Здравейте! Да започна с малко информация относно шокът, рамакта, и мен самия. Шокът както съм посочил по-горе е ''09 Fox DHX 5.0 240мм с пружина Maniotu 500x3.0, рамката е Ram DHX, а моето тегло е около 85-86 килограма. Та от няколко дни забелязвам някакъв странен звук, който се чува, когато примерно на място, ръката ми е на седалката и натисна рязко се чува звук от типа все едно има разхлабен болт ( знам ли нещо от сорта на "тък"

) , но при плавно натискане нищо няма. Що се отнася до въпросното усещане, което съм вписал в заглавиет на темата се визира в може би мнооого леко съпротивлени при рязкото натискане, но за него не съм на 100% сигурен, може и да си въобразявам. Всички билтове и така нататак ги проверих и всичко си е наред. До сега не съм имал никакви проблеми с шока. Бяха ми споменали, че това може да се дължи на някаква гумичка/уплътнение, където е шиша, което при згъване и разгъване на шока се обръщало ли незнам и аз какво точно се случва и поради студеното време се получавало така. Аз лично не съм особенно компетентен и незнам как да коментирам това изказване, но като че ли не ми се сттува много като логично обяснение при положение, че в момента е 15 градуса навън, а също така не и кой знае колко студено времето последните дни.
Горе долу това е. Надявам се да се успее да се добие някаква представа за "проблема", ако може да става на въпрос за такъв. Ако съм пропуснал някакъв детайл или нещо друго моля да ме извините и да пишете за да доуточня доколкото мога.
П.П. : За да нестават някакви недоразумения или нещо от сорта, понеже шокът беше пуснат за продажба/бартер ( и някой да каже ... виж уж в обявата шока е супер, пък ей го във "Веломеханик" със съмнение за проблем ) ... та темата е премахната.Благодаря!
Поздрави,
Иван