fffdt написа:Евала , сглобих си Клаймъра
Честит да ти е и много да те радва

fffdt написа:Евала , сглобих си Клаймъра
fffdt написа:Паднах много брутално и колелото е живо !
(бтв и аз съм жив)
TheAnimal написа:А ти що си траеш а не вдигна олелия?
Шубе ли си?
biker_bg написа:Днес(~12:10) докато пътувах в тролея(№ 7) и седях на най-задната седалка от тези единичните,се качиха на една от спирките двама мангасари,единия беше дебел и нисък а другя доста едър и висок, та едно от нещата които ме притесняваха след тяхното качване в тролея беше ,че не си говореха ами само се оглеждаха...помислих си да не са от онези които с пистолети ограбват трамвай,тролей,бусове...но се успокоих с мисълта ,че се оглеждат за контрола.Мина една спирка и на втората се качиха доста хора от които повечето възрастни мъже и жени,единия от мангалите реши да застане пред другя от породата му така че едва ли не да го скрива от това което ще направи а това което трябваше да направи е да се опита да бръкне в на стареца чантата,той успя даже да бръкне и то по-доста хитър начин:покри едната си ръка с якето което държеше а с другата скрита под прикритието образуването от якето бъркаше в чантичката на стареца,аз се направих ,че едва ли не нищо не виждам но ето дойде и времето в което аз трябваше да слезна,затова се изправих пред тях и вместо да ги заобиколя реших да мина между тях с цел да ги прецакам,така и стана!Жертвата(стареца) мисля ,че чак тогава се усети понеже аз го погледнах и с очи и кимнах към мангалите така той се усети и се придвижи до по-предните места за да е по-далече от тях.На мен ми беше все едно дали ще ме подгонят така или иначе слизах на моята спирка и бях облечен с анцуг и маратонки тъй че едва ли не го очаквах,другото което те се опитаха да направят е да ме наплюят но уви не успяха.
TheAnimal написа:Ясно шубе си.
TheAnimal написа:Пич, циганин е плюл по теб и ти не си му разбил главата. Не ми спори, шубе си!
Най-малкото е трябвало да се развикаш докато тролеят е бил в движение. Щеше да се очудиш на какво са способни старците
TheAnimal написа:Пич, циганин е плюл по теб и ти не си му разбил главата. Не ми спори, шубе си!
Най-малкото е трябвало да се развикаш докато тролеят е бил в движение. Щеше да се очудиш на какво са способни старците
PRobably написа:Малииии пак сте се филмирали яко....
biker_bg написа:TheAnimal написа:Пич, циганин е плюл по теб и ти не си му разбил главата. Не ми спори, шубе си!
Как не се сетих...най-вероятно щях да се нервирам и да получа супер сила която е против законите на физиката,щях да ударя единия 190м на 130кг и да го съборя на земята а докато другя се усети щях да се завъртя на 360 градуса забивайки крак в чинето му.
п.п exiteyes ако бях с бокс най-вероятно щях да го замая но едва ли нещо повече.
biker_bg написа:...
TheAnimal написа:biker_bg написа:...
Аз ти казах, че си шубе
exiteyes написа:.....батко/чичко трениращ MMA ги хване и да ги остави на място тези нечовеци.
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
TheAnimal написа:biker_bg написа:...
Аз ти казах, че си шубе
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 34 госта