gesh0898 написа:Възможно ли е като е обърнат Elixir CR да се нагълта с въздух
едва ли...
Най-вероятно не си въобразяваш. Пробвай да напомпиш спирачката - тоест десетина пъти един след друг бързо да стиснеш и отпуснеш спирачката. Ако се втвърди леко - значи има въздух в системата.gesh0898 написа:Бях обърнал колелото и с целия си акъл натиснах лостчето, не знам и аз от какъв зор. Веднага след като се усетих обърнах колелото. Лостчето стигаше почти до кормилото, но слава Богу сега е наред (поне усещането в лостчето). Спирачката може просто да не се е разработила, но с едно пръстче, колкото и рязко да стисна, колкото и до много да стисна, спирачката не кове. Както и да е, може да си въобразявам
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
TheAnimal написа:Защо някои хора ме карат да се държа като кучка
baikarafori написа:tattattatattata atat atatat taaaa tattatatta tat tat коя песен е с такава мелодия(не е чалга)![]()
![]()
baikarafori написа:tattattatattata atat atatat taaaa tattatatta tat tat коя песен е с такава мелодия(не е чалга)![]()
![]()
![]()
Gasolin написа:baikarafori написа:tattattatattata atat atatat taaaa tattatatta tat tat коя песен е с такава мелодия(не е чалга)![]()
![]()
Ами слушам UFO - Doctor Doctor и като гледам се съвпада... Същото със Maiden - Longest Day, Amon Amarth - Cry Of The Blackbirds, Rainbow - Kill the King и с малко въображение Сънчо!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
crossenduro2 написа:Възможно ли е, ако спирачката ми има по - малко DOT, НО няма въздух да не спира като хората ? Когато си взех спирачките им сложих чисто нови накладки Clarks, но нямаше място за диска и махнах малко DOT . Накладките са на 2 дена, но мисля че трябва вече да са разработени...
Fanatico написа:crossenduro2 написа:Възможно ли е, ако спирачката ми има по - малко DOT, НО няма въздух да не спира като хората ? Когато си взех спирачките им сложих чисто нови накладки Clarks, но нямаше място за диска и махнах малко DOT . Накладките са на 2 дена, но мисля че трябва вече да са разработени...
Ъ? Да беше прибрал буталата.
SeSSion написа:Преди на Elixir- ите ми, понеже ми бяха много твърди лостчетата, махнах малко DOT, но не съм забелязъл да са изгубили спирачна сила.
Имам 1 въпросче. Искам да си взема това джърси http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=51306 , но незнам кой размер. Аз попринцип нося Л, но сега незнам кой да избера. Гърди 96см, талия 85-86. По единият критерий съм за С , по другия съм за М. Висок съм 1,81. И ме притеснява, ако взема М дали няма да ми е късо. Моля някой, който има подобен (или същият модел) , да сподели дали номерацията е вярна (отговаря точно).
PtD написа:Малко е. На новите ми Hope-ове три пълни спускания направих и засега само задният що-годе се е разработил. В някои случаи трябва хубавичко да се изпържат, за да почнат да спират както трябва.
crossenduro2 написа:П.П А спусканията дълги и бързи ли бяха и държа постоянно спирачките или ?
PtD написа:crossenduro2 написа:П.П А спусканията дълги и бързи ли бяха и държа постоянно спирачките или ?
1 Голи Връх - Бай Кръстю (снежно)
1 Голи Връх - Драгалевци (снежно)
1 Локорско по късата пътека
1 Локорско по дългата пътечка през камъняците
Избягвам да държа постоянно спирачките
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта