А фул контакта ще е интересно да се види, щото лоста се движи настрани и ще започне доста да се олюлява.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
did написа:И велосипедът може да се използва за фитнес
http://www.youtube.com/watch?v=OFIJjgDR ... r_embedded
TheAnimal написа:Старче- щекарче ПОМОООЩ. Като най-навътре в нещата и с голям стаж във фитнеса, помогни за разрешаването на моя проблем.
Нещо съм взела да качвам в ръцете много. А правя упражнения с малка тежест и повече повторения 4х20 с тежест в рамкитен на 10-15 кг в зависимост от уреда. Започнала съм да прибичам на щангист в раменете. Къде греша подяволите
TheAnimal написа: . . .
natalito написа:TheAnimal написа: . . .
Защо само на теб ти отговарят.
natalito написа:Относно мускулите независимо кои - в периода, в който активно /т.е. редовно/ тренирах фитнес и карах кулило /има-нема 5 години оттогаз/, бях добиче. Година след като спрях секви занимания, чак тогава започнах да отслабвам /да ми се "топят" мускулите/. Както и да го въртиш, няма начин, ако тренираш да останеш слабичка, поне в началото, после ще спреш да качваш /мускулна маса имам предвид/.
Daniel Panev написа: Или твоите понятия за "добиче" не са като моите?
natalito написа: FCT . . . с колко кг го изпълнявате това упражнение?
natalito написа:Daniel Panev написа: Или твоите понятия за "добиче" не са като моите?
Както се казва добиче, добиче, колко да е добиче![]()
Имах предвид, че започвайки системно да подлагаш мускулите на дадено натоварване, те нарастват до някакъв обем, който им е нужен, за да извършват съответната работа, свързана с това натоварване. Пък дали си стигнал до вид на "добиче" /по всяка вероятност не, както сам каза, лесно се не става/ в случая няма значение. Така или иначе TheAnimal иска точно обратното. Но няма как хем да си финичка, хем да си силничка. Не знам може и да има. При мен поне не се получава.
Мааааах и аз не се разбрах. Добре, че мисленето не ми отива![]()
А колкото до въпросите:natalito написа: FCT . . . с колко кг го изпълнявате това упражнение?
6 поста по нагоре
TheAnimal написа:Не кила не качвам май, принципно съм скарана с кантарите. Не си въобразявам, може би е това което казваш с развитете мускули от колелото. Ама се плаша, не искам този ефект.
natalito написа:Но няма как хем да си финичка, хем да си силничка.
Harka написа:Не съм съгласен, че катеренето развива най-хармонично тялото (и съответно, че "катерачите" са с най-добрите тела).
hitar_potter написа:Това е субективно.
Harka написа:Не съм съгласен, че катеренето развива най-хармонично тялото (и съответно, че "катерачите" са с най-добрите тела).
PtD написа:Хармонично е субективно понятие. Но че не са големи като животни, а пък са силни, това мисля е неоспоримо.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта