shte glasuvate li na 25ti ?

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот yahutu » Пет Юни 24, 2005 5:34 pm

awe zabraneno e da se prodava za da ne se pie i da ne se pie :bigmout:
spored men pyk trqbva da se zabrani na horata nad 65-70 hodini da glasuvat. ili malko po vyzrastni trqbva da ima nqkva granica kakto prekaleno mladi taka i prekaleno stari!
a pyk zashto da ne agitirame ? chovek trqbva da ima nqkva poziciq v taq strana kolkoto i skapana da e . nai malkoto zlo e nai golqmoto dobro :D
taka che hora PRIZOVAVAM VI DA GLASUVATE ostavat broeni chasove do nachaloto na izborite
nazdrave za pobedata :beer: :evil:
Flesh Bike Team :finger:
Аватар
yahutu

Рейтинг: 1089

Мнениеот velco » Пет Юни 24, 2005 6:08 pm

[quote="Admin"]
А за "изсирането" на Darth Vader - нещо не виждам някой да го е оспорил, опровергал...
[/quote]

Едно лайно не е вярно или невярно, за да го подкрепиш с аргументи или опровергаеш - то просто мирише. ;)
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

Мнениеот George » Пет Юни 24, 2005 8:40 pm

Velco, истината не мирише. Миришат само онези, които се опитват да я изопачат, изкривят или скрият.
Сега всеки ден, всеки час, навсякъде има матрял
George

Рейтинг: 1200

Мнениеот Admin » Пет Юни 24, 2005 8:51 pm

[quote="velco"]

[quote="Admin"]
А за "изсирането" на Darth Vader - нещо не виждам някой да го е оспорил, опровергал...
[/quote]

Едно лайно не е вярно или невярно, за да го подкрепиш с аргументи или опровергаеш - то просто мирише. ;)
[/quote]

Големи доводи извади, хехех :usclap::usclap::usclap:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот yahutu » Съб Юни 25, 2005 1:35 pm

as glasuvah ! dano da pobedim !!!:bouncy:
Аватар
yahutu

Мнениеот did » Съб Юни 25, 2005 1:40 pm

пък аз не стига че гласувах, ами скрих паспортите на 5 баби от квартала :naughty:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот chiMol » Съб Юни 25, 2005 2:30 pm

[quote="did"]

пък аз не стига че гласувах, ами скрих паспортите на 5 баби от квартала :naughty:
[/quote]

Хвала
http://www.tiarakm.hit.bg
Don't leave your bike, live your life......
https://easycryptobot.com
Аватар
chiMol

Мнениеот ZmD » Съб Юни 25, 2005 3:40 pm

а как става регистрирането за томбулата в www.izboribg.org 6ото като дам на саита и ми дава избирателната активност:dunno:
Изображение
Аватар
ZmD

Рейтинг: 1352

Мнениеот MAN6 » Съб Юни 25, 2005 3:46 pm

[size=134]У[/size]питай сле[size=134]Т[/size] 19:00 ч[size=134]Е[/size]са
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот MAN6 » Съб Юни 25, 2005 3:51 pm

[quote="halcor"]

Не ме бийте, аз толкоз разбирам от политика:
[img]http://www.bgalbum.com/albums/userpics/11084/Biuletina%20Nomer%203_6943229e81de591ae47c9e3710fc870d.jpg[/img]
[/quote]

хаха, какво изпускам само...
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот Admin » Съб Юни 25, 2005 3:52 pm

[quote="ZmD"]

а как става регистрирането за томбулата в www.izboribg.org 6ото като дам на саита и ми дава избирателната активност:dunno:
[/quote]

Регистрацията става на друг сайт - htp://www.bgizbori.org и то след 19:00 часа, както отбеляза и MAN6.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Admin » Съб Юни 25, 2005 3:56 pm

[quote="MAN6"]
хаха, какво изпускам само...
[/quote]

Изпускаш, изпускаш... ;)

[img]http://jorjo.decart.bg/fun/Alcohol.jpg[/img]

Изпратена ми е от MOD :thumb:
Аватар
Admin

Мнениеот MAN6 » Съб Юни 25, 2005 4:05 pm

доста ОСТРОумно :)
а тук преди време иаше огромни плакати ''Wien darf nicht Istanbul werden!'' ;)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот Zozka » Съб Юни 25, 2005 5:39 pm

[quote="hlebarka"]

:DПрез 2000 година, когато Иван Костов беше министър-председател, в София се продаваха 4 твърди рамки, три от които бяха втора употреба. Най-евтината струваше 180 лева и беше със странния размер 21". :D
[/quote]

страхотен критерий измисли, шапка ти свалям :eek3:. типично червена бабичка style хаха. само дето ти е трудно да се сетиш че освен 4 рамки вече нямаше хиперинфлация, имаше хляб по магазините. Толкова ли е трудно да разбере човек че за да стане от нищо нещо е нужно време!?:boggled:
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Мнениеот MAN6 » Съб Юни 25, 2005 5:57 pm

bai mangau kara kadilak samarrra ;)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот George » Съб Юни 25, 2005 10:26 pm

Ха честит ви нов парламент. Приемам залози за това как ще се коалират.
Сега всеки ден, всеки час, навсякъде има матрял
George

Рейтинг: 1200

Мнениеот Cveti » Съб Юни 25, 2005 11:10 pm

:rofl:
Чак на мен ми станаха интересни тия избори!Прогнозирам,че след предстоящото коалиране на червени,турци и жълти,на следващите избори "Атака" ще има 80%.
:rofl::rofl::rofl:
Cveti

Мнениеот Metal_Psycho » Нед Юни 26, 2005 12:06 am

Леви заедно с псевдо Десни омешани с некви дупелизци храбри който са лавирали между двете крайности от незнам кога:D
Е те такъв цирк няма другаде!Просто няма.:rofl:

П.п. изумен съм от идиотизма/кретенизма(и тн.) на сънародниците си:crazy:....а и малцинства да мрът в лайна!Цигани и турци на Бонукс,та да може Мария да премахва петната си по-лесно:crazy2::crazy::rofl::rofl::rofl:
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот Rankor » Нед Юни 26, 2005 12:54 am

[quote="Metal_Psycho"]

Леви заедно с псевдо Десни омешани с некви дупелизци храбри който са лавирали между двете крайности от незнам кога:D
Е те такъв цирк няма другаде!Просто няма.:rofl:

П.п. изумен съм от идиотизма/кретенизма(и тн.) на сънародниците си:crazy:....а и малцинства да мрът в лайна!Цигани и турци на Бонукс,та да може Мария да премахва петната си по-лесно:crazy2::crazy::rofl::rofl::rofl:
[/quote]

Ааа, има, има...
Германия е изпитала такава коалиция, в която крайно десните заедно с крайно левите са управлявали заедно федералната Република от Декември 1966 до есента на 1969 година под прецедателството на канцлера Kurt Georg Kiesinger.
Ситуатцията тогава е била такава, че след това правителство, което е известно със своята нефункционалност, социалистите получват властта през 1969 начело с Вилли Брандт.
Best Winds!
Rankor

Рейтинг: 1705

Мнениеот mih » Нед Юни 26, 2005 12:42 pm

вчера беше един прекрасен ден...
покарахме на Витоша с Alien и Pascoff, изкарахме си страхотно, покарахме "нормален фрийрайд":D, поскачахме, посуркахме се, и нито веднъж не подкарахме предизборни дебати...

щото сме щрауси и не ни пука
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот TOYAGA » Нед Юни 26, 2005 1:25 pm

[quote="mih"]

покарахме на Витоша с Alien и Pascoff, изкарахме си страхотно, покарахме "нормален фрийрайд":D, поскачахме, посуркахме се, и нито веднъж не подкарахме предизборни дебати...

[/quote]

БРАВО на вас! :usclap::usclap::usclap:
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот mih » Нед Юни 26, 2005 1:55 pm

[quote="TOYAGA"]

[quote="mih"]

[/quote]

БРАВО на вас! :usclap::usclap::usclap:
[/quote]

БЛАГОДАРЯ, но няма защо!
:look:
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот TOYAGA » Нед Юни 26, 2005 8:36 pm

ИМА, има защо...
Аватар
TOYAGA

Мнениеот TOYAGA » Нед Юни 26, 2005 8:47 pm

[quote="MAN6"]

доста ОСТРОумно :)
а тук преди време иаше огромни плакати ''Wien darf nicht Istanbul werden!'' ;)
[/quote]

Доста ТЪПОумно :)

Плакати от този вид в СТОЛИЦАТА НА ИЗТОЧНАТА ИЗМЕТ са, меко казано, СМЕШНИ на фона на тва, че всичките "хора, къщи и салтанати" на Вената са оповръщани и осрани както от местните, така и от имперските дрислЮвци още преди, по време и малко след Първата война... Сегашното полоШение в ЧАЛГОЦЕНТЪРА не е за гнусливи...
Аватар
TOYAGA

Мнениеот RaveUnit » Нед Юни 26, 2005 10:10 pm

След като през не'ам коя си година бяха забранени партиите и коалиции на етническа и верска основа, в сегашните избори участваха абсолютно неетнически и неверските чисти като капки кръв по девствена путка партии - ДПС, Евророма и под номер 18 в бюлетината Християни Някакви.
Гласувах за тези последните. Защото баба ми така ми каза. Защото виждам, чувам, усещам с дупката на гъза си че НЯМА никакво значение кой ще дойде отгоре ми. След 89-та имаше някви СДС-та, дупките по улиците на града ми бяха съвсем малко по-дълбоки от землянките дето са останали от втората световна на село. После имаше някви БСП-та, опашки за хляб, за кисело мляко, на баща ми му побеля косата. После пак СДС и беше дори още по-лошо. После пак БСП. После пак някви други - ами изобщо не ги различавам. Зная, защото съм бил в съзнание последните много години че на образованието всички дружно му ебаха майката. На медицината освен това й свършиха анално във всичките й роднини по женска линия. На правораздаването дори и мъжките роднини бяха обезчестени.
Смятам че бе подобрена работата на полицията - за да може като хванат някой престъпник по-добре да изразходват МОИТЕ пари да го нахранят, напоят и защитят в съда след 14 години.
Също така бе подобрен комфорта на членуващите в неНародното Събрание (Столипиново да ги ебе по 400 пъти всичките дано), смениха на няколко пъти колите си чудейки BMW или Mercedes има дава по-добри проценти. Изключително се гордея от факта, че от 2000г. семейството ми има чисто нова кола, произведена 1995-та година, ама е западна и вече дори заплатите на всички ни не стигат за нея, ех, колко се мъчехме преди това с един полски фиат и колко ни беше гадно да остават пари за ходене на почивка лятото и други такива много комунистически неща. За сметка на това сега ОТНОВО се налага да работя на две места, защото има не само МЕТРО, Billa, Ebala, Srala, ОМV, EcoPetrolium но и още много други съвсем български консорциуми със съвсем български, дори изписани на кирилица имена в които сънародниците ми не са на каторга, о, моля ви, та може ли подигравката ъъъ, тъй де, заплатата от 167 евро да бъде такава ? Ми, не, имаме съвсем европейски стандарти, дори членуваме в НАТО което означава че ежедневно поемаме НАТО-вски членове, но това не ни е достатъчно - имаме място и е за членовете на Европейския Съюз, колкото по-скоро и колкото повече - толкова по-добре.
И така, за кого гласувахте ?
Поздравявам тези които са гласували за доброто си настроение като са игнорирали цялата тази бълвоч, но другите - за кои гласувахте и какво очаквате да се случи ?

Това, което ВЕДНАГА видях беше че след като приключи там незнам какво си приключва 4-5 канала цяла нощ даваха някаква ГАДОСТ от някъде, в която някакви ПРОТИВНИ ИЗРОДИ говориха, някаква многочасова пресконференция, добре че си бях изтеглил Constantine та го слушах на високи децибели :)

Очаквам в следващите месеци да се започнат поредните неразбории, отлюспвания и другите варицели - стандартния сценарий, които и да са избрани съм абсолютно убеден че нямат никакво въображение да предложат някакво ново развлечение. Очаквам към края на годината да бъде въведена поредната криза, примерно защото имало много вода и не се бил раждал тютюн - продукт със жизнено важно значение за здравето и моралната цялост на хората. Като няма тютюн няма болести, като няма болести няма как да ни крадат по графа 'здраве', като няма как да ни крадат си е криза, нали ? За сметка на това ще бъде увеличена цената на храните, защото ще са се родили много плодове и зеленчуци и трябва много повече гориво за извозването им, което е страхотно оскъпяване, знаете как е.
Хайде, давайте вашите визии за бъдещето :)
Човекът с косачката 37OH55V O773H \../{o.O}..l. Гот ми е сред тия идиопати в тая идиокрация
RaveUnit

Рейтинг: 1720

Мнениеот yahutu » Пон Юни 27, 2005 9:43 am

kvo mislite za koaliciq ataka ?
as smqtam che sa mnogo zle tiq hora. nai brutalnite i kraini komunisti v bg!! neznam kak izobshto ima hora koito sa glasuvali za tqh!? protiv evro saiuza i protiv nato. v dneshni dni osobeno vsqka strana gleda da se navre v tiq saiuzi samo tiq priqteli sa protiv! iskat da ni vyrnat v 40te godini otnovo. :bigeyes:
a pyk tiq komunisti kofti rabota :banghead: dobre vse pak che i te imat malak procent i dano da ne uspqt da napravqt koaliciq s nqkoq druga partiq shtoto pak shte stane kofti. pomnq kak 96-97ma se redqh na opashki po cql den da kupq hlqb :(
Аватар
yahutu

Мнениеот yahutu » Пон Юни 27, 2005 9:46 am

dokolkoto znam hitler e zapochnal po syshtiq nachin kato koaliciq ataka! ta toq jurnalista(shefa na ataka) govori tochno kato hitler!!!
Аватар
yahutu

Мнениеот Metal_Psycho » Пон Юни 27, 2005 9:55 am

Медийте добре са си свършили работата.Превълнали са Атака в чудовище и всички го вярват.

Пич,айде моляте реши точно какви са.Комунисти или Фашисти?:rofl:Или искаш просто ей така да си чешем езиците.
:D

Май найстина не трябваше да се подхваща полтическа тема във форума:D
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот Cveti » Пон Юни 27, 2005 11:23 am

[quote]
Пич,айде моляте реши точно какви са.Комунисти или Фашисти?
[/quote]

Обикновени идиоти,според мен.
Иначе малко преди пресконференцията им един от тях сам се определи като "ляв националист".Това определение не е нещо ново,познато е в историята и под друго име-"национал социалист".
Съвсем не ме радва нито силното турско присъствие в парламента,нито произвола на циганите (и на всички разбойници от която и да е раса),нито новините на турски език,но повярвай ми,"Атака" не е решение на тези проблеми.
Cveti

Мнениеот NovemberCharlie » Пон Юни 27, 2005 11:27 am

[quote="Metal_Psycho"]

Комунисти или Фашисти?
[/quote]

Едното не изключва другото.
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

ПредишнаСледваща

Назад към Други