Тема за тъпи въпроси

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: Тема за тъпи въпроси

Мнениеот Ozzie » Сря Фев 16, 2011 7:31 pm

gesh0898 написа:Възможно ли е като е обърнат Elixir CR да се нагълта с въздух :eek3:

едва ли...
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот spirov92 » Сря Фев 16, 2011 7:35 pm

Доколкото знам, ако вече има въздух в системата, може да се влоши работата. Като е обърнат нормално, въздуха се стреми нагоре, тоест към резервоарчето. Като го обърнеш, влиза в маркуча или калипера, където се усеща.
spirov92

Рейтинг: 2000

Мнениеот gesh0898 » Сря Фев 16, 2011 8:33 pm

Бях обърнал колелото и с целия си акъл натиснах лостчето, не знам и аз от какъв зор. Веднага след като се усетих обърнах колелото. Лостчето стигаше почти до кормилото, но слава Богу сега е наред (поне усещането в лостчето). Спирачката може просто да не се е разработила, но с едно пръстче, колкото и рязко да стисна, колкото и до много да стисна, спирачката не кове. Както и да е, може да си въобразявам :agree:
ТАЙНАТА
Никога не излизаш с намерение да паднеш, затова винаги слагай каска.
Аватар
gesh0898

Рейтинг: 1278

Мнениеот hamak » Сря Фев 16, 2011 9:07 pm

gesh0898 написа:Възможно ли е като е обърнат Elixir CR да се нагълта с въздух :eek3:

На един приятел му беше глътнала въздъх от това, че беше изправил колелото си в асансьора. А аз пък имах подобен проблем след като през целия път от Стара Загора до Боровец колелата ни патуваха разглобени и обърнати. Нито една от спирачките не беше натискана през цялото време. Но обезвъздуших и от тогава не съм имал проблеми.

П.П.: Виж доло на калипера да не ти е разхлабено "банджото", провери понеже понякога е възможно да се е разхлабило и евентуално да се случва да посмуква малко въздух.

Поздрави,
Иван :beer:
Ако не живееш на ръба , то заемаш твърде много място... !
Аватар
hamak

Рейтинг: 1323

Мнениеот Antares » Сря Фев 16, 2011 9:43 pm

gesh0898 написа:Бях обърнал колелото и с целия си акъл натиснах лостчето, не знам и аз от какъв зор. Веднага след като се усетих обърнах колелото. Лостчето стигаше почти до кормилото, но слава Богу сега е наред (поне усещането в лостчето). Спирачката може просто да не се е разработила, но с едно пръстче, колкото и рязко да стисна, колкото и до много да стисна, спирачката не кове. Както и да е, може да си въобразявам :agree:
Най-вероятно не си въобразяваш. Пробвай да напомпиш спирачката - тоест десетина пъти един след друг бързо да стиснеш и отпуснеш спирачката. Ако се втвърди леко - значи има въздух в системата.
Ако не се лъжа, Калин беше казал, че оставя колелото в изправено положение и "връзва" лостчето в стиснато положение, за да подобри работата.
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот hitar_potar » Чет Фев 17, 2011 12:08 pm

Тъп въпрос: LG Optimus GT540 с Андроид 2.1 OS, при свързване с компютър и използване на опцията "само външна памет" телефона се преструва на флашка. Компютъра така и го засича - няма разлика с нормалната ми флашка. Обаче не мога да отворя устройството (G: Removable Disk), нито да качвам или смъквам информация и файлове от и на него - казва ми да вкарам диск в устройството, все едно е празна DVD-записвачка... :dontknow: Някой спец може ли да ми налее малко акъл? :beer:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот Daniel Panev » Чет Фев 17, 2011 12:23 pm

Само да ти кажа, че същия номер ми го прави и с Blackberry-то, та май проблемацията не е в Андроида...
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш" :evil:
Аватар
Daniel Panev

Мнениеот hitar_potar » Чет Фев 17, 2011 1:24 pm

А как да оправя тоя проблем? Пробвам на 3 различни компютъра с 3 различни OS - XP SP2, XP SP3 Black edition, Vista Home edition - резултата е един и същ и на трите. :dontknow: Всякаква информация и файлове (снимки, музика, филми и др. ) мога да ползвам в телефона само ако ги даунлоудна през Wi-Fi-я. Другия майтап е, че вкъщи телефона не ме допуска да влезна в домашния wireless - бил съм сбъркал паролата. На работа нямам абсолютно никакви проблеми. Иначе и на двете места лап-топа ми не среща никакви трудности. :dontknow: Нов съм в смартфон-средите и не ми е съвсем ясно къде как кои настройки да бутна. М-р Панев, ако можеш да помогнеш някак, обещавам задължителна бира, щом се занеса до Софето! :8D: :beer:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот Daniel Panev » Чет Фев 17, 2011 1:28 pm

Ъъъ... Да си инсталираш аналога на HTC Sync от LG, може би?
Иначе аз с тоя проблем не съм се справил. Ама не съм го и борил де :blush:
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш" :evil:
Аватар
Daniel Panev

Мнениеот gesh0898 » Чет Фев 17, 2011 1:59 pm

@ Antares - Стисках, стисках, даже повече от десет пъти. Разлика нямаше. Дано още да не се е разработила. Като успея да покарам по-сериозно няколко пъти, ще пиша пак :agree: Мерси на всички отзовали се :peace:
ТАЙНАТА
Никога не излизаш с намерение да паднеш, затова винаги слагай каска.
Аватар
gesh0898

Рейтинг: 1278

Мнениеот TheAnimal » Чет Фев 17, 2011 3:10 pm

Защо някои хора ме карат да се държа като кучка :eek3:
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот boriss13 » Чет Фев 17, 2011 6:54 pm

Може би истината се крие във въпроса.... :D :peace:
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот veskoz » Пет Фев 18, 2011 11:05 am

TheAnimal написа:Защо някои хора ме карат да се държа като кучка :eek3:

Искат да изцицат жувотинското от тебе, как защо?! :D
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Мнениеот baikarafori » Нед Фев 20, 2011 10:07 pm

tattattatattata atat atatat taaaa tattatatta tat tat коя песен е с такава мелодия(не е чалга) :dontknow: :dontknow: :dontknow:
baikarafori

Рейтинг: 1198

Мнениеот crossenduro2 » Нед Фев 20, 2011 10:23 pm

baikarafori написа:tattattatattata atat atatat taaaa tattatatta tat tat коя песен е с такава мелодия(не е чалга) :dontknow: :dontknow: :dontknow:

Момче ти нормален ли си ? :bowdown: :boggled: :crazy: :crazy:
Изображение
crossenduro2

Рейтинг: 1225

Мнениеот azze » Нед Фев 20, 2011 11:08 pm

baikarafori написа:tattattatattata atat atatat taaaa tattatatta tat tat коя песен е с такава мелодия(не е чалга) :dontknow: :dontknow: :dontknow:

Сигурен ли си,че 'tattatatta ' не е tatatatta?Много ми е позната мелодията.

Малко преядох и в последните 5 минути се опитвам да спра да се смея на коментара ти,за да не взема да повърна.Буквално ми се повдига от смях. :rofl:
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот biker_bg » Нед Фев 20, 2011 11:30 pm

Слушах онзи ден една песен в която се пееше нещо за "кокаино" и след това почваше бас а след баса някаква народна музика. :bowdown:
Аватар
biker_bg

Рейтинг: 1046

Мнениеот Gasolin » Пон Фев 21, 2011 2:22 pm

Ами слушам UFO - Doctor Doctor и като гледам се съвпада... Същото със Maiden - Longest Day, Amon Amarth - Cry Of The Blackbirds, Rainbow - Kill the King и с малко въображение Сънчо!
Аватар
Gasolin

Рейтинг: 1271

Мнениеот spruld0g » Пон Фев 21, 2011 5:36 pm

Gasolin написа:

Ами слушам UFO - Doctor Doctor и като гледам се съвпада... Същото със Maiden - Longest Day, Amon Amarth - Cry Of The Blackbirds, Rainbow - Kill the King и с малко въображение Сънчо!

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Аз съм сънчо идвам от горица :bowdown:
Изображение
Изображение
Аватар
spruld0g

Рейтинг: 1166

Мнениеот TeDo_BaPHa » Пон Фев 21, 2011 5:39 pm

http://vbox7.com/play:4171796a&al=1&vid=85685 на това ми звучи :eyebrow:
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот crossenduro2 » Пон Фев 21, 2011 9:29 pm

Възможно ли е, ако спирачката ми има по - малко DOT, НО няма въздух да не спира като хората ? Когато си взех спирачките им сложих чисто нови накладки Clarks, но нямаше място за диска и махнах малко DOT . Накладките са на 2 дена, но мисля че трябва вече да са разработени...
Изображение
crossenduro2

Мнениеот Fanatico » Пон Фев 21, 2011 9:32 pm

crossenduro2 написа:Възможно ли е, ако спирачката ми има по - малко DOT, НО няма въздух да не спира като хората ? Когато си взех спирачките им сложих чисто нови накладки Clarks, но нямаше място за диска и махнах малко DOT . Накладките са на 2 дена, но мисля че трябва вече да са разработени...

Ъ? Да беше прибрал буталата.
Аватар
Fanatico

Рейтинг: 1942

Мнениеот crossenduro2 » Пон Фев 21, 2011 9:35 pm

Fanatico написа:
crossenduro2 написа:Възможно ли е, ако спирачката ми има по - малко DOT, НО няма въздух да не спира като хората ? Когато си взех спирачките им сложих чисто нови накладки Clarks, но нямаше място за диска и махнах малко DOT . Накладките са на 2 дена, но мисля че трябва вече да са разработени...

Ъ? Да беше прибрал буталата.

Е нали това направих ! Буталата не се прибираха дори и с много натиск и реших да махна малко DOT, за да мога да ги прибера . :beer:
Изображение
crossenduro2

Мнениеот SeSSion » Пон Фев 21, 2011 9:38 pm

Преди на Elixir- ите ми, понеже ми бяха много твърди лостчетата, махнах малко DOT, но не съм забелязъл да са изгубили спирачна сила.
SeSSion

Мнениеот crossenduro2 » Пон Фев 21, 2011 9:39 pm

SeSSion написа:Преди на Elixir- ите ми, понеже ми бяха много твърди лостчетата, махнах малко DOT, но не съм забелязъл да са изгубили спирачна сила.

Мерси ! Значи е от накладките. Ама сигурно 2 - 3 пъти ги загрявах... :beer:
Изображение
crossenduro2

Мнениеот PtD » Вто Фев 22, 2011 2:59 am

Малко е. На новите ми Hope-ове три пълни спускания направих и засега само задният що-годе се е разработил. В някои случаи трябва хубавичко да се изпържат, за да почнат да спират както трябва.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот prokalnatiq » Вто Фев 22, 2011 9:07 pm

Имам 1 въпросче. Искам да си взема това джърси http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=51306 , но незнам кой размер. Аз попринцип нося Л, но сега незнам кой да избера. Гърди 96см, талия 85-86. По единият критерий съм за С , по другия съм за М. Висок съм 1,81. И ме притеснява, ако взема М дали няма да ми е късо. Моля някой, който има подобен (или същият модел) , да сподели дали номерацията е вярна (отговаря точно).

П.П. Прочетох коментар на подобен продукт на същата фирма със същите размери. И сега вече се триумя. This jersey is superlight super thin and ultra breathable. I'm a 39"-42" chest I got the L and way too big on me (look like wearing a dress). These jersey are made slim fit so if you range in two sizes go for the smaller size. great deep pockets, but wouldnt recommend for anything too heavey like metal tools. great buy~
Чуде се вече дали да не си взема С . :V: :xx(:
Последна промяна prokalnatiq на Вто Фев 22, 2011 9:09 pm, променена общо 1 път
Аватар
prokalnatiq

Рейтинг: 1353

Мнениеот crossenduro2 » Вто Фев 22, 2011 9:08 pm

PtD написа:Малко е. На новите ми Hope-ове три пълни спускания направих и засега само задният що-годе се е разработил. В някои случаи трябва хубавичко да се изпържат, за да почнат да спират както трябва.

Аха... Емии ще видим, ако и тази Събота не се разработят....

П.П А спусканията дълги и бързи ли бяха и държа постоянно спирачките или ?
Изображение
crossenduro2

Мнениеот PtD » Вто Фев 22, 2011 9:55 pm

crossenduro2 написа:П.П А спусканията дълги и бързи ли бяха и държа постоянно спирачките или ?

1 Голи Връх - Бай Кръстю (снежно)
1 Голи Връх - Драгалевци (снежно)
1 Локорско по късата пътека
1 Локорско по дългата пътечка през камъняците

Избягвам да държа постоянно спирачките :magnify:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот crossenduro2 » Вто Фев 22, 2011 10:53 pm

PtD написа:
crossenduro2 написа:П.П А спусканията дълги и бързи ли бяха и държа постоянно спирачките или ?

1 Голи Връх - Бай Кръстю (снежно)
1 Голи Връх - Драгалевци (снежно)
1 Локорско по късата пътека
1 Локорско по дългата пътечка през камъняците

Избягвам да държа постоянно спирачките :magnify:

Е да, но при мен се спусках някъде 600 метра на предна спирачка, за да я разработя... Явно трябва още. :beer:
Изображение
crossenduro2

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла