,,Оплачи се" - тема за оплаквания

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: ,,Оплачи се" - тема за оплаквания

Мнениеот lorda1 » Пет Мар 18, 2011 12:37 pm

Е*аси, още ме боли гадния гръб!Вече 1 седмица стана и като тичам отзад имам чувството, че ми се размества нещо!Болката не е остра, а тъпа и много дразнеща!!Това разбира се и влияе на карането!На manual имам чувството, че ми се къртят ръцете! :(!: :(!: :banghead: :banghead:
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
lorda1

Рейтинг: 1081

Мнениеот denises26 » Пет Мар 18, 2011 5:04 pm

Утре е работен/учебен ден и ако времето е хубаво просто ще се гръмна. :banghead:
Аватар
denises26

Рейтинг: 1402

Мнениеот Skittleslolz » Пет Мар 18, 2011 7:45 pm

denises26 написа:Утре е работен/учебен ден и ако времето е хубаво просто ще се гръмна. :banghead:

:offtopic: Питаш ли ме мен? ВСЯКА събота съм на даскало. :eyebrow: Чуството, когато правиш контролно по математика в 8:00, докато другите ти връсници кротко и спокойно си спинкат, е несръвнимо. :love:
П.С. Това даскало е ТуЕс.
"The most incomprehensible thing about the world is that it is comprehensible."
Skittleslolz

Рейтинг: 1215

Мнениеот hitar_potter » Пет Мар 18, 2011 9:34 pm

Но си имате цял ден за спорт, нали? И май се пише ТУЕС, а не ТуЕс
Изображение
Аватар
hitar_potter

Рейтинг: 2000

Мнениеот Skittleslolz » Пет Мар 18, 2011 10:17 pm

hitar_potter написа:Но си имате цял ден за спорт, нали? И май се пише ТУЕС, а не ТуЕс

Ами съкратено се пишело ТУЕС, иначе съм се сбъркал от пълното наименование на училището - Технологическо училище Електронни системи.
Учим 5 дни в седмицата + 1 ден спорт =6/7. През 5-те учебни дни няма леки предмети (музика,рисуване), а само профилирани технически.
Както и да е. Сам съм си го избрал и ще си го търпя.
За да не съм тотален Оф топик - Изгубих едното болче на WTB Clamp On гриповете ми. :^:
"The most incomprehensible thing about the world is that it is comprehensible."
Skittleslolz

Рейтинг: 1215

Мнениеот hitar_potar » Съб Мар 19, 2011 2:48 am

Деба и англетата му деба, как може човек да пододи съвсем коректно към тях, да направи всичко, което го помолят, и накрая да кажат: Абеее, така и така, тей няма да стане. Дай да го направим отново, че не съм сигурен... :(!: :banghead:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот lorda1 » Съб Мар 19, 2011 9:55 am

lorda1 написа:Е*аси, още ме боли гадния гръб!Вече 1 седмица стана и като тичам отзад имам чувството, че ми се размества нещо!Болката не е остра, а тъпа и много дразнеща!!Това разбира се и влияе на карането!На manual имам чувството, че ми се къртят ръцете! :(!: :(!: :banghead: :banghead:

Тази сутрин още повече ме боли :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
lorda1

Мнениеот taurus13 » Съб Мар 19, 2011 10:03 am

Skittleslolz написа:Учим 5 дни в седмицата + 1 ден спорт =6/7. През 5-те учебни дни няма леки предмети (музика,рисуване), а само профилирани технически.

Е такова училище исках, ама пусто до не знам си кой курс на техникума трябваше да учим глупости....няма нищо по-хубаво от техническите предмети.:)
На всичкото отгоре тая работа продължи и в университета -то не беше икономика. то не беше екология, то не беше библиотечно дело и пр. глупости не касаещи по никой начин един ел. инж.
Слава на бога, че поне изпита по история на БКП ми се размина на косъм... :lol:
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот skiman » Съб Мар 19, 2011 10:54 am

taurus13 написа:Слава на бога, че поне изпита по история на БКП ми се размина на косъм... :lol:

Държах си го като пич. :eyebrow: И марксистко-ленинска философия :crap:

По темата-Кой идиот е измислил отработването. Ако направят средностатистическо проучване ще установят, че отработващите са похарчили повече ресурс, отколкото са произвели. :xx(:
Човек не спира да си играе защото остарява, а остарява защото е спрял да си играе.
Аватар
skiman

Мнениеот Ozzie » Съб Мар 19, 2011 11:28 am

skiman написа:Ако направят средностатистическо проучване ще установят, че отработващите са похарчили повече ресурс, отколкото са произвели. :xx(:

Абсолютно съм съгласен с теб!

Обикновено като отработваме, РВ е 6 ч., а пък последния работен ден преди празничните дни е още по- кратък.
И на мен не ми харесва да се отработва, ама пък явно на п. им харесва да почиват повече и да работят по- малко. :emlaugh:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Vikingonbike » Съб Мар 19, 2011 11:49 am

Ozzie написа:
skiman написа:Ако направят средностатистическо проучване ще установят, че отработващите са похарчили повече ресурс, отколкото са произвели. :xx(:

Абсолютно съм съгласен с теб!

Обикновено като отработваме, РВ е 6 ч., а пък последния работен ден преди празничните дни е още по- кратък.
И на мен не ми харесва да се отработва, ама пък явно на п. им харесва да почиват повече и да работят по- малко. :emlaugh:

К.ра ми Янко е цялата работа...Тази сутрин по трафика си пролича, какво масово отработване пада :lol:
Ма аз си бачкам макя му... :xx(:
КМЯ!
Аватар
Vikingonbike

Мнениеот TheAnimal » Съб Мар 19, 2011 1:46 pm

Може ли до любимата ми пекарна на Иван Асен, да отворят и любимата ми сладкарница. И всичко това да е на 5 минути от офисът ми :banghead:
Скоро щесе търкалям по Цариградско шосе.
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот Antares » Съб Мар 19, 2011 1:51 pm

lorda1 написа:
lorda1 написа:Е*аси, още ме боли гадния гръб!Вече 1 седмица стана и като тичам отзад имам чувството, че ми се размества нещо!Болката не е остра, а тъпа и много дразнеща!!Това разбира се и влияе на карането!На manual имам чувството, че ми се къртят ръцете! :(!: :(!: :banghead: :banghead:

Тази сутрин още повече ме боли
Този проблем е по-добре да го споделиш с лекар, не с форума.
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот exiteyes » Съб Мар 19, 2011 1:57 pm

Antares написа:
lorda1 написа:

Ако искаш да продължиш спортната кариера наистина трябва да послушаш батко Antares :)
Аватар
exiteyes

Рейтинг: 1837

Мнениеот biker_bg » Съб Мар 19, 2011 6:40 pm

Днес отидох на фитнес с мускулна треска и се върнах с двойна.Изядох един шоколад,изпих един аналгин и си легнах но сега като се събудих наистина се чувствам по-добре.Но поне добре си потренирах :beer:
Аватар
biker_bg

Рейтинг: 1046

Мнениеот joker_brand » Нед Мар 20, 2011 12:45 pm

Оплаквам се, че неграмотността във форума нараства ! Възрастовата ли граница падна много рязко или някакъв друг фактор ...... и аз самият не мога да си го обясня ! Има хора, които въобще не се стремят/стараят да се изразяват "грамотно" ! Пишат с числа/букви/ченгели и става една "шльокавица" ! Има и друг типаж, при които се забелязват наченки на грамотност (6-7 клас) но бъркат къде се пише "и" къде "й", запетаи ..... а пък да не говорим пълен/кратък член :agree:
Аватар
joker_brand

Рейтинг: 1996

Мнениеот exiteyes » Нед Мар 20, 2011 1:22 pm

joker_brand написа:Оплаквам се, че неграмотността във форума нараства ! Възрастовата ли граница падна много рязко или някакъв друг фактор ...... и аз самият не мога да си го обясня ! Има хора, които въобще не се стремят/стараят да се изразяват "грамотно" ! Пишат с числа/букви/ченгели и става една "шльокавица" ! Има и друг типаж, при които се забелязват наченки на грамотност (6-7 клас) но бъркат къде се пише "и" къде "й", запетаи ..... а пък да не говорим пълен/кратък член :agree:

Аз съм един от тия(впрочем не в 6, 7 клас), които пишат с/със и в/във понякога по погрешка, но това само в случаите в които пиша с ярост поради "умните изказвания" на някой съфорумец(иначе ако тръгна да пиша по-бавно знам правилото). И eMcKu даже много се нерви от това, усещам го. :agree: :roll2:
Аватар
exiteyes

Мнениеот TheAnimal » Пон Мар 21, 2011 10:18 am

Може ли да съм болничен, точно в седмицата в която имам крайни срокове. Неможеше ли да е другата седмица. Сега хем съм си вкъщи и ми е зле, хем работя. Грррррр
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот veskoz » Пон Мар 21, 2011 12:45 pm

exiteyes написа:Аз съм един от тия(впрочем не в 6, 7 клас), които пишат с/със и в/във понякога по погрешка...

Понякога може да се използва във пред дума която не започва с в и това не е грешка.
Прави се за благозвучие.
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Мнениеот Ozzie » Пон Мар 21, 2011 7:44 pm

1400 днес, телефонно позвъняване:
- ало, Д., знаеш ли, че от 15 до 25 трябва да си на обучение във връзка с 'това- онова'?
- 15 до 25 този месец?
- 'ми да, има заповед (някаква още от 2009)...

Ръчка до работа да си взема (направя) документите, дрехи и пр., че РВ е до 16, да се разбира, че в 1530-1540 всичко живо е затворило кепенците.
В последствие се оказа, че е до 31.03, в Хасково. След малко пак поемам по родните пътища.
Както се казва в една пословица - сетила се Мара да се побара :banghead:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот lorda1 » Пон Мар 21, 2011 8:09 pm

exiteyes написа:
Antares написа:
lorda1 написа:

Ако искаш да продължиш спортната кариера наистина трябва да послушаш батко Antares :)

:offtopic: Майка ми е лекар.Каза, че съм паднал много лошо, но няма нищо счупено/пукнато.След 1 мин ще пиша в темата "похвали се".
lorda1

Мнениеот exiteyes » Пон Мар 21, 2011 11:52 pm

veskoz написа:
exiteyes написа:Аз съм един от тия(впрочем не в 6, 7 клас), които пишат с/със и в/във понякога по погрешка...

Понякога може да се използва във пред дума която не започва с в и това не е грешка.
Прави се за благозвучие.

И това съм го чувал от моя учител, но някой "печен тип" вече благоволи да шибне минус на по-горния пост. Е боже боже.
Аватар
exiteyes

Мнениеот did » Вто Мар 22, 2011 12:17 am

veskoz написа:

Прави се за благозвучие.

Това е допустимо само при писане на поезия.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот PtD » Вто Мар 22, 2011 3:50 am

did написа:Това е допустимо само при писане на поезия.

Или при изговаряне на диктовка...
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот veskoz » Вто Мар 22, 2011 9:58 am

did написа:Това е допустимо само при писане на поезия.

:agree:

Не пиша поезия, но често "облагородявам".
Пример: "...във периода..." вместо "...в периода..."
(второто ми е по-кофти за произнасяне, пък и звучи по-зле (в се чува като ф))
Помня, че даже някой ме беше пуснал в темата на Солунските братя. Мисля, че беше неправилно.
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Мнениеот PtD » Вто Мар 22, 2011 1:03 pm

veskoz написа:(второто ми е по-кофти за произнасяне, пък и звучи по-зле (в се чува като ф))

За произнасяне може да се допусне за благозвучие. Но не и за писане ;)
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот hitar_potter » Вто Мар 22, 2011 6:37 pm

Не смятам, че проблемът в грамотността на българите се корени в използването на „в“ и „във“. Всеки знае правилото, а и не смятам за такова оскверняване на езика то да бъде нарушено. Обаче разни последователи на Конфузий примерно ме убиват с неграмотност..

П.П. Признавам, че и аз имам проблеми с правописа - често бъркам пълен/кратък член, защото просто не ми е навик да се замислям как трябва да бъде - там правилото също е елементарно. Отделно, че често бутам повече запетаи, от колкото трябва... :blush:
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот lorda1 » Вто Мар 22, 2011 7:07 pm

Ебаси тъпото...реших да отида на училище с колело (от Люлин 2 до 9 ФЕГ(зад НДК)) и като се прибрах майка ми е*аси конското ми чете....че имало не знам си какви шофьори,а аз се опитвам да й обясня,че карам само по тротоарите, т.е все едно дали съм с колело или пеша...! :banghead: :banghead:
lorda1

Мнениеот exiteyes » Вто Мар 22, 2011 8:40 pm

Много скоро във пазара имаше един Genesis син, сниман на морето. Цената му беше що годе добра, а сега братовчед ми изяви желание за колело. Жалко, че не мога да открия офертата, преобърнах пазара 3 пъти :bawling: :bawling:
Аватар
exiteyes

Мнениеот prokalnatiq » Вто Мар 22, 2011 8:52 pm

Сега пак го има но не е сниман на морето! Просто напиши genesis в търсачката (на пазара(за по простите)). Толкова ли беше трудно да си размърдаш сивото вещество? :eek3:
Аватар
prokalnatiq

Рейтинг: 1353

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла