Похвали се!

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: Похвали се!

Мнениеот vla40 » Нед Мар 13, 2011 12:42 pm

fffdt написа:Евала , сглобих си Клаймъра :jumpref:

Честит да ти е и много да те радва :)
Аватар
vla40

Рейтинг: 1394

Мнениеот KiD_WiTh_GuN » Пон Мар 14, 2011 4:31 pm

Яхнах си колелото за пръв път от 4 месеца! :) А по-хубавото е, че времето се оправя и ще си карам сигурно всеки ден! :deal:
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
Аватар
KiD_WiTh_GuN

Рейтинг: 1418

Мнениеот gesh0898 » Пон Мар 14, 2011 8:30 pm

Научих го тоз' бъни хоп! Еврика! Че чак след твърдачето (HT3), пробвах и с DHX и отлепих пак задницата :D
ТАЙНАТА
Никога не излизаш с намерение да паднеш, затова винаги слагай каска.
Аватар
gesh0898

Рейтинг: 1278

Мнениеот fffdt » Вто Мар 15, 2011 11:02 am

Паднах много брутално и колелото е живо !
(бтв и аз съм жив :spin: )
Аватар
fffdt

Рейтинг: 1247

Мнениеот DEMON BOY 13 » Вто Мар 15, 2011 11:57 am

fffdt написа:Паднах много брутално и колелото е живо !
(бтв и аз съм жив :spin: )

:offtopic: Най-важното е ти да си добре :beer:
онтопик:скочих 246.905 LJ на CS 1.6 :D
Аватар
DEMON BOY 13

Рейтинг: 1231

Мнениеот CTaHu » Вто Мар 15, 2011 2:17 pm

ЗАВЪРШИХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ НЯМА ВЕЧЕ УНИВЕРСИТЕТ :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :agree: :agree: :agree: :agree: :agree: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
http://www.youtube.com/watch?v=Kgxspzwz ... detailpage
Замунда банана: "Пиши 3 ...." :jumpref: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Продавам:
1. Джърси IXS
Аватар
CTaHu

Рейтинг: 1316

Мнениеот biker_bg » Вто Мар 15, 2011 2:52 pm

Днес(~12:10) докато пътувах в тролея(№ 7) и седях на най-задната седалка от тези единичните,се качиха на една от спирките двама мангасари,единия беше дебел и нисък а другя доста едър и висок, та едно от нещата които ме притесняваха след тяхното качване в тролея беше ,че не си говореха ами само се оглеждаха...помислих си да не са от онези които с пистолети ограбват трамвай,тролей,бусове...но се успокоих с мисълта ,че се оглеждат за контрола.Мина една спирка и на втората се качиха доста хора от които повечето възрастни мъже и жени,единия от мангалите реши да застане пред другя от породата му така че едва ли не да го скрива от това което ще направи а това което трябваше да направи е да се опита да бръкне в на стареца чантата,той успя даже да бръкне и то по-доста хитър начин:покри едната си ръка с якето което държеше а с другата скрита под прикритието образуването от якето бъркаше в чантичката на стареца,аз се направих ,че едва ли не нищо не виждам но ето дойде и времето в което аз трябваше да слезна,затова се изправих пред тях и вместо да ги заобиколя реших да мина между тях с цел да ги прецакам,така и стана!Жертвата(стареца) мисля ,че чак тогава се усети понеже аз го погледнах и с очи и кимнах към мангалите така той се усети и се придвижи до по-предните места за да е по-далече от тях.На мен ми беше все едно дали ще ме подгонят така или иначе слизах на моята спирка и бях облечен с анцуг и маратонки тъй че едва ли не го очаквах,другото което те се опитаха да направят е да ме наплюят но уви не успяха. :wavey:
Аватар
biker_bg

Рейтинг: 1046

Мнениеот TheAnimal » Вто Мар 15, 2011 2:54 pm

А ти що си траеш а не вдигна олелия?
Шубе ли си?
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Рейтинг: 2000

Мнениеот biker_bg » Вто Мар 15, 2011 3:01 pm

TheAnimal написа:А ти що си траеш а не вдигна олелия?
Шубе ли си?

Това е България,ако бях викнал ем щях да си изям боя ем щяха да ме помислят за луд.Другото нещо което е ,че нямаше нито един по млад който да ми помогне а тези джебчий(ако така се пише) едва ли щяха да избягат.От къде ги знаеш тея мангали дали нямат нож или нещо с което да ми навредят повече от боя,на наше време даже повечето имат пистолети.Аз не съм някой 20г. че по-какъвто и да е начин да се справя сам с тях.
Аватар
biker_bg

Мнениеот TheAnimal » Вто Мар 15, 2011 3:03 pm

Ясно шубе си. :)
TheAnimal

Мнениеот exiteyes » Вто Мар 15, 2011 3:04 pm

biker_bg написа:Днес(~12:10) докато пътувах в тролея(№ 7) и седях на най-задната седалка от тези единичните,се качиха на една от спирките двама мангасари,единия беше дебел и нисък а другя доста едър и висок, та едно от нещата които ме притесняваха след тяхното качване в тролея беше ,че не си говореха ами само се оглеждаха...помислих си да не са от онези които с пистолети ограбват трамвай,тролей,бусове...но се успокоих с мисълта ,че се оглеждат за контрола.Мина една спирка и на втората се качиха доста хора от които повечето възрастни мъже и жени,единия от мангалите реши да застане пред другя от породата му така че едва ли не да го скрива от това което ще направи а това което трябваше да направи е да се опита да бръкне в на стареца чантата,той успя даже да бръкне и то по-доста хитър начин:покри едната си ръка с якето което държеше а с другата скрита под прикритието образуването от якето бъркаше в чантичката на стареца,аз се направих ,че едва ли не нищо не виждам но ето дойде и времето в което аз трябваше да слезна,затова се изправих пред тях и вместо да ги заобиколя реших да мина между тях с цел да ги прецакам,така и стана!Жертвата(стареца) мисля ,че чак тогава се усети понеже аз го погледнах и с очи и кимнах към мангалите така той се усети и се придвижи до по-предните места за да е по-далече от тях.На мен ми беше все едно дали ще ме подгонят така или иначе слизах на моята спирка и бях облечен с анцуг и маратонки тъй че едва ли не го очаквах,другото което те се опитаха да направят е да ме наплюят но уви не успяха. :wavey:

На колко години си? Аз сигурно съм малък сравнение със теб, но ако бях видял това(и без това съм тежък и ръката и всичкото ми тежи).. вярно е и аз съм шубе, но когато става въпрос за нещо което аз ще извърша в грешка. Та решението щеше да бъде или да мълчиш и да гледаш в другата посока или да се осмелиш и да му влезнеш на единия от двата простака. Лично ако бях аз(може би със някой) щях да направя последното, а ако съм сам.. ми може да се каже, че си постъпил правилно. Просто е трябвало точно в тази ситуация да не си сам, а с някоя дружка.. но какво да се прави важното е, че стареца сега вече ще знае какво да прави и е много благодарен за постъпката ти сигурно :agree:
Те попринцип и аз не ги защитавам много тези спортове в които се чупят носове, ама бива поне малко от малко да се учи за самозащита :crap:
Аватар
exiteyes

Рейтинг: 1837

Мнениеот biker_bg » Вто Мар 15, 2011 3:11 pm

TheAnimal написа:Ясно шубе си. :)

Ако бях шубе просто щях да оставя нещата такива каквито са или по-точно да ограбят горкия старец и да си излезнат...
@exiteyes бях сам и определено нямаше да имам шанса да ударя някой от двамата защото бях седнал и заклещен от тях двамата. :agree:
Аватар
biker_bg

Мнениеот TheAnimal » Вто Мар 15, 2011 3:14 pm

Пич, циганин е плюл по теб и ти не си му разбил главата. Не ми спори, шубе си!
Най-малкото е трябвало да се развикаш докато тролеят е бил в движение. Щеше да се очудиш на какво са способни старците :wavey:
TheAnimal

Мнениеот PRobably » Вто Мар 15, 2011 3:14 pm

Малииии пак сте се филмирали яко....
"Don't let your mind bully your body into believing it must carry the burden of its worries."
Аватар
PRobably

Рейтинг: 1657

Мнениеот exiteyes » Вто Мар 15, 2011 3:18 pm

TheAnimal написа:Пич, циганин е плюл по теб и ти не си му разбил главата. Не ми спори, шубе си!
Най-малкото е трябвало да се развикаш докато тролеят е бил в движение. Щеше да се очудиш на какво са способни старците :wavey:

Хаха това пък си го представям да започнат да хвърлят някакви чанти там, а пък си и представям, че ако някой е току що ходил на пазар някакви яйца да се трошат по главите.. Панаир щеше да има, но съм сигурен, че тези черните щяха също да се наплашат ако видят, че целия бус се обръща към тях.
Това в кръга на шегата.

А иначе ако поне беше пробвал да правиш нещо съм сигурен, че ако им беше дошло изневиделица със тукати поне единия щеше да го замаиш по-здраво.
Аватар
exiteyes

Мнениеот biker_bg » Вто Мар 15, 2011 3:20 pm

TheAnimal написа:Пич, циганин е плюл по теб и ти не си му разбил главата. Не ми спори, шубе си!

Как не се сетих...най-вероятно щях да се нервирам и да получа супер сила която е против законите на физиката,щях да ударя единия 190м на 130кг и да го съборя на земята а докато другя се усети щях да се завъртя на 360 градуса забивайки крак в чинето му.
п.п exiteyes ако бях с бокс най-вероятно щях да го замая но едва ли нещо повече.
п.п2 Админа нека изтрие всичките ми Мнения,то човек да не напише нещо в тоя форум. :lol:
Последна промяна biker_bg на Вто Мар 15, 2011 3:25 pm, променена общо 2 пъти
Аватар
biker_bg

Мнениеот BurNiNg_IcE » Вто Мар 15, 2011 3:23 pm

PRobably написа:Малииии пак сте се филмирали яко....

:popcorn:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Мнениеот exiteyes » Вто Мар 15, 2011 3:25 pm

biker_bg написа:

Как не се сетих...най-вероятно щях да се нервирам и да получа супер сила която е против законите на физиката,щях да ударя единия 190м на 130кг и да го съборя на земята а докато другя се усети щях да се завъртя на 360 градуса забивайки крак в чинето му.
п.п exiteyes ако бях с бокс най-вероятно щях да го замая но едва ли нещо повече.

Еее това е предимството да си тежък човек :eyebrow:
Карай да върви важното е, че нищо не е станало следващият път дано някой батко/чичко трениращ MMA ги хване и да ги остави на място тези нечовеци.
Аватар
exiteyes

Мнениеот TheAnimal » Вто Мар 15, 2011 3:25 pm

biker_bg написа:...

Аз ти казах, че си шубе :D
TheAnimal

Мнениеот biker_bg » Вто Мар 15, 2011 3:29 pm

TheAnimal написа:

Добрее добре,айде мир да е!
Аватар
biker_bg

Мнениеот PRobably » Вто Мар 15, 2011 9:05 pm

exiteyes написа:.....батко/чичко трениращ MMA ги хване и да ги остави на място тези нечовеци.

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
"Don't let your mind bully your body into believing it must carry the burden of its worries."
Аватар
PRobably

Рейтинг: 1657

Мнениеот exiteyes » Вто Мар 15, 2011 9:10 pm

Нали някой трябда да вкара малко смях в атмосферата :lol:
Аватар
exiteyes

Мнениеот CTaHu » Чет Мар 17, 2011 6:39 pm

Обичам колелото си :liplick: :love: :love: :love:
Сложих му Minion DHF, настроих си шока и днес направих леко тестване. Остава да ми донесат новото средно ииииии откривам активния сезон :D
Продавам:
1. Джърси IXS
Аватар
CTaHu

Рейтинг: 1316

Мнениеот exiteyes » Чет Мар 17, 2011 7:25 pm

Най-накрая след студените зимни дни дойде и пролетно настроение поради което в събота ще си нося каплата за центровка + профилактика на главината :spiny:
Аватар
exiteyes

Мнениеот vla40 » Чет Мар 17, 2011 9:51 pm

Неделя отивам и ще сменям задна капла,спирачка,венци (зависи от каплата) и каска. :beer: :eyebrow: :clap:
Аватар
vla40

Рейтинг: 1394

Мнениеот StanY » Чет Мар 17, 2011 11:02 pm

Не мога да спра да се смея на тая тема: viewtopic.php?f=4&t=86316 :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Продава: viewtopic.php?f=19&t=131916
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
Аватар
StanY

Рейтинг: 1169

Мнениеот Phant0m » Пет Мар 18, 2011 11:00 am

Еммм .. бутнах днеска 230кг от лег пресата :D
Аватар
Phant0m

Рейтинг: 1193

Мнениеот gesh0898 » Съб Мар 19, 2011 2:44 pm

3 Грамоти, връчени от директорката :eyebrow:
ТАЙНАТА
Никога не излизаш с намерение да паднеш, затова винаги слагай каска.
Аватар
gesh0898

Рейтинг: 1278

Мнениеот gasUNDbremse » Съб Мар 19, 2011 6:50 pm

Днес покарах малко от града обратно до стаята.(май са 8км,малко ама кеф !!!)
Получих това
P1050377 copy.jpg
(177.9 KiB) 111 пъти
,
направих сефтето на новото трико,като го изпотих хубаво
190320111394 copy.jpg
(197.63 KiB) 98 пъти
,
и си изцапах дънките на десния крак от веригата,щото толкоз ми е акъла да не се сетя преди това да ги запретна
или закопчея с нещо да не се мандахерцат наляво надясно :dontknow:
P1050375 copy.jpg
(285.53 KiB) 98 пъти

:D :)
накрая се получи ей така :idea:
P1050373 copy.jpg
(308.35 KiB) 100 пъти
цитат от Тема за Любими байк фрази :
" неправилно посадено дърво ... "
:D :D :D :D :D
http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=31428#p341465
Аватар
gasUNDbremse

Рейтинг: 1375

Мнениеот DTD » Съб Мар 19, 2011 9:35 pm

TheAnimal написа:

То зад екрана всички са големи биячи изобщо . :) Що не му разби главата, що не му показа, що не го размаза... Всички, които ги пишете ти неща, едва ли бихте посегнали да го направите, особено в обстоятелствата описани от biker_bg . Аз предпочитам да съм "шубе", както повтаря животното, стига ми да знам 5-6 случая на близки и познати, които са си патили много жестоко от такива ситуации. В архива са един с дълбока прорезна рана в областа на стомаха, който едва не почина, понеже се направи на някакъв циганин, или по скоро му обърна внимание, другия си отнесе куршум от газов пистолет, понеже се сбутал с някакъв на спирката... Изобщо зад мониторите всички са безстрашни и ръсят един тон глупости, които утре ще надъхат някое "пишлеме" , защото са много във форума, да направи подобна глупост, а тия същите хора ще си стоят кротко зад мониторите. :dontknow:
Човешката глупост е безкрайна.
DTD

Рейтинг: 1793

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла