azoic написа:Абе всеки да си носи 20-30лв на дребно (в планинара няма къде да се развалят), че Горския може да няма да върне
Не на корупцията! Пари НЕ ДАВАМ! Дори когато съгреша, си духам супичката. Както и би било редно.
Модератори: did, naka76, bikezilla
azoic написа:Абе всеки да си носи 20-30лв на дребно (в планинара няма къде да се развалят), че Горския може да няма да върне

spirov92 написа:А защо ме има в списъка, като според мейла не съм одобрен?

veskoz написа:Не на корупцията! Пари НЕ ДАВАМ! Дори когато съгреша, си духам супичката. Както и би било редно.
 От време на време, както каза духам супичката, но поне си държа на принципите
 От време на време, както каза духам супичката, но поне си държа на принципите 

azoic написа:Тъкмо се чудех какво ще стане, ако се окажем извън закона. Сега спете спокойно деца

edinmilion написа:spirov92 написа:А защо ме има в списъка, като според мейла не съм одобрен?
Прави един скриййн, превеждай парите и се радвай на грешката

(не мога да намеря подскачаща от щастие емотиконка)
 (не мога да намеря подскачаща от щастие емотиконка) Бързо кой е другият да си признава, че да знам кой ще ми прави компания...
  Бързо кой е другият да си признава, че да знам кой ще ми прави компания... 
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.

psixopat написа:Ей има 10 жени в списъка и 2-ма на по 16 години, единият съм аз.Бързо кой е другият да си признава, че да знам кой ще ми прави компания...
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"

А не...не търся "дръжка" просто питах, кой е другият на моите години,  беше ми интересно да разбера.А да компания за каране става на въпрос, да не си помислите нещо..
  А не...не търся "дръжка" просто питах, кой е другият на моите години,  беше ми интересно да разбера.А да компания за каране става на въпрос, да не си помислите нещо.. 
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.

EmZo написа:Еми извинявам се, ама ми изглежда много зрял за възрастта си.

Antares написа:Снощи сънувах, че перпендикулярната започва утре, а аз още не съм започнал да си приготвям багажа...

Antares написа:Снощи сънувах, че перпендикулярната започва утре, а аз още не съм започнал да си приготвям багажа...

did написа:Наката намери много интересен велопад в непосредствена близост до маршрута.

Другарю Хамстеров, защо сред резервите, ако смея да попитам!?HepBeH_XaMcTep написа:Не е като да няма защо!

Antares написа:Другарю Хамстеров, защо сред резервите, ако смея да попитам!?HepBeH_XaMcTep написа:Не е като да няма защо!

Назад към Перпендикулярна Вселена
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта