spirov92 написа:@bobi108: Не питах дали е нормално да издиша, а възможно ли е да е от студа.
Възможно е, и още как. С 4getcredo бяхме участници в една зимна драма с такава завръзка...

spirov92 написа:@bobi108: Не питах дали е нормално да издиша, а възможно ли е да е от студа.
PtD написа:Възможно е, и още как. С 4getcredo бяхме участници в една зимна драма с такава завръзка...
obelix написа:PtD написа:Възможно е, и още как. С 4getcredo бяхме участници в една зимна драма с такава завръзка...
Как се обеснява това ? Уплатненията не би трябвало да се свиват от студа.
PtD написа:А не, как. Въобще има ли материал, който се свива от студа?
PtD написа:obelix написа:PtD написа:Възможно е, и още как. С 4getcredo бяхме участници в една зимна драма с такава завръзка...
Как се обеснява това ? Уплатненията не би трябвало да се свиват от студа.
А не, как. Въобще има ли материал, който се свива от студа?
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Daniel Panev написа:Водата?
Daniel Panev написа:PtD написа:
А не, как. Въобще има ли материал, който се свива от студа?
Водата?
taurus13 написа:Всъщност водата е най-свита при 4 градуса - после се разширява...
geco написа:Въпросът ми е следният.Колелото ми е с 1.5 чело и полуинтегриране чашки,на който не знам нито модел нито марка.Вилката до сега беше твърда с стержен на резба.Сега искам да сложа амортисьорна.Долният конос мога да го избия от твърдата вилка така...но горният е на едно със гайката която обира луфта.Въпроса е дали мога да намеря някакъв конус от други чашки или е по-добре на дам на стругар дам и направи два конуса за новата вилка?
geco написа:Някой знае ли в кой магазин разполагат с втулки за Sr Suntourn XCM V2
prokalnatiq написа:Искам да попитам какво е усещането дали една каска ми пасва, защото се съмнявам за мойта ефтина на Драг С/М размер. Като я сложа (без да съм я обтегнал с врътката) тя може да се мърда наляво-надясно, така ли трябва да е. Забелязал съм че при продължително каране, каската се преплъзва към тилът. Как мислите трябва ли да я сменя?
prokalnatiq написа:Съжалявам, че не стана въпрос, но говоря за половинка (челадинка). Предполагам е същият отговор.![]()
vlakadjiqta написа:Здравейте! Нов съм в този форум, така че може да съм объркал раздела.
Та въпросът ми е: Какво сполучливо колело да си купя на цена под 500лв? Засега се целя в Drag one - някакви отзиви, мнения?
mtiker написа:Каква е разликата м/у главините:....
IVO Jordanov написа:Сега и аз да питам нещо кратко:
Крив дълъг кол (разбирай 40 санта) повече ли натоварва рамката от прав дълъг кол. Естествено и в двата случая кола е изкаран не повече от допустимото.
С груги думи - трябва ли да си купувам нов кол, защото в момента карам с един който се е понакривил. Рамката е за DJ, а я карам основно градско
monkols написа:IVO Jordanov написа:Сега и аз да питам нещо кратко:
Крив дълъг кол (разбирай 40 санта) повече ли натоварва рамката от прав дълъг кол. Естествено и в двата случая кола е изкаран не повече от допустимото.
С груги думи - трябва ли да си купувам нов кол, защото в момента карам с един който се е понакривил. Рамката е за DJ, а я карам основно градско
кривия кол натоварва повече.тежеста ти вече действа в друга посока от "заводската"
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 325 госта