http://www.youtube.com/watch?v=xEp8yJPjedU
EmZo написа:Тя е на кръстопът в живота
онази на Emzo написа:"В такъв момент сме, пътищата ни се разминават, постянно съм в движение и няма да мога да ти обърна вниманието което заслужаваш"
taurus13 написа:На това му казваш - честно да ти кажа и аз отдавна си мисля, че нищо няма да се получи, ама не знаех как да ти го кажа, че да не те обидя. Радвам се, че всичко се изясни... - направо ще умре от яд, дори и да няма намерения към теб - просто хората ужасно мразят да ги отсвирват.
EmZo написа:... в която сравнително от скоро се засякохме наново и хептен на скоро започна по-сериозния филм, освен това преди тая вечер съм и пращал доста серииозни сигнали.
EmZo написа:Благодаря за съвета, аз по принцип мноооого трудно се вкарвам в дълбоки филми, еле па с жени.
EmZo написа:Милко, силно се надявам това моето да е просто лееко по-задълбочено увлечение, а не любов.
Кире, аз не съм му направил нищо ТЯ е виновна!![]()
А сърцето с неговите доводи и неразбирателства с разума, мисля при първа възможност да го лекувам с клипсовете като му вкарам 196-200 пулс на некой палав баир! (такова лечение не се препоръчва разбира се, ама аз явно съм мазохист и ме кефи!)
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
taurus13 написа:За съжаление лечението е само времето - дори други жени не помагат, защото когато си влюбен, те просто не те интересуват.
airborneone написа:Аман от рибарки к*родръвки!
Ако не харесвах толкова много жените, щях да взема да обърна резбата от тия номера!
PtD написа:airborneone написа:Аман от рибарки к*родръвки!
Ако не харесвах толкова много жените, щях да взема да обърна резбата от тия номера!
E то неслучайно има термин "истински мъж" - това е щото е останал хетеро, въпреки всички женски номерца
DonDanito написа:Абе нещо и мойта ме ядосва напоследък, ще я видим тая работа...
THEZOGGO написа:DonDanito написа:Абе нещо и мойта ме ядосва напоследък, ще я видим тая работа...
![]()
С кво те ядосва? Кажи, оплачи се, не се срамувай. Тука сме все наши хора.![]()
Ozzie написа:на 29.03 А. хваща пътя към родината
дали ще се върне лятото... ЕДГЗ
Ozzie написа:на 29.03 А. хваща пътя към родината
дали ще се върне лятото... ЕДГЗ
airborneone написа:Има доста възможности за френско говорящи люде.
PtD написа:Значи е време да се командироваш във Франция
Ozzie написа: никак не се виждам с халка на пръста.
Може днес да не дойдеш на среща
но след ден,
но след два,
но след три
да потрепне в душата ти нещо
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 32 госта