azoic написа:Абе всеки да си носи 20-30лв на дребно (в планинара няма къде да се развалят), че Горския може да няма да върне
Не на корупцията! Пари НЕ ДАВАМ! Дори когато съгреша, си духам супичката. Както и би било редно.
Модератори: did, naka76, bikezilla
azoic написа:Абе всеки да си носи 20-30лв на дребно (в планинара няма къде да се развалят), че Горския може да няма да върне
spirov92 написа:А защо ме има в списъка, като според мейла не съм одобрен?
veskoz написа:Не на корупцията! Пари НЕ ДАВАМ! Дори когато съгреша, си духам супичката. Както и би било редно.
azoic написа:Тъкмо се чудех какво ще стане, ако се окажем извън закона. Сега спете спокойно деца
edinmilion написа:spirov92 написа:А защо ме има в списъка, като според мейла не съм одобрен?
Прави един скриййн, превеждай парите и се радвай на грешката
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
psixopat написа:Ей има 10 жени в списъка и 2-ма на по 16 години, единият съм аз. Бързо кой е другият да си признава, че да знам кой ще ми прави компания...
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
EmZo написа:Еми извинявам се, ама ми изглежда много зрял за възрастта си.
Antares написа:Снощи сънувах, че перпендикулярната започва утре, а аз още не съм започнал да си приготвям багажа...
Antares написа:Снощи сънувах, че перпендикулярната започва утре, а аз още не съм започнал да си приготвям багажа...
did написа:Наката намери много интересен велопад в непосредствена близост до маршрута.
Другарю Хамстеров, защо сред резервите, ако смея да попитам!?HepBeH_XaMcTep написа:Не е като да няма защо!
Antares написа:Другарю Хамстеров, защо сред резервите, ако смея да попитам!?HepBeH_XaMcTep написа:Не е като да няма защо!
Назад към Перпендикулярна Вселена
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта