1.Avid Elexir 5-До колкото имам наблюдения, спирачката има голяма спирачна сила и добра модулация,но според някои течала.Роторите не са избрани още,но сигурно ще бъдат 203 заден и 185 преден.
2.Formula k18 200/200-Спирачките според момчето са на 3 месеца, на снимките изглеждат нови и запазени.Нямам никакви наблюдения над тях, а и нищо не успях да намеря освен няколко ревюта.
3.Avid Code-Един мой познат кара въпросната спирачка и чесно казано ме е отказал от закупуването на такава, защото при неговото каране за отрицателно време, те се напълниха с въздух и спираха все по малко!
4.Avid Juice 5-За тази спирачка не съм чул нито добри нито лоши отзиви.До колкото знам всичко е до това да случиш на бройка,която спира и работи добре.Едни ми казват,че тече, а други, че нямат ниакъв пробле!
5.Avid Juice 3-Наблюденията ми над тази спирачка, бяха на един приятел , с който карах:течаха,гълтаха въздух и съответно губеха спирачна сила.
Сега малко за мен:Тежа 74кг и съм висок 180см.Спирачките ще се карат на твърдак и след това,живот и здраве, на мекица.Търса достатъчно голяма спирачна сила за моите килограми и аграрене и добра модулация.Ще се кара главно freeride, ако може така да се нарече!
П.П:Клона към Формулите,защото са най запазени и върват пълен комплект, а и ги взимам от познат и приятел.Те са с ротор AVID G2 203 и Avid Polygon 203.
П.П:Наистина ми е спешно!