Да е*а любовта

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: Да е*а любовта

Мнениеот taurus13 » Чет Фев 03, 2011 9:36 am

hitar_potar написа:Ааааа, повече натура от тази личност не искам! Че иде с брутална доза лъжи. Само в брой приемам, та да мога после да си бия камшика и да не я чуя повече. :xx(:

Пък ти нали не и се връзваш на лъжите - прави се че и вярваш и я използвай за най-долни цели.... :D
Изображение
Аватар
taurus13

Рейтинг: 2000

Мнениеот Crimson » Чет Фев 03, 2011 12:37 pm

Потъреееее, тоа тип поведение не е никак мъжко и джентълменско шъ знаиш! Не ти прави чест така да говориш и да следваш този модел :nono: Ако ся не се замислиш върху тва, съвсем скоро ще ти бъде твърде късно и ще се превърнеш в типичния български мачо.
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот PtD » Чет Фев 03, 2011 2:42 pm

Джентълмените са баламурници. Те затова и са на изчезване :evil:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Crimson » Чет Фев 03, 2011 2:50 pm

PtD написа:Джентълмените са баламурници. Те затова и са на изчезване :evil:

Мноо ми се иска да ми дефинираш джентълмен !!! Според моите наблюдения върху теб, ти отговаряш в доста висока степен на това определение. :evil:

NovemberCharlie написа:Джентълменките - също. :D

Ти трай ся :D

PtD написа:
Crimson написа:

Според моите наблюдения върху теб, ти отговаряш в доста висока степен на това определение. :evil:

Вярно. Тъкмо затова мога да кажа от първо лице, единствено число, че са баламурници и че са на изчезване :idea: :evil:

Ми що па не вземе да промениш тая си част от теб тогаз :D Не е никак трудно :evil: И странно, ама мноо щастлив ми се видиш за баламурник :idea:
Последна промяна Crimson на Чет Фев 03, 2011 2:59 pm, променена общо 4 пъти
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот NovemberCharlie » Чет Фев 03, 2011 2:50 pm

Джентълменките - също. :D
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот PtD » Чет Фев 03, 2011 2:52 pm

Crimson написа:

Според моите наблюдения върху теб, ти отговаряш в доста висока степен на това определение. :evil:

Вярно. Тъкмо затова мога да кажа от първо лице, единствено число, че са баламурници и че са на изчезване :idea: :evil:

П.П. Това в определена степен може да се дължи и на липсата на дами :eyebrow: :eyebrow: :eyebrow:
Аватар
PtD

Мнениеот PtD » Чет Фев 03, 2011 2:58 pm

Crimson написа:Ми що па не вземе да промениш тая си част от теб тогаз :D Не е никак трудно :evil: И странно, ама мноо щастлив ми се видиш за баламуеник :idea:

To да си баламурник не изключва лично щастие, напротив - предполага го, по един въображаемо-илюзорен начин :clap:
Аватар
PtD

Мнениеот Crimson » Чет Фев 03, 2011 3:01 pm

PtD написа:
Crimson написа:Ми що па не вземе да промениш тая си част от теб тогаз :D Не е никак трудно :evil: И странно, ама мноо щастлив ми се видиш за баламуеник :idea:

To да си баламурник не изключва лично щастие, напротив - предполага го, по един въображаемо-илюзорен начин :clap:

Това силно противоречи на това което аз виждам :D
Аватар
Crimson

Мнениеот Antares » Чет Фев 03, 2011 3:35 pm

Чшт! Не му разваляй на PtD форумния имидж!
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Harka » Чет Фев 03, 2011 4:13 pm

@Crimson:

Ето ти нещо интересно по повод щастието на другите - http://www.webcafe.bg/id_839035529_Anti ... nata_mreja
Аватар
Harka

Мнениеот did » Чет Фев 03, 2011 7:33 pm

- Защо Иисус не се е родил в Русе?
- Не могли да намерят трима мъдреци и една девица.

Вече поне има един мъдрец - хитрия потър. Останалите двама мъдреци и девицата още се търсят.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот hitar_potar » Чет Фев 03, 2011 7:56 pm

Понеже отговарям на представата за представител на
баламурници

нещо не схванах особено добре вица. :dontknow: Моля, екстраполирай! :P
Иначе по въпроса с девиците - нема и да намериш в Русе... освен ако не потърсиш нещо, което още не е завършило основното си образование. :xx(:
did написа:
hitar_potar написа:Толкова обобщения за "хората", "мъжете", "жените" и т.н., колкото има в тази тема, няма и в Библията.

Както казах, идеята е обречена още в зародиш - 4-та стъпка е Mission Impossible, ама без Том Круз, следователно няма шансове за успех.
:offtopic: - Аз се прехвърлям в темата за оплаквания. :P :roll2:
Последна промяна hitar_potar на Чет Фев 03, 2011 8:13 pm, променена общо 1 път
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот did » Чет Фев 03, 2011 8:05 pm

hitar_potar написа:Моля, екстраполирай!

Първата от четирите стъпки, необходими за появата в Русе на нов Месия, вече се случва! :D

Толкова обобщения за "хората", "мъжете", "жените" и т.н., колкото има в тази тема, няма и в Библията.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Crimson » Чет Фев 03, 2011 8:18 pm

hitar_potar написа:Понеже отговарям на представата за представител на
баламурници

нещо не схванах особено добре вица. :dontknow: Моля, екстраполирай! :P

Най-горе написах какво мисля по твоя въпрос! Останалото са си закачки между мен и Марто :D
Аватар
Crimson

Мнениеот ico 1 » Чет Фев 03, 2011 9:24 pm

Тук нещата се понаредиха.
Краят на девойката е ясен, ако не върне парите.
Чакаме нова любовна история. :popcorn:
Аватар
ico 1

Мнениеот hitar_potar » Чет Фев 03, 2011 9:43 pm

Crimson написа:Най-горе написах какво мисля по твоя въпрос! Останалото са си закачки между мен и Марто :D

Ааааа споко, не се нервозя. :beer: Видях кво си писал. Принципно въобще не съм с такова поведение. Просто въпросната девойка си го заслужава - цяло лято аз търчах подир нея, правих какво ли не, дори компромиси, за които не вярвах дотогава, че бих направил, общо взето както мисля @Alpina беше казал - направи ме на маймуна това момиче, постоянно приятели ми говориха да я зарежа, ама аз - тъпа, но търпелива кратуна - все прощавах и си търпях. И накрая, когато дойде време да ми върне парите, с които й бях услужил (по това време вече не бяхме заедно), започна епопеята - отлагане, молене за отсрочка, после почна да се крие, след това почна да лъже и маже много брутално (например че се очертава операция, щото след направени изследвания е намерен тумор, а тя е имала досег с болницата преди години, което е достатъчно, за да не се усъмня в думите й, а после майка й ме гледаше като паднал марсианец и вика - къде го чу това, тя не е припарвала до болница последната година), сега пак сме на етап "криене". Дори в момента я търся и не си вдига телефона, а днес трябваше поне част от сухото да е вече в лапите ми. :dontknow: Не знам работата вече за смеене ли е, за ядосване ли.
Иначе редовно ми се отправят коментари колко съм добричък, колко съм сладичък (държа да отбележа, че аз не се смятам за сладичък, нито за красив - всеки има право на собствени вкусове), дори ми се карат, че съм прекалено добър и услужлив човек и някой може да се възползва от това (както и стана с въпросния миндил-бившата :(!: ). И както съм добричък и сладичък, накрая ко? "Бубина, Васкооооо, пак си сам-самичък, ама поне и паричките не са ти върнали!" :rofl: :rofl: :rofl:
Или накратко казано, Кримсън - далеч не ми е това модела на държане пред девойките. Май се опитвам малко или много да се държа джентълменски... колкото и тъпо да звучи за някои хора. :)
Както и да е - моята история вече е тъпа и грозна. Чакаме нова, по-интересна, с нови герои! :beer:
П.П. Баси гадния ферман де се получи.... :banghead: Хиляди извинения за стопяването на лагерчетата на скролерите Ви!!! :beer:
Аватар
hitar_potar

Мнениеот did » Чет Фев 03, 2011 9:50 pm

Благодаря за фермана. :D

Отново се търсят трима мъдреци и девица.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот airborneone » Чет Фев 03, 2011 10:10 pm

@Потре,
все пак като псевдо икономист ми е много интересно аджеба за какви суми си говориме, щото понякога загубеното време =$, за да си върнеш нещо не е равно на това дето се опитваш да си върнеш....
Освен това ако си решил да се държиш много гадно винаги можеш да и кажеш да задържи бакшиша :evil:
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот hitar_potar » Пет Фев 04, 2011 12:10 am

Мииии.... 200лв.... давани на 3 пъти. За някои много, за други - малко, за трети - четвърт капка от океан и половина. :rofl: За мен - допълнителна глътка свеж въздух в българската реалност: биха ми дошли добре сега, когато трябва да се плащат винетка, технически преглед, данък на колата за 2 години (60лв. общо), и няколко дребни чарка по предното окачване на колата, а аз вече тъкмо съм платил застраховката. :dontknow: Но то просто наистина взе да става както ти казваш - май започват тия пари да се обезценяват, сравнявайки ги с увеличаващите се простотии. В същото време обаче става и въпрос на принципи - досега съм потрошил едни нерви и за къв чеп са били, ако накрая остана с пръст в уста? :dontknow:
Може би наистина е време за по-крути мерки, за да свърши шибаната история. Но да ви успокоя - няма да чупя нечия кола с тялото й. Нито пък ще си разранявам кокалчетата по ръцете от нанасяне на удари. Има по-благоприлични крути мерки! :lol:
airborneone написа:@Потре,
Освен това ако си решил да се държиш много гадно винаги можеш да и кажеш да задържи бакшиша :evil:

Ннннцък, най-много да ме цунка за благодарност тая мистрия... :crazy:
ЕДИТ: Пешо, тихо! Иначе ще те запозная с нея (в случай, че успея да я намеря де :rofl: :rofl: :rofl: ). Смятай, че ти е чорила компютъра и долните гащи до 2 дни! :roll2: :roll2: :roll2:
Не, честно, аз спирам да пиша, че се нервозя. Отся нататък ще пускам коментарчета само за чуждите истории. :P :D
PtD написа: Никой не му дължи благодарност или каквото и да е за направения компромис, освен ако не е спазарено предварително.

Ето тънкия момент - благодарностите са спазарени предварително. Изразяват се във връщането на парите.
Но пък има и друго - учим се от грешките си! :lol: :wavey:
Последна промяна hitar_potar на Пет Фев 04, 2011 12:34 am, променена общо 3 пъти
Аватар
hitar_potar

Мнениеот Antares » Пет Фев 04, 2011 12:11 am

hitar_potar написа:Просто въпросната девойка си го заслужава - цяло лято аз търчах подир нея...
Абе стига бе, мама му стара, к'во означава, че си го заслужава?! Човек заслужава това, което получава. Щом си могъл да я търпиш, щом си й се връзвал на номерата - значи ТИ си си го заслужил. Търси проблема в себе си, не изкарвай другите виновни.

Честно, предлагам тая тема да я прекръстим "да е*а на потър легендарната бивша". Сигурно 30% от съдържанието й е на тая тема или породено от тая тема.

Ред:
PtD написа:проблемът на правещия компромиси си е чисто негов си.
:agree: :agree: :agree:
Последна промяна Antares на Пет Фев 04, 2011 12:25 am, променена общо 2 пъти
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот PtD » Пет Фев 04, 2011 12:19 am

Нещо, което не се осъзнава често: проблемът на правещия компромиси си е чисто негов си. Никой не му дължи благодарност или каквото и да е за направения компромис, освен ако не е спазарено предварително. Така че си опичайте акъла, като отстъпвате, да не се окаже после, че са ви въртяли на пръстче ;)
Аватар
PtD

Мнениеот nofear921 » Нед Фев 06, 2011 8:35 pm

Как може едно момиче да се цупи че не съм отишъл с нея по магазините след като съм и казал че имам работа и не мога. А на всичкото от горе онзи ден и обясних съвсем нормално че не мога да съм постоянно с нея на всякъде, и че имам и други неща които трябва да върша(включително и зрелостни и държавни изпити които предстоят) и тя самата каза че ме разбира и няма да ме притиска. И сега ми заявява че сме се виждали твърде малко. :banghead:
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
Аватар
nofear921

Рейтинг: 1376

Мнениеот airborneone » Пон Фев 07, 2011 10:42 am

nofear921 написа:Как може едно момиче да се цупи че не съм отишъл с нея по магазините след като съм и казал че имам работа и не мога. А на всичкото от горе онзи ден и обясних съвсем нормално че не мога да съм постоянно с нея на всякъде, и че имам и други неща които трябва да върша(включително и зрелостни и държавни изпити които предстоят) и тя самата каза че ме разбира и няма да ме притиска. И сега ми заявява че сме се виждали твърде малко. :banghead:

Нещата ще стават все по-зле.
Изнасяй се докато е време...
Аватар
airborneone

Мнениеот skiman » Пон Фев 07, 2011 11:06 am

...40 страници а досега нито една сватба? :dontknow:
Човек не спира да си играе защото остарява, а остарява защото е спрял да си играе.
Аватар
skiman

Мнениеот did » Пон Фев 07, 2011 11:08 am

Имало е, значи, ефект от тия 40 страници :D
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот airborneone » Пон Фев 07, 2011 11:21 am

@skiman,
от създаването на темата е имало поне 1х:

Изображение
Аватар
airborneone

Мнениеот TheAnimal » Пон Фев 07, 2011 11:38 am

Тоше, мисля че имаш впредвид това :D
Изображение
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот PtD » Пон Фев 07, 2011 11:46 am

airborneone написа:@skiman,
от създаването на темата е имало поне 1х:

Aми някои хора просто не могат да постъпват разумно :8D:
Аватар
PtD

Мнениеот hitar_potar » Пон Фев 07, 2011 12:41 pm

Мира, защо г-н Чакравардая гледа толкова виновно на тази снимка? :popcorn: :lol:
Аватар
hitar_potar

Мнениеот nofear921 » Пон Фев 07, 2011 1:35 pm

airborneone написа:Нещата ще стават все по-зле.
Изнасяй се докато е време...

Всъщност до сега нещата вървят доста добре и това ни е първото сериозно каране. Ще видим какво ще излезне, но аз в отначалото и казах че ако си мисли да ме върти на пръст е объркала човека.
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
Аватар
nofear921

Рейтинг: 1376

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла