[quote="TOYAGA"]
[quote="bikerider"]
[quote="TOYAGA"]
[quote]TOYAGA, ти си един дърт заядливец
[/quote]

:D:DБе ти щеше да видиш кво значи Дрът заядливец, ако бях успял да нацеля МАЛКИЯ ТИ ТАНК миналата седмица на Неофит Рилски... Ма явно наистина имаш очи и на г..а;)
BTW не ти ли изстива мозъка с тая аеродинамична прическа бе момче?:D:D:D
Get mad, then get over it.
[/quote]
имам, имам - тамън две голеееми очи имам на г..а

:D:D:8D::8D::8D:
за прическата - изстива си ми мозъка, ама така мисля по-бързо (става по-свръхпроводим

:^:[:p][:p]:D:D)
btw, кога/къде е било това на Неофит Рилски, аз рядко минавам оттам, така че ще си спомня - много ли сгафих с правилника ?

:D:8D::8D:
Do, or do not - there's no try...
[/quote]
Тва на Неофит Рилски беше на кръстовището с Раковски (баш пред СДС) миналия четвъртък някъде към десет и половина сутринта. Не си сгафил МНОГО, само дето ми отне предимството...
В смисъл такъв, че аз движейки се по Раковски откъм Славейков и правейки десен завой по Неофит Рилски съм с предимство пред теб, който се движиш по Неофит Рилски откъм малките пет кьошета и пресичаш Раковски, гледайки само наляво...
Нема значение, щото спрях овреме (още по-хубавото за бакшиша зад мен беше, че и той успя да спре), освен тва те видях кой си, освен тва успя да се измъкнеш бързичко и освен тва тоя ден бях в настроение...

:D:D
Get mad, then get over it.
[/quote]
oopssaaa

:D:8D::8D:
извинявай - обърках се с Парчевич

)))
иначе за Раковска - съжалявам от сърце за предимството ти

:D:8D::8D:, но тая пресечка ме изнервя до смърт всяка сутрин - просто ако не изнахалствам, чакам по 10 минути за да пресека - надявам се че не съм те стреснал прекалено...

:V::xx(::xx(::B)::B)::V::xx(::(:^:;):8D:
Do, or do not - there's no try...