от unbekannt » Нед Юли 03, 2005 2:06 pm
bikerider, очавидно безинициативността ти те кара да мислиш, че аз имам фикс идея...ОК, нема лошо, не ме интересува кво си мислиш, обаче ей тук си личи кви тъпи балкански субекти сме сичките...Вместо както ви казах в началото да се обединим, като хора с общ интерес, както правят таксидижиите например и да се постараем да свършим нещо, ние се изпокарваме типично по български, щото на некои моето желание да се направи нещо им изглежда като фикс идея:crazy:...NO COMMENT...правете квот знаете, БЪЛГАРИ...Некой ми предлагаше да изкачвам на собствен ход, щот съм си имал крака...ама сигурно не се сеща, че има и downhiler-и, които не могат да изкачват баирите на собствен ход, просто щот машините им ТЕЖАТ...катерете се поотделно, кат много знаете и кат сте така здраво стъпили на земята - кой с квот може - с рейс, с кола, ако щете със запорожеца на дедо си, през **** ми е...След като не щете ние да вземем инициативата в свои ръце, а едва ли не ме обявявате за Блясъчко-мечтателника, правете квот знаете!Тия клубчета байкърски за кво са бе?Само да си правите кефа и да гледате на живота от шоколадовата страна ли?Толкоз ли е трудно да дадем малко 'храна' на медиите и да отприщим историята?Са некой ше ми изцепи - ми направи го сам бре, като е толко лесно...Ама същия тоя некой, ако един ден, дай Боже, лифта проработи, пръв ше дойде да го ползва...Лесно е, да, обаче ако действаме единно!Знайте само едно - Европа точно затва не ни ще - щот сме прости балкански субекти - вместо дружно да си защитаваме интересите, некои плюят върху хората, предлагащи да се направи нещо...Така стана с АЕЦ - като ни видеха, че така лесно прекланяме глава, а не защитаваме обществените/т.е. собствените/ си интереси, ше има не за 2008, а за 2088 г. да ни отлагат!Аре баста, peace, живейте как акъл ви учи...