biker_bg написа:НО челния ъгъл ще се промени с около 1 градус което не е никак добре.

borislav написа:Не разбирам много от DH, но ми звучи много логично слагането на 24ка с по-голям балон на гумата, за да се увеличи сцеплението и облекчи работата на амортисьора с по-малките неравности.
borislav написа:airborneone написа:24" гумите са тежки, няма избор на модели (шарки), няма полза от тях.
Може би си прав за тежестта и избора от модели (не ги следя много тези неща), но макар и малка - полза има.
airborneone написа:ти говориш за 24", за да се облекчи работата?!
airborneone написа:24" гумите са тежки, няма избор на модели (шарки), няма полза от тях.

dEcLiNe написа:Май основната причина за 29" е повече стабилност => използването на 24" на бързи трасета не е много здравословно.НО ако рамката е с адски високо средно мисля, че нямаш друг избор.

borislav написа:dEcLiNe написа:Май основната причина за 29" е повече стабилност => използването на 24" на бързи трасета не е много здравословно.НО ако рамката е с адски високо средно мисля, че нямаш друг избор.
Защо 24ката да не е здравословна при положение, че външния диаметър ще бъде същия, както при 26 и балона ще е по-голям?
i love bikes написа:ПП: Не се заяждам

Stancho написа:Първо такова нещо като голям балон на 24 инча да се доближава до 26 - няма...
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
VALKS написа:Stancho написа:Първо такова нещо като голям балон на 24 инча да се доближава до 26 - няма...
Има, има![]()
Аз не съм имал проблеми с моята 24ка, даже ми е доста удобно

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта