Crimson написа:Най-горе написах какво мисля по твоя въпрос! Останалото са си закачки между мен и Марто

Ааааа споко, не се нервозя.

Видях кво си писал. Принципно въобще не съм с такова поведение. Просто въпросната девойка си го заслужава - цяло лято аз търчах подир нея, правих какво ли не, дори компромиси, за които не вярвах дотогава, че бих направил, общо взето както мисля @Alpina беше казал - направи ме на маймуна това момиче, постоянно приятели ми говориха да я зарежа, ама аз - тъпа, но търпелива кратуна - все прощавах и си търпях. И накрая, когато дойде време да ми върне парите, с които й бях услужил (по това време вече не бяхме заедно), започна епопеята - отлагане, молене за отсрочка, после почна да се крие, след това почна да лъже и маже много брутално (например че се очертава операция, щото след направени изследвания е намерен тумор, а тя е имала досег с болницата преди години, което е достатъчно, за да не се усъмня в думите й, а после майка й ме гледаше като паднал марсианец и вика - къде го чу това, тя не е припарвала до болница последната година), сега пак сме на етап "криене". Дори в момента я търся и не си вдига телефона, а днес трябваше поне част от сухото да е вече в лапите ми.

Не знам работата вече за смеене ли е, за ядосване ли.
Иначе редовно ми се отправят коментари колко съм добричък, колко съм сладичък (държа да отбележа, че аз не се смятам за сладичък, нито за красив - всеки има право на собствени вкусове), дори ми се карат, че съм прекалено добър и услужлив човек и някой може да се възползва от това (както и стана с въпросния миндил-бившата

). И както съм добричък и сладичък, накрая ко? "Бубина, Васкооооо, пак си сам-самичък, ама поне и паричките не са ти върнали!"
Или накратко казано, Кримсън - далеч не ми е това модела на държане пред девойките. Май се опитвам малко или много да се държа джентълменски... колкото и тъпо да звучи за някои хора.
Както и да е - моята история вече е тъпа и грозна. Чакаме нова, по-интересна, с нови герои!

П.П. Баси гадния ферман де се получи....

Хиляди извинения за стопяването на лагерчетата на скролерите Ви!!!

Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.