тучо чучо написа:Това не е ли аватара на ico 1?
На Чичо Ицо 1 аватара ми прилича все едно някви хора се щракат

http://www.youtube.com/watch?v=BQq_Rzn-yu0
тучо чучо написа:Това не е ли аватара на ico 1?
Абсолютна ефективност.
Valvetronic позволява напълно променливо отваряне на смукателните клапани. Мощността на двигателя се управлява чрез засмуканото количество въздух, което води до изключително ефективно изгаряне при перфектно оползотворяване на мощността. Системата се допълва от изцяло променливо всмукателно устройство, при което дължината на смукателните колектори може директно да бъде променяна чрез спираловиден разместващ механизъм, и чрез разпределителни валове с променливи фази Doble Vanos, които дори при ниски обороти осигуряват висок въртящ момент.
veskoz написа::offtopic: В момента Ауди нямат конкуренция в класа си.
exiteyes написа:Както рече дядката вчера
-,,Абе дай да видим дали тоя бастун държи". (демек ръчната спирачка) на опеля
Wir lieben autos му е майката Opel Vectra ама от старите, хем дакъна нисък, хем ти върши работа(ако е комби още повече) хем гори 7/8 на 100км
grebo написа:veskoz написа::offtopic: В момента Ауди нямат конкуренция в класа си.
Почти..във всеки клас имат достойни конкуренти: в клас лимузини - Lexus LS 460, Porsche Panamera, MB S 600, BMW 760..
Pe6kyYy написа:най-красивата кола за мен е Алфа РоМеО
boybetterknow написа:Volkswagen, всички модели на Volkswagen, но най-много съм си фен на Polo, а по-точно на Polo 6N1:
spruld0g написа:boybetterknow написа:Volkswagen, всички модели на Volkswagen, но най-много съм си фен на Polo, а по-точно на Polo 6N1:
Един пич от мойта партия и аз съм луд фен на фолскваген , жалко че майка ми продаде голфа, много му се кефех![]()
п.п Имаш ли регистрация във VWclub.bg ?
п.п2 Красота!! Винишката гордост
grebo написа:+ затваряне на нефункционалните отвори по бронята) и колата вече гори с литър по-малко и максималната скорост е с 10-15 км/ч по-голяма, поведението при високи скорости-значително подобрено в резултат намаляване подемната сила.
Andy3 написа:Как ги изчисляваш кои отвори са функционални и кои не? Да не би в гардероба да имаш аеродинамичен тунел?
grebo написа:Частите за шведите са скъпи...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта