигравката ъъъ, тъй де, заплатата от 167 евро да бъде такава ? Ми, не, имаме съвсем европейски стандарти, дори членуваме в НАТО което означава че ежедневно поемаме НАТО-вски членове, но това не ни е достатъчно - имаме място и е за членовете на Европейския Съюз, колкото по-скоро и колкото повече - толкова по-добре.
И така, за кого гласувахте ?
Поздравявам тези които са гласували за доброто си настроение като са игнорирали цялата тази бълвоч, но другите - за кои гласувахте и какво очаквате да се случи ?
Това, което ВЕДНАГА видях беше че след като приключи там незнам какво си приключва 4-5 канала цяла нощ даваха някаква ГАДОСТ от някъде, в която някакви ПРОТИВНИ ИЗРОДИ говориха, някаква многочасова пресконференция, добре че си бях изтеглил Constantine та го слушах на високи децибели
Очаквам в следващите месеци да се започнат поредните неразбории, отлюспвания и другите варицели - стандартния сценарий, които и да са избрани съм абсолютно убеден че нямат никакво въображение да предложат някакво ново развлечение. Очаквам към края на годината да бъде въведена поредната криза, примерно защото имало много вода и не се бил раждал тютюн - продукт със жизнено важно значение за здравето и моралната цялост на хората. Като няма тютюн няма болести, като няма болести няма как да ни крадат по графа 'здраве', като няма как да ни крадат си е криза, нали ? За сметка на това ще бъде увеличена цената на храните, защото ще са се родили много плодове и зеленчуци и трябва много повече гориво за извозването им, което е страхотно оскъпяване, знаете как е.
Хайде, давайте вашите визии за бъдещето