Поздрави
zafirovp написа:Няма значение, как караш, важното е че искаш да караш FR и DH. Това веднага означава, че ти трябва здрава рамка, с добра геометрия и дългоходова вилка. За 1200-1500 лв, може да намериш нещо прилично 2-ра ръка и без задно окачване разбира се. Не прави грешката на всеки начинаещ, да инвестираш 800 лв в ''меко'' колело. Няма да намериш такова под 3500 лв. Сигурно 90 % от хората във форума сме правили тази грешка, когато сме били начинаещи и аз лично още се чудя къде ми е бил акъла.
Padalanbg написа:Благодаря на всички за отговорите, а какво мислите за рамка Black Hawk мога да я намеря за 600 лева 2-ра рака и се чудя дали е добра
dh--zone написа:Къде сте видели твърдо колело за спускане ве майна..
Що пишите глупости???
Съгласен съм че боклуци не се купуват, ама по добре някой стар Giant Comp DH да купиш или нещо подобно но е и твърдак
Поздрави
dh--zone написа:Къде сте видели твърдо колело за спускане ве майна..
Що пишите глупости???

Това е като Kолелото ... не се забравя ! 
the7one написа:
Има, ако не си чувал- duncon cocker, ns surge, duncon pitbull...
PiCoZzZeN написа:Аз бих те посъветвал на части да си сглобиш някъв твърдак с рамка НС задължително (Тези рамки са идиотоостойчиви и няма какво да им стане пък и са с не лоша геометрия).Успех със избора !

SASHO_DH написа:По-добре не карай, ако си решил да взимаш THE bOMBСупер боклуци са.
1. Рамката е калпава
2. Много често чупи ухо
Затова ако си вземеш THE BOMB се готви да посещаваш сервизи всяка седмица
Ако си тръгнал да караш DH си вземи твърдак за да свикнеш и после направо FACTORY DH или DIESEL
cr0ssfire написа:SASHO_DH написа:По-добре не карай, ако си решил да взимаш THE bOMBСупер боклуци са.
1. Рамката е калпава
2. Много често чупи ухо
Затова ако си вземеш THE BOMB се готви да посещаваш сервизи всяка седмица
Ако си тръгнал да караш DH си вземи твърдак за да свикнеш и после направо FACTORY DH или DIESEL
Diesel ? пхаха земи се скрийй ;д Земи си един читав твърдак, както са ти казали другите useri !

spruld0g написа:Земи ТИ се скрий, дизела за тези си пари си е една добра рамка. Ти като не си се качвал не означава, че не става ...
Аман от професори
bozidar написа:......
Не се излагай и ти. Кажи ми колко трябва да струва Дизела, че да е достоен конкурент на RAM Freeride за 690лв нов? Да го подаряват тоя Дизел?
n3k01 написа:bozidar написа:......
Не се излагай и ти. Кажи ми колко трябва да струва Дизела, че да е достоен конкурент на RAM Freeride за 690лв нов? Да го подаряват тоя Дизел?
![]()
![]()
Батко със втори пост(за една вечер) направо ми изкъртваш фантазиите
![]()
bozidar написа:spruld0g написа:Земи ТИ се скрий, дизела за тези си пари си е една добра рамка. Ти като не си се качвал не означава, че не става ...
Аман от професори

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта