Да е*а любовта

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: Да е*а любовта

Мнениеот EmZo » Сря Фев 09, 2011 12:44 am

"В такъв момент сме, пътищата ни се разминават, постянно съм в движение и няма да мога да ти обърна вниманието което заслужаваш"

:drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

http://www.youtube.com/watch?v=xEp8yJPjedU
Изображение
Аватар
EmZo

Рейтинг: 2000

Мнениеот PtD » Сря Фев 09, 2011 1:14 am

E сега кажи, че си изненадан! :deal:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот EmZo » Сря Фев 09, 2011 1:33 am

Тя е на кръстопът в живота, мислех да и кажа че съм готов и аз да съм на кръстопът с нея... ама май е прекалено вече... Нищо ... "ще се видим пак някой път"

Нооо, виното и кака Скин са на помощ!
http://www.youtube.com/watch?v=3iMxyqhfISk

По-добре да беше кучка по-лесно щях да го приема!
Изображение
Аватар
EmZo

Мнениеот PtD » Сря Фев 09, 2011 2:15 am

EmZo написа:Тя е на кръстопът в живота

Че това не е ли всеки момент в живота? Ако и да не го осъзнаваме постоянно?

Ако аз бях ти, щях просто да я заеба моментално... пък тя ще си узрее като круша и сама ще тупне при теб, ако е рекъл Господ! :deal:
Аватар
PtD

Мнениеот taurus13 » Сря Фев 09, 2011 9:00 am

Мда...много са досадни много от жените между 18 и 30 години - все търсят да намерят идеалния, все се озъртат да не изпуснат по-сгодна партия, все държат по някоя резерва...Виж като усетят, че часовника изтиктаква и юруш на маслините - няма не искам, няма недей. :D
Та и твоята, ако ме питаш просто в момента има нещо в предвид, ама още не е сигурна дали ще и се получи номера, та затова увърта. А една жена, не е необходимо да е курва, за да е кучка. Освен това има и тихи сметкаджийки - много често са от зодия Близнаци :lol:
Ма ти пък, хич не и обръщай внимание, щото така влизаш в едни драматични филми. Един мъж, или успява с достойнство или не - лазенето след някоя, убива самочувствието и те прави loser в живота често.
онази на Emzo написа:"В такъв момент сме, пътищата ни се разминават, постянно съм в движение и няма да мога да ти обърна вниманието което заслужаваш"

На това му казваш - честно да ти кажа и аз отдавна си мисля, че нищо няма да се получи, ама не знаех как да ти го кажа, че да не те обидя. Радвам се, че всичко се изясни... :D - направо ще умре от яд, дори и да няма намерения към теб - просто хората ужасно мразят да ги отсвирват.

Едно лирично отклонение - в работата си с клиенти съм забелязал едно - ако откажа някаква работа на мъж, той казва - ОК! но мислено си казва - "е*и си майката, като не искаш да я свършиш тая работа друг ще намеря". Когато обаче откажа на някоя клиентка, тя направо откача - ма как така да не може, ма защо не може, ама с какво тая работа е по-различна от другите...и пр. Дефакто, те често приемат, че отказваш на тях, а не щото не ти харесва работата. Даже понякога може да се ползва като оръжие за склоняване тая особеност.... :D
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот PtD » Сря Фев 09, 2011 11:06 am

taurus13 написа:На това му казваш - честно да ти кажа и аз отдавна си мисля, че нищо няма да се получи, ама не знаех как да ти го кажа, че да не те обидя. Радвам се, че всичко се изясни... - направо ще умре от яд, дори и да няма намерения към теб - просто хората ужасно мразят да ги отсвирват.

Хахахаха, +1001! :D :agree:

Не само ще умре от яд, ами и от любопитство - "Aбе тоя защо ме отсвири така? Има нещо наум, какво ли е то? Дали няма друга?" и прочее :D
Аватар
PtD

Мнениеот EmZo » Сря Фев 09, 2011 12:11 pm

Милко мерси за съвета, ама мина момена за тоя отговор. Ама и да не беше минал няма да е адекватен хич спрямо сутацията, в която сравнително от скоро се засякохме наново и хептен на скоро започна по-сериозния филм, освен това преди тая вечер съм и пращал доста серииозни сигнали. Щеше да звучи доста нелепо просто. Да не говоря, че като ми каза преди това виждам че ти си ОК към мен и казах, че не съм много по игрите на иди ми дойди ми и и казах че изобщо не съм ОК към нея, ами от една седмица ми е трудно да спря да мисля за нея дори за миг. (при което тя каза "Радвам се, че се разбира ме, големи хора сме не, че като бяхме на 15 не се разбирахме")

Иначе и споделих, че има други 2 девойки проявяващи сериозен интерес към мен и даже получвам смс-и "искаш ли да "гледаме" филм у нас", но ме интетресува само тя. Това разбира се е грешка трябваше да я излъжа, че мисля да се пробвам, ама просто се убедих, че Паскал е мнооого прав: "Сърцето има доводи, които разумът не познава."
Изображение
Аватар
EmZo

Мнениеот taurus13 » Сря Фев 09, 2011 12:23 pm

Ех...любов! - каквото и да си говорим, който не го е удряла, той не знае...
Любовта е капан - влизаш сам, но не можеш да излезеш сам. Най-опасна е несподелената любов - колкото повече се дърпаш, толкова по-силно те стискат зъбите и....късат ли късат парчета от теб, като побеснял звяр...
Всички влюбвания започват хубаво....ама много малко завършват така.
За съжаление лечението е само времето - дори други жени не помагат, защото когато си влюбен, те просто не те интересуват.
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот Sartor » Сря Фев 09, 2011 3:22 pm

EmZo написа:... в която сравнително от скоро се засякохме наново и хептен на скоро започна по-сериозния филм, освен това преди тая вечер съм и пращал доста серииозни сигнали.

Добре, кой си ти и какво направи с нашия Емо, който познавахме преди нова година:

EmZo написа:Благодаря за съвета, аз по принцип мноооого трудно се вкарвам в дълбоки филми, еле па с жени. :D

:crap: :bawling:
Аватар
Sartor

Рейтинг: 1995

Мнениеот EmZo » Сря Фев 09, 2011 4:30 pm

Милко, силно се надявам това моето да е просто лееко по-задълбочено увлечение, а не любов. :)

Кире, аз не съм му направил нищо ТЯ е виновна! :)

А сърцето с неговите доводи и неразбирателства с разума, мисля при първа възможност да го лекувам с клипсовете като му вкарам 196-200 пулс на некой палав баир! (такова лечение не се препоръчва разбира се, ама аз явно съм мазохист и ме кефи!) :D
Изображение
Аватар
EmZo

Мнениеот Daniel Panev » Сря Фев 09, 2011 4:33 pm

EmZo написа:Милко, силно се надявам това моето да е просто лееко по-задълбочено увлечение, а не любов. :)

Кире, аз не съм му направил нищо ТЯ е виновна! :)

А сърцето с неговите доводи и неразбирателства с разума, мисля при първа възможност да го лекувам с клипсовете като му вкарам 196-200 пулс на некой палав баир! (такова лечение не се препоръчва разбира се, ама аз явно съм мазохист и ме кефи!) :D

Човек - що не вземеш да си купиш една бутилка ракия и да "рестартираш системата"...
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш" :evil:
Аватар
Daniel Panev

Мнениеот mrdaka » Сря Фев 09, 2011 5:13 pm

taurus13 написа:За съжаление лечението е само времето - дори други жени не помагат, защото когато си влюбен, те просто не те интересуват.

Щом не те интересесуват, ще се насислиш :rofl: Като се насилиш 10 пъти и хоп, чудо, излекуван си ! :evil: :bowdown: ДОКАЗАНО, РАБОТИ :deal:
Изображение
Аватар
mrdaka

Рейтинг: 1865

Мнениеот airborneone » Пет Фев 11, 2011 1:01 pm

Аман от рибарки к*родръвки!
Ако не харесвах толкова много жените, щях да взема да обърна резбата от тия номера!
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот PtD » Пет Фев 11, 2011 2:02 pm

airborneone написа:Аман от рибарки к*родръвки!
Ако не харесвах толкова много жените, щях да взема да обърна резбата от тия номера!

E то неслучайно има термин "истински мъж" - това е щото е останал хетеро, въпреки всички женски номерца :lol:
Аватар
PtD

Мнениеот airborneone » Пет Фев 11, 2011 3:29 pm

PtD написа:
airborneone написа:Аман от рибарки к*родръвки!

E то неслучайно има термин "истински мъж" - това е щото е останал хетеро, въпреки всички женски номерца :lol:

:lol2: :bowdown:
Аватар
airborneone

Мнениеот rarekin » Вто Фев 22, 2011 11:27 am

Нещо специално за някой специален. :)

http://picasaweb.google.com/rarekin/ClosDeLOratoire#5576437925149960546
Планинското колоездене може да бъде опасен спорт! Винаги карайте с каска! Никоя екипировка не може да гарантира колоездача срещу падане и тежко нараняване!
rarekin

Мнениеот DonDanito » Сря Фев 23, 2011 5:56 pm

Абе нещо и мойта ме ядосва напоследък, ще я видим тая работа... :smash:
Дани, тел. 0878 808 991 :)
Аватар
DonDanito

Рейтинг: 1518

Мнениеот THEZOGGO » Вто Мар 01, 2011 12:14 pm

DonDanito написа:Абе нещо и мойта ме ядосва напоследък, ще я видим тая работа... :smash:

:popcorn:
С кво те ядосва? Кажи, оплачи се, не се срамувай. Тука сме все наши хора. :D :agree:
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот PtD » Вто Мар 01, 2011 3:04 pm

THEZOGGO написа:
DonDanito написа:Абе нещо и мойта ме ядосва напоследък, ще я видим тая работа... :smash:

:popcorn:
С кво те ядосва? Кажи, оплачи се, не се срамувай. Тука сме все наши хора. :D :agree:

Ха, ти май нямаш приятелка? Това е единственият случай, в който приятелка може да НЕ те ядосва. :nuts:
Аватар
PtD

Мнениеот Alpina » Вто Мар 01, 2011 3:33 pm

Има и един друг, но ще се счете за обида...
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот PtD » Вто Мар 01, 2011 5:43 pm

О, не. Пак ще те ядосва, просто ще е по-лигаво :P
Аватар
PtD

Мнениеот THEZOGGO » Вто Мар 01, 2011 7:12 pm

:offtopic: Гадове, защо имам минус на горното ми мнение. :P :eyebrow:

По темата:

"love is in the air" :evil: :eyebrow: :nuts:
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот Ozzie » Чет Мар 03, 2011 7:10 pm

на 29.03 А. хваща пътя към родината
дали ще се върне лятото... ЕДГЗ :banghead:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот airborneone » Чет Мар 03, 2011 8:48 pm

Ozzie написа:на 29.03 А. хваща пътя към родината

Има доста възможности за френско говорящи люде.
Ако и хареса що не взема да остане...
Аватар
airborneone

Мнениеот boriss13 » Чет Мар 03, 2011 8:58 pm

Дее*а любовта ...
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот PtD » Чет Мар 03, 2011 9:37 pm

Ozzie написа:на 29.03 А. хваща пътя към родината

Значи е време да се командироваш във Франция :idea:
Аватар
PtD

Мнениеот Ozzie » Чет Мар 03, 2011 10:16 pm

airborneone написа:Има доста възможности за френско говорящи люде.

Възможно и така да е, само че с една малка подробност - понятието "пълно (нормално) работно време" е несъвместимо с нея, освен това трудно би приела работа за под 2к, чисто. :8D:

PtD написа:Значи е време да се командироваш във Франция :idea:

Не ме карай да се чеша още по упорито по главата. :lol:
Първо, че нищо не отбирам от езика, второ че има неща които ме задържат тук.
Иначе да съм си събрал куфарите досега.

P.S. Знам, какво се очаква от мен, обаче никак не се виждам с халка на пръста. :blush:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот did » Чет Мар 03, 2011 10:22 pm

Ozzie написа: никак не се виждам с халка на пръста. :blush:

Стандартната "последна" реплика преди бракуването. :D
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Alpina » Чет Мар 03, 2011 10:49 pm

Пък и с такива посланници, недай си и Президенти, аз дето се бях зарекъл че няма да напусна се замислям вече...
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот 5roff » Чет Мар 03, 2011 11:28 pm

Не предполагах, че ще пиша в тази тема... ама тука съм сега. Уж беше отминало, но явно е силно и не отминава. Неочаквано отново започнах да притрепервам и да си гледам в ръцете докато я чакам. Хубаво, мислех си че ще е само веднъж, на първата ни среща... е ама не е... и пак, леко ми помръдва нещо отвътре докато я чаках. Пак започвам де се сещам за дядо Евтимов
Може днес да не дойдеш на среща
но след ден,
но след два,
но след три
да потрепне в душата ти нещо

:love: стискайте палци, утре съм на кино :agree:
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Аватар
5roff

Рейтинг: 1944

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла