Идеята за Асоциация по планинско колоездене също ми се струва логична и с удоволствие бих си заплащал някакъв членски внос, ако същата работи за да защитава интересите на планинските велосипедисти

outfaced написа:http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2010/12/03/1004730_hvani_gorata/
какво стана с нашите текстове ?
Нормативният акт нямаше да бъде възможен във вида, в който тръгва към четене в пленарна зала, без силния натиск от страна на неправителствения сектор.
kapitanblood написа:Гореспоменатите,трябва май ние да си ги вразумяваме,![]()
,иначе няма кои,не че подтиквам към насилие,ама се е доказало,че в БГ,нещата трябва да стават с КРАЙНИ мерки,макар на някой,да не му харесва...
silvertm написа:Ще трябва да се маркират трасета, ...
did написа:А... може ли трасетата да се маркират с велосипед?
veskoz написа:Браво!![]()
Точни и аргументирани, макар за кратко.
п.п. Пък и красиви....
silvertm написа:Решението си е маркиране на колкото е възможно повече трасета за велотуризъм, като се започне от вече съществуващите туристически маршрути със споделен режим - пешеходен/велосипеден.
silvertm написа:.....Решението си е маркиране на колкото е възможно повече трасета за велотуризъм, като се започне от вече съществуващите туристически маршрути със споделен режим - пешеходен/велосипеден.
RedHawk написа: п. п. Стигнахме и до там, че сега се опитваме да си поделим, и природата.
Да я ползваме всеки поотделно. Не знам докъде ще я докараме така.
silvertm написа:..... самите велосипедисти също се разделят помежду си по "агресивни" и "спокойни" стилове на каране. И макар да прилича на "Како Сийке, аз не съм от тях", това си е търсене на границите.
Разделям хората, ходещи в планината на два типа. Такива, които уважават природата и такива, които я приемат за даденост и я "употребяват".
BASE написа:...И мисля , че налагането му ще е напълно безрезултатно.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 363 госта