Antares написа:Винаги съм недоумявал за концепцията на Infranview. Беше полезен при Windows 98, който нямаше вграден софтуер за отваряне на .jpg, .gif и т.н. Ама от Win2k нагоре :?
azze написа:Вчера си търсих маратонки.Гледах едни Nike-ове,харесаха ми като външен вид,тегло и дебелина на подметката,но като ги сложих забелязах,че външната част на подметката при пръстите е по-висока от вътрешната.Така по-голяма част от тежестта пада върху палеца и показалеца.Някаква представа каква е целта на това и дали не е вредно за краката?
PtD написа:azze написа:Вчера си търсих маратонки.Гледах едни Nike-ове,харесаха ми като външен вид,тегло и дебелина на подметката,но като ги сложих забелязах,че външната част на подметката при пръстите е по-висока от вътрешната.Така по-голяма част от тежестта пада върху палеца и показалеца.Някаква представа каква е целта на това и дали не е вредно за краката?
Веднага си представих как сочиш посоката с този показалец.
denises26 написа:...но преди си спомням, че монитора са си ги изрязва сиреч така я компресира, че да се побере на ширина и я изрязва отгоре и отдолу сам.
denises26 написа:...но преди си спомням, че монитора са си ги изрязва сиреч така я компресира, че да се побере на ширина и я изрязва отгоре и отдолу сам.
KiselotoMliako написа:При win 7?:
-Десен бутон на снимката --> Set as wallpaper
-Десен бутон на десктопа --> Personalize --> Desktop background --> Picture position --> Fit
WhiteBeasT написа:Искам да попитам как мога да разбера дали са ми пратили една пратка по Еконт ? Мога ли да проверя без да знам номера на ( Товарителницата май се казваше) има ли друг начин ?!
WhiteBeasT написа:Искам да попитам как мога да разбера дали са ми пратили една пратка по Еконт ? Мога ли да проверя без да знам номера на ( Товарителницата май се казваше) има ли друг начин ?!
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
PRObably1 написа:Еии са прочетох мнението на Antares не разбрах много,но се сетих да ви питам...Я ми кажете няква програма за правене на клипове..Смисъл ефекти изрязване ала-бала
lorda1 написа:Защо почти всички стане ли 23:30 си лягат?
Antares написа:Да, ползвам *ония* шит. Мотото ми при работата с win е колкото по-малко - толкова по-малко. За кропване, мропване и т.н. имам Photoshop или Gimp, зависи в какво настроение съм, като build-вам системата.
lorda1 написа:Искам някой да ми обясни по стъпки подробно как да направя профилактика на SR Duro DJ D 130mm.Преди имах въпросната вилка, но я прецаках при профилактиката и не искам това пак да се повтори.Искам да отделя ботушите от краката, защото карах в мокро време и трябва да я изчистя да не хване ръжда.Правил съм на XCR, но гледам дурото е по-различно..
lorda1 написа:Аха.Мерси.Ами предишният път като развъртях болта при масления патрон(отдолу, дето се маха капачката на рибаунда) после като извадих резервоара, изпразних го, сипах новото масло и кво?После не искаше да се завърти долу болта.....
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта